Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Proposta per al cap de setmana: camins de la Baronia d'Escornalbou

IMATGES RELACIONADES
Castell de Vilanova d'Escornalbou
Castell de Vilanova d'Escornalbou

8 de setembre de 2014


La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per aquest cap de setmana resseguir els camins de la Baronia d'Escornalbou, que permetrà conèixer dos dels seus municipis (Duesaigües i l'Argentera) i visitar el castell-monestir de Sant Miquel d'Escornalbou.


L'excursió permetrà gaudir de vistes esplèndides sobre el Camp de Tarragona i la Mediterrània i conèixer les passes dels monjos que habitaven el castell-monestir i les llegendes que amaga el paisatge.


Per a realitzar l'activitat, que serà el diumenge 14 de setembre, el punt de trobada és Duesaigües a les 9.30 h. La finalització està prevista a les 14 h i els preus són de 12 hores per persona, excepte els infants menors de 4 anys, que poden fer l'activitat gratuïtament, i els menors de 12 anys, que paguen 3 euros.


Per a més informació i inscripcions les persones interessades han de contactar amb l'empresa organitzadora, el Brogit Guiatges, al telèfon 689 006 199 o al correu electrònic guiatges@elbrogit.com


Enllaços relacionats© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773