Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Mont-roig del Camp acull el curs Coneixement de la Societat Catalana i el seu Marc Jurídic

IMATGES RELACIONADES
Mont-roig del Camp
Mont-roig del Camp

2 de setembre de 2014


Des del proper dimarts, 9 de setembre, Mont-roig del Camp acollirà el curs sobre el Coneixement de la Societat Catalana i el seu Marc Jurídic, que s'adreça a persones immigrades residents en aquest municipi i que té per objectiu millorar la seva integració, la cohesió social i la convivència ciutadana.


El curs consta de 15 hores, que es realitzaran en diverses sessions els dies 9, 15, 17, 22, 23 de setembre, 30 de setembre i 1 d'octubre, de les 19 a les 20.30 hores. Les persones que hi assisteixin com a mínim al 80 per cent del curs tindran un certificat d'assistència.


En les diverses sessions s'exposaran aspectes diversos que permetin a les persones nouvingudes conèixer aspectes de la història, la geografia, la política, la cultura catalana i les festes populars locals de Catalunya i del municipi així com l'accés i el funcionament dels serveis públics, i coneixements de la normativa laboral i d'estrangeria.


Els continguts d'aquest curs compleix amb el que estableix la Llei d'acollida de les persones immigrades i retornades a Catalunya aprovada pel Parlament de Catalunya l'abril de 2010. A més, aquesta formació, serveix per a poder acreditar la participació en activitats programades en el coneixement de la societat catalana i del seu marc jurídic en els informes d'estrangeria, de la que és competència la Generalitat de Catalunya.


Per a més informació i inscripcions, les persones interessades s'han d'adreçar a Serveis Socials de l'Ajuntament de Mont-roig, al Consell Comarcal del Baix Camp o per correu electrònic a plaimmigracio@baixcamp.cat


El curs està organitzat pel Servei d'Acollida i Integració a les persones nouvingudes del Consell Comarcal del Baix Camp i compta amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773