Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Propostes per al cap de setmana a l'altiplà de la calma, a la ruta de les orquídies i fotografia de natura

IMATGES RELACIONADES
Vistes de la Mussara
Vistes de la Mussara

14 de maig de 2014


La Guia d'Activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada per a aquest cap de setmana proposa 3 sortides per gaudir de la natura en aquests dies de primavera exultant: l'altiplà de la calma, la ruta de les orquídies i una excursió fotogràfica.


La primera activitat la proposa l'empresa Catsud el dissabte 17 de maig. El punt de partida és a les 9h del matí al Casal de Vilaplana i proposa descobrir els Motllats, els seus camins i senders, el paisatge, les olors, la calma dels llocs...La dificultat és baixa i té prevista la finalització sobre les 16 hores. El preu és de 16 euros i pera més informació i inscripcions es pot contactar amb l'empresa organitzadora al telèfon 626684917 o per correu electrònic a info@catsud.com.


Per diumenge 18 de maig hi ha dues propostes. Per un costat Prades Aventura proposa un itinerari guiat per biòlegs per identificar i reconèixer les orquídies salvatges de les Muntanyes de Prades. La durada és de 2 hores, la dificultat baixa, i el preu és de 15 euros per als adults i 7 euros per als nens majors de 8 anys, ja que per als menors d'aquesta edat l'activitat és gratuïta. Per a més informació i inscripcions podeu contactar amb l'empresa al telèfon 626133606 o per correu electrònic a info@pradesaventura.com.


La tercera proposta proposa una excursió fotogràfica per part del Brogit Guiatges per capturar l'esclat floral de la primavera a les Muntanyes de Prades. L'objectiu és gaudir de la natura i aprendre a treure el màxim profit de les càmeres de fotos, siguin quines siguin, amb la col·laboració del fotògraf de natura Jordi Brú. La sortida està prevista de les 9 a les 14 h, el punt de trobada és als Motllats. La dificultat és baixa i el preu és de 15 euros per als adults, i 3 euros per als menors de 12 anys i gratuït per als menors de 4 anys. Per a més informació i inscripcions es pot contactar amb l'empresa organitzadora al telèfon 689 006 199 o per correu electrònic a guiatges@elbrogit.com
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773