Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Concerts del cicle Comaigua.Música al Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Liverpool String Quartet oferirà 5 concerts al Baix Camp
Liverpool String Quartet oferirà 5 concerts al Baix Camp

16 de juliol de 2014


Aquest dissabte i diumenge comencen els concerts del cicle Comaigua.Música al Baix Camp que realtizarà el Liverpool String Quartet a 5 municipis de la comarca als quals l'empresa comarcal Comaigua presta el servei integral de l'aigua.El primer concert serà dissabte 19 de juliol a els 19.30 h a la Sala Llorers de la Ca la Torre de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, i el segon el diumenge 20 de juliol a les 19.30 h a Teatre del Casal de Vinyols i els Arcs.


Els concerts continuaran la setmana vinent, d'acord amb el següent calendari:

  • Dimecres, 23 de juliol a les 21.30 h a l'Ermita de Sta. Anna de Castellvell del Camp
  • Dijous, 24 de juliol a les 21.30 h al Passeig del Mirador de les Borges del Camp
  • Divendres, 25 de juliol a les 20.30 h al Parc Abel Ferrater de la Selva del Camp

Tots els concerts són gratuïts, i el programa inclou peces de música clàssica de Mozart, Dvorak, Bach, Shostakovich, que es complementarà amb tangos o amb bandes sonores de pel·lícules.

Fundat a l'any 2010, el Liverpool String Quartet està format per músics del més alt nivell professional, instruïts a les acadèmies de música més prestigioses d'Europa, com ara la Guildhall School of Music and Drama de Londres, el Conservatori Superior de Música de València, la Royal Northern College of Music de Manchester i la Royal Academy of Music de Londres, entre d'altres.Tots ells són membres, o hi col·laboren assíduament, de la Royal Liverpool Philharmonic Orchestra, la Hallé Orchestra de Manchester, la BBC Philharmonic, Royal Northern Sinfonia, entre d'altres orquestres britàniques, i també amb altres orquestres d'arreu d'Europa.


En aquests concerts el grup comptarà com a primer violí convidat amb Raul García Marian, que és assistent de concertino de l'Orquestra Simfònica de Barcelona, i d'aquesta manera es compleix també amb el compromís de promocionar els intèrprets més destacats de l'escena musical catalana.


En els concerts de Castellvell del Camp i les Borges el Camp, el quartet anglès comptarà també amb la participació d'Eilith Gillespie, flauta solista assistent a la BBC National Orchestra de Gal·les. Resident a Cardiff, desenvolupa la seva tasca com a intèrpret a Londres i al Nord d'Anglaterra amb orquestres com la Royal Liverpool Philharmonic Orchestra i la Royal Northern Sinfonia de Newcastle. També dedica part del seu treball a la música de cambra.


El cicle està organtizat per l'empresa mixta Comaigua i pel Consell Comarcal del Baix Camp, i compta amb el suport dels ajuntaments i la produció de l'associació Ars Aurea  Sonora. Hi ha un primer concert inaugural a la seu de Comaigua a Cambrils el 18 de juliol.


Enllaços relacionats© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773