Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Miquel Calzada presenta el sender de 1714 a la fira Muntanyum de Duesaigües

IMATGES RELACIONADES
L'edició 2014 de Muntanyum serà del 9 a l'11 de maig
L'edició 2014 de Muntanyum serà del 9 a l'11 de maig

El comissari del Tricentenari, Miquel Calzada
El comissari del Tricentenari, Miquel Calzada

7 de maig de 2014


El comissari dels actes del Tricentenari, Miquel Calzada i Olivella, presentarà aquest dissabte el sender de 1714 a la fira Muntanyum de Duesaigües, en un acte que tindrà lloc el dissabte 10 de maig a les 17 h, a la Sala Gran de l'Ateneu d'aquest municipi del Baix Camp.


El sender de 1714 és un projecte que s'emmarca en els actes del Tricentenari i que permetrà recórrer els principals escenaris de la Guerra de Successió. Precisament la Comissió del Tricentenari ha escollit Muntanyum per a presentar oficialment aquest sender proposat per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a instàncies del Consell Català de l'Esport.


L'acte també comptarà amb la participació del president de la FEEC, Jordi Merino, del secretari del Consell Català de l'Esport, Gerard Figueras, i de l'alcalde de Duesaigües, Josep Llebaria.


La fira de turisme rural, viatges i muntanya Muntanyum s'inicia aquest divendres 9 de maig i fins diumenge 11 de maig aplegarà uns 60 expositors i ofereix una quarantena d'activitats diverses: des de presentacions de llibres, a exposicions, tast de vins, taules rodones, xerrades, presentacions de productes i, fins i tot el primer Festival de música d'arrel i de muntanya, que serà també el dissabte 9 de maig a partir de les 21.30 h. Hi actuaran els grups Insonora, Flasterbo Marí i Enric Hernáez.


Mutanyum també organitza sessions de debat i reflexió, com ara les taules rodones que tindran lloc el dissabte i el diumengeg sobre emprenedoria al món rural; la muntaya i l'esport i la internacionalització del turisme rural.


Entre les activitats programades també destaquen l'actuació de l'orquestra infantil de corda Grapelli, de l'escola de música de la Selva del Camp; una demostració de la Unitat canina en recerca de drogues i/o persones perdudes dels Mossos d'Esquadra; i la Nit del viatge amb el viatger Antoni Arbonès (conductor del programa radiòfonic Els Viatgers de la Gran Anaconda) i els també viatgers Miquel Rafa i Joan Portell.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773