Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Casal de Jubilats de Vilanova d'Escornalbou acaba les activitats fetes en col·laboració amb la Fundació URV

IMATGES RELACIONADES
Imatge del taller de musicoteràpia del Casal de Jubilats de Vilanova d'Escornalbou
Imatge del taller de musicoteràpia del Casal de Jubilats de Vilanova d'Escornalbou

5 de maig de 2014


El Casal de Jubilats de Vilanova d'Escornalbou ha finalitzat les activitats formatives organitzades aquest curs, i que s'han desenvolupat gràcies a la col·laboració de la Fundació Rovira i Virgili,de la URV, que ha proporcionat material per al taller de musicoteràpia i per a les accions de formació sobre informàtica i Internet.


Durant un any s'ha fet una sessió setmanal de musicoteràpia al Casal, en el que han pres part 14 persones que a més d'aprendre han gaudit dels beneficis terapèutics de la música. Pel que fa als tallers d'informàtica i d'Internet, s'han fet 4hores setmanals de formació de la qual s'han beneficiat 13 persones.


A més a més, al casal s'ofereixen diverses activitats de gimnàstica per a la salut, gimnàstica emocional, taller de memòria, taller de català, xerrades i conferències.


De cara al curs vinent, el Casal ja pensa en les noves activitats a desenvolupar per millorar la salut dels convilatans de Vilanova d'Escornalbou en els àmbits de la salut física i emocional, i promovent activitats culturals i socials.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773