Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Treball i Formació finalitza les accions d'experiència professional amb un 30 % d'inserció

IMATGES RELACIONADES
Participants del programa Treball i Formació al Baix Camp
Participants del programa Treball i Formació al Baix Camp

FSE
FSE

SOC
SOC

SEPE
SEPE

Empresa i Ocupació
Empresa i Ocupació

Consell Comarcal del Baix Camp
Consell Comarcal del Baix Camp

2 de juliol de 2014


El passat 30 de juny van finalitzar les accions d'experiència professional del programa Treball i Formació que desenvolupa el Consell Comarcal del Baix Camp amb un 30 % d'insercions laborals, tot i que des de l'ens comarcal es continua treballant per incrementar aquesta xifra.


El programa Treball i Formació va començar el mes de desembre de 2013 i ha suposat la contractació de deu persones desocupades, majors de 30 anys que estaven a l'atur però que no eren perceptores de cap prestació ni subsidi, per un període de 6 mesos amb una jornada laboral del 100%.


Del total de contractes 7 han treballat de suport a les brigades municipals dels ajuntaments de Riudoms, Alforja, Montbrió del Camp, Castellvell del Camp, les Borges del Camp i Vinyols i els Arcs, i 3 per treballar com a administratius en programes dels ajuntaments de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i la Selva del Camp.


A banda de la contractació laboral, les persones contractades han fet formació de certificat de professionalitat de 90 hores d'ofimàtica i de muntatge i manteniment d'instal·lacions elèctriques d'interior.


D'altra banda, també s'ha contractat una altra persona per un període de 7 mesos al 70% de la jornada per facilitar la gestió del programa i donar suport als processos ocupacionals que realitzen les persones participants al llarg del programa, que inclou una prospecció en empreses i la inserció laboral posterior d'aquests treballadors/res.


Aquest programa està finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773