Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Proposta per al cap de setmana: excursió als gorgs de la Febró

IMATGES RELACIONADES
Gorgs de la Febró
Gorgs de la Febró

15 de setembre de 2014


La Guia d'Activitats editada pel Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per a aquest cap de setmana una excursió als gorgs de la Febró, el diumenge 21 de setembre, de la mà de l'empresa Wildlife People.


Els gorgs de la Febró són un conjunt de tolls i cascades prop de la Mussara. Juntament amb els avencs, són el lloc més conegut dels voltants de la Febró, el municipi més petit del Baix Camp. Els gorgs es formen a partir d'un riu afluent del Siurana, el llit del qual està format per roca calcària i, a causa de l'erosió dels saltants d'aigua, ha format uns bassals profunds molt característics que a l'estiu es converteixen en un lloc ideal per prendre un bon any.


L'excursió té una durada de 4-5 hores i la dificultat es baixa, tot i que el grup anirà a acompanyat d'un socorrista aquàtic i d'un monitor esportiu. Es recomana portar roba de muntanya i banyador!


El punt de trobada és el Casal de Vilaplana a les 10 h i el preu és de 8 euros per persona. Les persones interessades en tenir més informació o a inscriure's poden contactar amb l'empresa organitzadora mitjançant el telèfon 656 340 462 o per correu electrònic a info@wildlifepeople.com


Enllaços relacionats© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773