Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Baix Camp participa en un projecte europeu contra el malbaratament d'aliments

IMATGES RELACIONADES
Un moment de la presentació del projecte al Consell Comarcal del Baix Camp
Un moment de la presentació del projecte al Consell Comarcal del Baix Camp

13 de maig de 2014


La comarca del Baix Camp participa en un projecte europeu contra el malbaratament d'aliments mitjançant un intercanvi d'alumnes d'ensenyament secundari i batxillerat, en el que prenen part alumnes del Baix Camp, de França, de Polònia i d'Itàlia. Concretament hi participaran 10 joves d'entre 14 i 17 anys de Mont-roig del Camp, la Selva del Camp, Riudoms, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, l'Aleixar i Riudecols, que han estat seleccionats pels instituts d'aquests municipis, tot i que en el cas de l'Aleixar i Riudecols els joves estudien a l'institut de les Borges del Camp.


El projecte, finançat per la Unió Europea, aplegarà un total de 40 joves dels diferents països esmentats a Normandia del 12 al 19 de juliol, durant els quals realitzaran diferents tallers i activitats relacionades amb l'aprofitament dels aliments, l'agricultura ecològica, coneixement dels productes i la gastronomia pròpia dels diferents països participants en l'intercanvi, etc.


L'organització responsable del projecte és l'Europe Éxchanges, una entitat que aplega diversos municipis de Normandia, i al Baix Camp és una associació similar, l'Inter Baix Camp, que s'ubica al Consell Comarcal del Baix Camp.


Precisament la seu de l'ens comarcal ha acollit una reunió informativa el 13 de maig, amb els alumnes participants, els pares, els centres d'ensenyament i els ajuntaments dels municipis de procedència dels joves per tal de donar-los més detalls del projecte.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773