Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Baix Camp i tu…a peu tanca el curs amb l'excursió de Mont-roig a Pratdip

IMATGES RELACIONADES
El Baix Camp i tu...a peu
El Baix Camp i tu...a peu

19 de maig de 2014


El programa el Baix Camp i tu…. a peu tanca el curs amb l'excursió que proposen per a aquest diumengre, 25 de maig, de Mont-roig del Camp a Pratdip. La proposta no presenta dificultat técnica, i amb una durada de 5 hores és fácil i cómoda de fer, tot i un desnivell aproximat de 300 metres.


El punt de partida será el pàrquing situat a la part alta de Mont-roig des d'on les persones participants es dirigirán en direcció a l'ermita de la Mare de Déu de la Roca on trobaran el GR 192.


Després de passar pel sorprenent Pont del Rifà, els excursionistes deixaran el GR i es dirigiran cap a la Font de l'Aufinac i el camí del mateix nom. Es passa pel Mas del Quadrat, es travessa el barranc de la Ponça fins a trovar el GR al Coll de Llena, des d'on s'agafa el camí asfaltat que va en direcció a Pratdip i el sender que surt de la Font del Pentinat.


Com sempre, la sortida és a les 7 del matí de la parada d'autobusos del Passeig Mata de Reus que hi ha davant de la residencia de gent gran. El preu oscil·la entre els 11 i els 16 euros, segons si el participant és soci de l'Associació Excursionista de Catalunya Reus federat, si no està federat o si no és soci de l'entitat que organtiza les sortides conjuntament amb el Consell Esportiu del Baix Camp.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773