Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Baix Camp i tu…a peu proposa l'excursió de Capçanes a Colldejou seguint la ruta d'en Carrasclet

IMATGES RELACIONADES
Baix Camp a peu
Baix Camp a peu

27 de febrer de 2014


El Consell Esportiu del Baix Camp junt amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada proposen pel diumenge 2 de març de 2014 l'excursió a peu des de Capçanes a Colldejou seguint la ruta d'en Carrasclet.

 

El camí d'en Carrasclet és un sender nostre. La millor manera de conservar-lo i cuidar-lo és fer un tram cada temporada. El monument al Carrasclet recorda el guerriller Pere Joan Barceló i Anguera, conegut amb el renom de “Carrasclet” per la seva professió de venedor de carrascles.

 

La sortida és a les 7h del matí en autocar, des de la parada d'autobús del Passeig Mata (davant la residència d'avis), en direcció a Capçanes. La ruta a peu comença des del monument d'en Carrasclet. Continuarem el sender seguint una pista anomenada “Camí de Pratdip”. Més endavant deixarem la pista i seguirem per un bonic sender fins enllaçar amb el GR-7. Passarem per la bonica cinglera del Tortó i la Font de l'Horta que ens portarà al poble de Llaberia situat a 680m d'alçada i d'encant medieval. Després de fer una breu parada, continuarem direcció al Portell de Llaberia a 773m i farem una bonica baixada pel GR-7, deixant a l'esquerra el camí dels Maquis i seguint fins el Coll del Guix. A partir d'aquí es continua la pista baixant fins al municipi de Colldejou.

 

La ruta té un desnivell de 650m i és de dificultat baixa. El temps calculat per a realitzar la ruta és de 5 hores aproximadament.

 

Per a més informació podeu consultar les següents webs:

 

http://www.cebc.cat/documents/baixcamp_a_peu.pdf

 

http://www.aecreus.cat/

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773