Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Proposta per al cap de setmana: curs de supervivència a la Mussara

IMATGES RELACIONADES
Vistes de la Mussara
Vistes de la Mussara

7 de juliol de 2014


La Guia d'Activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada inclou per a aquest cap de setmana un curs de supervivència anomenat Supervival Training impartit per un expert i que, amb una durada és de 24 hores, ensenyarà els participants les tècniques i les habilitats necessàries per poder enfrontar-se a situacions de supervivència amb més garanties d'èxit.


Entre altres aspectes s'impartiran coneixements sobre escalada, orientació, rapel, ús de brúixola o ràdio, ús d'eines, construcció de refugis i forns, producció, conservació i cuina d'aliments procedents de la caça o recol·lecció, trampes, foc, etc.


Es recomana que les persones participants siguin persones amb capacitat de sofriment, ja que la dificultat és alta i han de portar roba i botes de muntanya, ganivet de muntanya o navalla, motxilla amb cantimplora, jaqueta i sac de dormir.


El preu és de 60 euros i inclou menjar i plaça per dormir al refugi de la Mussara.


Les persones interessades poden contactar amb l'empresa organitzadora, Wildlife People, per correu electrònic info@wildlifepeople.com o per telèfon al 656340462
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773