Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Comaigua i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant posen un marxa un fons social extraordinari

IMATGES RELACIONADES
Moment de la signatura de l'acord entre Comaigua i l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Moment de la signatura de l'acord entre Comaigua i l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

13 d'agost de 2014


L'alcalde de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons García Rodríguez, el Gerent de Comaigua, Jordi Azorín Poveda, han signat un conveni de col·laboració per la creació d'un Fons Social Extraordinari destinat a bonificar el rebut de l'aigua a persones en situació de precarietat econòmica. L'acord també l'han signat la 1a tinent d'alcalde regidora d'Obres i Serveis del municipi, M. Elidia López Redondo, i la 3a tinent d'alcalde regidora de Salut i Benestar Social, Cristina Borràs.


Aquest acord, que té vigència fins al 31 de desembre d'enguany, és una eina més per pal·liar els efectes de l'actual crisi econòmica i està adreçat a les persones que no poden abonar a l'empresa Comaigua l'import del servei d'aigua potable i clavegueram.


L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant actualment disposa d'altres ajuts econòmics a les seves ordenances municipals per afavorir a les famílies nombroses, famílies monoparentals, jubilats o pensionistes.

Conscients de la situació actual, l'Ajuntament i Comaigua no es poden quedar al marge de les necessitats dels ciutadans i intenten oferir els recursos possibles per alleugerir les situacions econòmiques i socials de les famílies amb més dificultats.


Comaigua és l'empresa comarcal que s'encarrega del cicle integral de l'aigua en diversos municipis del Baix Camp i de la gestió de les depuradores, i està formada per l'empresa pública comarcal Secomsa i per Sorea.

Enllaços relacionats© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773