Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Nova edició del Tast d'Oficis

IMATGES RELACIONADES
Joves amb talent
Joves amb talent

25 de febrer de 2014


El Consell Comarcal del Baix Camp està preparant una nova edició del Tast d'Oficis per impulsar l'emprenedoria i el retorn dels joves al medi rural a partir d'un negoci relacionat amb la natura o l'artesania en una zona rural.  

 

Aquesta edició té un enfocament més emprenedor. Els participants han de comptar amb una idea de negoci que es vincularà amb alguna de les especialitats que s'hi treballaran i que s'escollin a partir de les respostes del qüestionari online https://es.surveymonkey.com/s/VM78FTM, que s'ha elaborat per conèixer els interessos dels emprenedors. A partir de les respostes es dissenyarà el nou tast d'oficis. El projecte està adreçat a joves entre 18 i 40 anys.

 

Aquesta nova edició també s'emmarca dins el projecte Odisseu, impulsat per la Direcció General de Desenvolupament Rural del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, a partir d'una iniciativa conjunta de la Fundació del Món Rural i de l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya amb la col·laboració de 13 grups d'Acció Local Leader i la xarxa de professionals de joventut, entre els quals es troba el Consorci Leader Baix Camp – Priorat i el Consell Comarcal del Baix Camp.

El projecte està cofinançat pels Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) en el marc de l'Eix 4 del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya .

 

El projecte Odisseu pretén incentivar i facilitar el retorn dels joves al medi rural a partir de la creació d'un programa que faciliti la seva inserció laboral i que promogui el compromís social dels i les joves amb el seu territori rural d'origen.

 

 

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773