Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Nova ubicació de l'Oficina de Consum a la Pl de la Patacada de Reus

IMATGES RELACIONADES
Moment de la signatura del conveni entre l'alcalde de Reus i el president del Consell Comarcal del Baix Camp
Moment de la signatura del conveni entre l'alcalde de Reus i el president del Consell Comarcal del Baix Camp

24 de setembre de 2014


L'Oficina de Consum del Baix Camp s'ubica des del passat 23 de setembre a la Plaça de la Patacada, 1, baixos de Reus, després del conveni signat entre l'Ajuntament de Reus i el Consell Comarcal del Baix Camp per unificar les respectives oficines de consum.


La unificació de les oficines de consum centralitza en un únic espai tots els serveis, de manera que s'evita que les persones consumidores hagin de presentar la seva reclamació en una oficina i realitzar el tràmit de mediació en una altra.


L'horari d'atenció al públic es realitza mitjançant cita prèvia trucant al tel 977 327 100 o bé per correu electrònic a consum@baixcamp.cat.


En virtut de l'encàrrec de gestió de l'Agència Catalana del Consum, el Consell Comarcal del Baix Camp assumirà les despeses derivades del funcionament del servei, i aportarà els recursos humans necessaris per desenvolupar-lo.


L'acord entre les dues institucions que ha fet possible aquesta unificació s'emmarca en la voluntat de l'Ajuntament i del Consell Comarcal d'optimitzar els recursos disponibles i oferir un millor servei a la ciutadania del conjunt del Baix Camp.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773