Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Es busquen Joves amb Talent per crear empreses de turisme actiu i d'alimentació ecològica

IMATGES RELACIONADES
Una imatge del curs de cosmètica natural del prorgrama Joves amb Talent
Una imatge del curs de cosmètica natural del prorgrama Joves amb Talent

27 d'agost de 2014


El programa Joves amb Talent torna al setembre amb noves propostes formatives que tenen per objectiu facilitar a les persones participants totes les claus necessàries per poder professionalitzar-se en el sector escollit, en aquest cas el turisme actiu i l'alimentació ecològica (elaboració de pa i de formatges), de manera que aquests coneixements els permeti desenvolupar el seu pla d'empresa.


El perfil de les persones a les quals s'adreça el programa són joves d'entre 16 i 35 anys, que tinguin una idea empresarial que vulguin desenvolupar en algun d'aquests dos sectors. Un cop finalitzi l'acció formativa es realitzarà la segona part del programa, que és l'acompanyament als joves en el procés de convertir la seva idea en un negoci.


Per aquestes accions formatives del setembre encara hi ha places, per la qual cosa les persones joves interessades que tinguin un projecte d'emprenedoria poden inscriure's a través del formulari.


El programa Joves amb Talent és una iniciativa del Consell Comarcal del Baix Camp que s'emmarca en el projecte europeu Odisseu, que té per objectiu facilitar que els joves no marxin dels municipis rurals i que hi puguin desenvolupar una activitat econòmica. Fins ara ja s'han realitzat activitats formatives en cosmètica natural i en agricultura ecològica.


Es realitza també amb el suport de la Secretaria General de Joventut de la Generalitat, el Consorci Leader Priorat-Baix Camp i dels ajuntaments de Riudecols, Botarell, l'Albiol, l'Arbolí, la Febró, Capafonts, Colldejou i Pratdip.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773