Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Proposta per al cap de setmana: iniciació al running i al trail running

IMATGES RELACIONADES
Un corredor durant la Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada 2014 a la Mussara (Foto: Oscar Roche; esportfoto.cat)
Un corredor durant la Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada 2014 a la Mussara (Foto: Oscar Roche; esportfoto.cat)

25 d'agost de 2014


La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per aquest cap de setmana una activitat per córrer per la muntanya i per iniciar-se en el running i el trail running, unes modalitats esportives que cada cop tenen més adeptes.


L'activitat, organitzada per l'empresa Wildlife People, proposael dissabte 30 d'agost una jornada tècnica i pràctica amb monitors titulats per saber triar l'equipament adequat; realitzar activitats físiques amb seguretat; fer escalfaments; aprendre a triar el ritme; millorar la tècnica; fer estiraments; o aprendre l'ús dels pulsòmetres, entre altres aspectes. I per acabar, tots els participants correran junts per camins tècnics de la Mussara per poder practicar tot el que s'ha après.


L'activitat té una durada de 4 hores. El punt de trobada és a les 9 del matí al refugi de la Mussara i té un preu de 15 euros per persona. Es imprescindible que les persones que hi prenguin part portin roba esportiva i calçat de running.


Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden adreçar a l'empresa organitzadora al telèfon 656 340 462 o per correu electrònic a info@wildlifepeople.com


Enllaços relacionats© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773