Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Riudoms celebra la Fira de l'Avellana fins el 10 d'agost

IMATGES RELACIONADES
Imatge del cartell de la Fira de l'Avellana 2014 d'Ana Arrate
Imatge del cartell de la Fira de l'Avellana 2014 d'Ana Arrate

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA

6 d'agost de 2014


Del 8 al 10 d'agost Riudoms celebra la tradicional Fira de l'Avellana, que arriba a la 34 edició i a la 415 edició de la Fira de Sant Llorenç, amb diversos actes i amb la tradicional cursa de portadors de sacs d'avellana a coll, de la qual fa 30 anys.


La Fira de l'Avellana s'obrirà oficialment el 8 d'agost a dos quarts de nou del vespre, quan el periodista riudomenc i director de l'Agència Catalana de Notícies, Joan M. Claveguera, farà el parlament inaugural. Durant l'acte també es lliuraran els premis del Concurs de cartells que es convoca anualment i que en aquesta ocasió ha guanyat la dissenyadora basca Anna Arrate Marino.


Aquest certament ocupa 16.000 metres quadrats entre la zona escolar i la Plaça de la Palmera de Riudoms, on s'hi poden trobar expositors de sectors tan diversos com ara maquinària agrícola, automoció, fruits secs i derivats, productes alimentaris de qualitat, artesania i jardineria. A més, durant els dies de la Fira es poden visitar diverses exposicions (de fotografia, de playmobils, de pintura, entre altres) i es realitzen activitats esportives com la caminada nocturna de Riudoms a la Mussara, xerrades, actuació castellera dels Xiquets de Vila-seca, passejada amb ponis per als petits o el concert i ball de l'orquestra Venus, entre altres.


Durant al Fira també té lloc l'última cursa de portadors de sacs d'avellana a coll, després de les que es fan a Reus (el 25 de juliol) i a Valls (el 5 d'agost), i en ser la 30a edició del concurs hi haurà una cursa d'exhibició en què el corredor Carles Guillemat, portarà un sac d'avellanes corrents des de Reus fins la Fira de l'Avellana de Riudoms.


Podeu consultar el programa sencer de la Fira de l'Avellana 2014.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773