Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Èxit de la trobada anual de la gent gran del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
El president del Consell Comarcal del Baix Camp i el del Consell Consultiu de la Gent Gran durant la trobada
El president del Consell Comarcal del Baix Camp i el del Consell Consultiu de la Gent Gran durant la trobada

26 de maig de 2014


Unes 300 persones van participar el passat 22 de maig en la Trobada anual de la Gent Gran del Baix Camp que va ser tot un èxit pel desenvolupament del programa previst, i que en aquesta ocasió es va centrar en la visita als monestirs de la Ruta del Cister. La visita a cadascun dels 3 monestirs de la Ruta es va fer per sorteig, de manera que 2 autocars van visitar el monestir de Vallbona de les Monges, uns altres 2 autocars van visitar  el monestir de Santes Creus, i un altre autocar va visitar el monestir de Poblet. En tots els casos les visites van ser guiades.


Posteriorment els participants van gaudir d'un dinar de germanor durant el qual es va lliurar als representants de les diferents entitats de gent gran participants els records  de la Trobada i es van rifar 2 pernils. Durant el lliurament dels records, el president del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp, Josep Montané, va agrair la participació i la confiança dels assistents a la Trobada, mentre que el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, va agrair a la gent gran l'aportació que fan socialment tant pels valors que representen com pel suport de tota mena que donen a les famílies.


Les associacions participants van ser les dels municipis de Pratdip, l'Argentera, Almoster, Reus (amb 4 associacions),la Selva del Camp, Alforja, les Borges del Camp, Montbrió del Camp, Mont-roig del Camp, Riudecanyes, Vilanova d'Escornalbou, Vilaplana, Riudecols, Prades, Capafonts, Castellvell del Camp,  Botarell, i de Els Arcs del municipi de Vinyols i els Arcs.

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773