Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Proposta per al cap de setmana: un dia fent de pastor a les Muntanyes de Prades

IMATGES RELACIONADES
Proposta per acompanyar un pastor de cabres el cap de setmana
Proposta per acompanyar un pastor de cabres el cap de setmana

9 de juny de 2014


La Guia d'Activitats del Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per al cap de setmana l'activitat Un dia fent de pastor a les Muntanyes de Prades el dissabte 14 de juny i una jornada de tir amb arc el diumenge 15 de juny, també a Prades. La primera activitat l'organitza l'empresa El Brogit Guiatges, i consisteix en una excursió etnològica i gastronòmica, amb tast de formatges, acompanyant una jove parella que s'ha decidit a recuperar l'ancestral ofici de pastor amb un ramat de cabres.


L'activitat s'iniciarà a les 10 h i finalitzarà sobre les 18 h. El punt de trobada és a Capafonts i el preu, que inclou el tast de formatges artesans, és de 17 euros per als adults i 6 euros per als nens. Per a més informació i per reserves podeu contactar amb l'empresa per correu electrònic a guiatges@lebrogit.com  o per telèfon al 689 006 199.


Per la seva banda, l'empresa Prades Aventura organitza per diumenge 15 de juny una jornada de tir amb arc amb monitors de la Federació Espanyola de Tir amb Arc, durant la qual es podrà gaudir d'aquest esport. L'activitat es realitza a les instal·lacions de l'empresa a les 10 h i té una durada d'1 hora. El preu és de 10 euros per als adults i 5 euros per als nens, i es pot reservar per telèfon al 626 133 606 o per correu electrònic a info@pradesaventura.com.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773