Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Propostes per al cap de setmana: l'altiplà de la calma, l'escola de cowboys i els avencs de la Febró

IMATGES RELACIONADES
Avencs de la Febró a les Muntanyes de Prades
Avencs de la Febró a les Muntanyes de Prades

4 d'agost de 2014


La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada ofereix 3 activitats ben diferents per a aquest cap de setmana: una caminada nocturna a la llum de la lluna; una escola de cowboys i una sortida per conèixer i gaudir dels impressionants Avencs de la Febró.


La primera de les propostes és per dissabte 9 d'agost, de les 18 h a les dotze de la nit. Es tracta d'una caminada nocturna per l'altiplà de la calma dels Motllats, sota la resplendent llum de la lluna plena. El punt de sortida és el Casal de Vilaplana i el preu per persona és de 17 €. Per a més informació i inscripcions, les persones interessades poden contactar amb Catsud, al tel 626684917 o bé info@catsud.com


La segona proposta és pel diumenge 10 d'agost a les instal·lacions de Prades Aventura Park, a Prades. L'escola de cowboys ensenya a munyir vaques, a buscar or, a tirar un llaç, a practicar punteria, entre altres activitats pròpies d'aquests personatges de pel·lícula. La durada de l'activiat és de 2 hores i té un preu de 20 euros. Per a més informació i inscripcions s'ha contactar amb Prades Aventura, al 626 133 606 o bé a info@pradesaventura.com.


I la tercera proposta és per al dimecres 13 d'agost, i també és una proposta de Catsud. La proposta és conèixer i gaudir dels Avencs de la Febró, aquesta impressionant esquerda natural oberta la cinglera de la Mussara, en el terme municipal de la Febró. Es tracta d'un dels llocs més sorprenents i impressionants de les Muntanyes de Prades, i on segons la tradició s'hi amagaven contrabandistes i també el General Prim l'any 1843. El punt de sortida és el refugi de la Mussara i l'horari és de 9.30 h a 13 h.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773