Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Comaigua i el Consell Comarcal del Baix Camp organitzen un cicle de concerts

IMATGES RELACIONADES
Presentació del cicle de concerts Comaigua Música al Baix Camp
Presentació del cicle de concerts Comaigua Música al Baix Camp

9 de juliol de 2014


L'empresa mixta comarcal Comaigua organitza conjuntament amb el Consell Comarcal del Baix Camp un cicle de concerts a càrrec del Liverpool String Quartet, que recorrerà durant el mes de juliol els 6 municipis que gaudeixen dels serveis de gestió integral de l'aigua que els ofereix aquesta entitat. El cicle de concerts compta amb la producció de l'empresa Ars Aurea Sonora.


L'organització d'aquest cicle té per objectiu complementar l'oferta cultural dels municipis de la comarca i s'emmarca en la política de responsabilitat social corporativa de Comaigua.


Els concerts seran els següents:


  • Dissabte, 19 de juliol a els 19.30 h a la Sala Llorers de la Ca la Torre de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  • Diumenge, 20 de juliol a les 19.30 h al Teatre del Casal de Vinyols i els Arcs
  • Dimecres, 23 de juliol a les 21.30 h a l'Ermita de Sta. Anna de Castellvell del Camp
  • Dijous, 24 de juliol a les 21.30 h al Passeig del Mirador de les Borges del Camp
  • Divendres, 25 de juliol a les 20.30 h al Parc Abel Ferrater de la Selva del Camp

A més hi ha un primer concert fora de programa, que tindrà lloc a la mateixa seu de Comaigua a Cambrils, el divendres 18 de juliol.

El programa dels concerts inclou peces de música clàssica de Mozart, Dvorak, Bach, Shostakovich, que es complementarà amb tangos o amb bandes sonores de pel·lícules.


Fundat a l'any 2010, el Liverpool String Quartet està format per músics del més alt nivell professional, instruïts a les acadèmies de música més prestigioses d'Europa, com ara la Guildhall School of Music and Drama de Londres, el Conservatori Superior de Música de València, la Royal Northern College of Music de Manchester i la Royal Academy of Music de Londres, entre d'altres.Tots ells són membres, o hi col·laboren assíduament, de la Royal Liverpool Philharmonic Orchestra, la Hallé Orchestra de Manchester, la BBC Philharmonic, Royal Northern Sinfonia, entre d'altres orquestres britàniques, i també amb altres orquestres d'arreu d'Europa.


En aquests concerts el grup comptarà com a primer violí convidat amb Raul García Marian, que és assistent de concertino de l'Orquestra Simfònica de Barcelona, i d'aquesta manera es compleix també amb el compromís de promocionar els intèrprets més destacats de l'escena musical catalana.


En els concerts de Castellvell del Camp i les Borges el Camp, el quartet anglès comptarà també amb la participació d'Eilith Gillespie, flauta solista assistent a la BBC National Orchestra de Gal·les. Resident a Cardiff, desenvolupa la seva tasca com a intèrpret a Londres i al Nord d'Anglaterra amb orquestres com la Royal Liverpool Philharmonic Orchestra i la Royal Northern Sinfonia de Newcastle. També dedica part del seu treball a la música de cambra.


Tots els concerts són gratuïts.


Enllaços relacionats© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773