Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Un total de 120 infants han participat en la trobada de centres oberts del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
La cinquena trobada de centres oberts i programes diurns s'ha fet a les Borges del Camp
La cinquena trobada de centres oberts i programes diurns s'ha fet a les Borges del Camp

17 de juny de 2014


Un total de 120 infants dels diversos centre oberts i programes diürns que desenvolupa el Consell Comarcal del Baix Camp i els ajuntaments d'Alforja, les Borges del Camp, Mont-roig del Camp, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, la Selva del Camp i Montbrió del Camp, van participar el 14 de juny en la trobada que es realitza cada any en un municipi de la comarca, i que en aquesta ocasió va ser a les Borges del Camp.


La trobada es va iniciar a les 10 h i va finalitzar sobre les 18 hores. Els infants portaven de casa l'esmorzar i el dinar, i durant el matí i la tarda van realitzar diversos jocs i activitats, segons els grups d'edat, i una gimcana els més grans. També hi van participar els Gegants i els Grallers del municipi i els Diables, i es va fer lliurament a la residència de la gent gran de les Borges del Camp d'un ram fet amb flors de paper que havien confeccionat els infants.


Els programes diürns que realitza el Consell Comarcal del Baix Camp amb els ajuntaments esmentats tenen una tasca preventiva, fora de l'horari escolar, per donar suport, estimular i potenciar l'estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsics i l'esbarjo dels infants. També es pretén compensar les deficiències socioeducatives de nens i nenes, prioritàriament aquells que es troben en situació de risc social.


La trobada anual permet que els nens i nenes gaudeixen d'una jornada educativa del seu temps lliure i puguin relacionar-se amb altres infants de la comarca. Les altres trobades comarcals han tingut lloc a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant el 2010, a la Selva del Camp el 2011, a Alforja el 2012 i a Mont-roig del Camp el 2013.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773