Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El programa Joves amb Talent dóna els primers passos

IMATGES RELACIONADES
Cartell informatiu del programa Joves amb Talet
Cartell informatiu del programa Joves amb Talet

12 de juny de 2014


El programa Joves amb Talent que està desenvolupant el Consell Comarcal Baix Camp en el marc del programa europeu Odisseu, i amb el suport de la Direcció General de Joventut, comença a donar els primers passos i a programar les activitats formatives en cosmètica natural, que està previst que es realitzin durant el mes de juliol, i que aniran a càrrec de Carme Bosch, de Núria Gavaldà de l'empresa Essències del Tuixent, i d'Àstrid Van Gikel de l'empresa Fitomon. Tot i que ja hi ha 7 joves seleccionats, encara queden places per participar en aquesta formació especialitzada.


Les persones joves seleccionades han de tenir una idea empresarial, i després de la formació específica, rebran també suport en la fase d'elaboració del pla d'empresa i d'inici del seu projecte empresarial.


Altres activitats formatives incloses en el programa Joves amb Talent són agricultura ecològica, alimentació ecològica i turisme actiu. Les persones joves que hi estiguin interessades es poden inscriure seguint el següent enllaç.Enllaços relacionats© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773