Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal del Baix Camp acull una jornada de foment de l'emprenedoria femenina

IMATGES RELACIONADES
Un moment de la presentació de la jornada d'emprenedoria organitzada per l'Institut Català de les Dones
Un moment de la presentació de la jornada d'emprenedoria organitzada per l'Institut Català de les Dones

12 de maig de 2014


El Consell Comarcal del Baix Camp ha acollit una jornada de foment de l'emprenedoria adreçada especialment a les dones, organitzada per l'Institut Català de les Dones (ICD) amb el suport del Consell i de la Diputació de Tarragona. La jornada ha aplegat una trentena de dones usuàries del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal, de Cambrils i de Reus.


Les participants al curs “Lidera el teu projecte de vida: ocupa't i emprèn, emprèn i ocupa't” han aprofundit durant hores en la definició del seu projecte professional i/o emprenedor i han analitzat el seu capital competencial.


El taller forma part d'una iniciativa de l'ICD que es desenvoluparà en les 6 comarques del Camp de Tarragona, i vol donar resposta a les necessitats de les dones en el context laboral des d'una perspectiva de gènere, ja que es posarà l'accent en la detecció de les barreres i les dificultats amb les quals es poden trobar per aquesta raó. Per això, les sessions s'adrecen a dones que es troben en situació d'atur o que volen millorar la seva ocupació, així com a persones tècniques en orientació laboral i dels serveis d'emprenedoria locals.


El taller ha estat inaugurat pel president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud; la directora de l'ICD a Tarragona, Lídia Bargas; i per la diputada de Medi Ambient, Salut Pública i Territori de la Diputació de Tarragona, Núria Crivillé. Tots tres han animat les participants a aprofitar al màxim la jornada.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773