Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Dues conselleres comarcals participen en l'Escola de Dones Polítiques 2014

IMATGES RELACIONADES
L'Escola de Dones Polítiques serà el 27 de maig al Palau Bofarull de Reus
L'Escola de Dones Polítiques serà el 27 de maig al Palau Bofarull de Reus

20 de maig de 2014


La consellera del Consell Comarcal del Baix Camp i alcaldessa de Riudecols, Anna Aragonès, i la també consellera i regidora d'Almoster, Coia del Río, participaran el proper 27 de maig en l'Escola de Dones Polítiques 2014, una iniciativa de l'Institut Català de les Dones que té per objectiu crear un espai de relació per parlar de política, debatre el rol de les dones i del què significa el lideratge femení en un món tallat pel patró masculí, posar en valor el llegat i el mestratge de les dones polítiques i fer circular noves idees o recuperar-ne d'antigues.


La jornada al Camp de Tarragona tindrà lloc al Palau Bofarull de Reus de les 9.30 h a les 14.30 h, i comptarà amb la participació de la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montserrat Gatell, que farà el parlament d'obertura. A continuació intervindrà amb una conferència Hermínia Gomà, que és coach, psicòloga i formadora.


La sessió es tancarà amb una taula mentoring sobre “L'experiència de treball en equips de govern amb poca presència femenina”, on a més d'Anna Aragonès i Coia del Río també hi intervindrà l'alcaldessa de Porrera, Maria Mercè Juncosa. La taula serà moderada per la coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones a Tarragona, Lídia Bargas.


Les dones interessades a participar-hi poden formalitzar la inscripció a través d'aquest enllaç.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773