Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Xerrada sobre les varietats autòctones i trobada de Caramelles a Riudoms al 6x4

IMATGES RELACIONADES
Fotografia de Xavier Jiménez
Fotografia de Xavier Jiménez

12 de maig de 2014


D'acord amb el programa de foment de les activitats culturals 6x4 Baix Camp, aquesta setmana hi ha prevista una xerrada del biòleg Xavier Jiménez, que parlarà sobre “Les varietats i races agrícoles i ramaderes tradicionals, un patrimoni en perill que cal conservar”, que tindrà lloc divendres 16 de maig, a les 20 h a l'Auditori de Santa Llúcia de la Selva del Camp. Aquesta activitat està organitzada pel GEPEC-EdC.


D'altra banda, dissabte 17 de maig, Riudoms acollirà la primera Trobada de Grups de Caramelles, a partir de les 19 h al Casal Riudomenc, mentre que el mateix dia a les 21 h el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana actuarà a la Cripta de l'Ermita de Cambrils.


L'agenda cultural 6x4 que es pot consultar en el document adjunt, inclou també exposicions, activitats literàries, concursos, conferències, teatre, sortides a peu, visites guiades i música, entre altres, a diversos municipis com Mont-roig del Camp, la Selva del Camp, Riudoms, Reus, Cambrils i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.


El programa 6x4 tindrà de protagonista al Baix Camp fins al mes de juny, i entre les activitats s'hi inclou una exposició a la Biblioteca Pública de Tarragona, de llibres i altres recursos relacionats amb el Baix Camp, així com una exposició de fotografies a la Casa de la Generalitat a Tarragona (c/ Major, 14).
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773