Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

L'Ajuntament de Prades i el Consell Comarcal del Baix Camp celebren el Dia Internacional de les Dones en el Món Rural

IMATGES RELACIONADES
Dia Internacional de les Dones en el Món Rural
Dia Internacional de les Dones en el Món Rural

9 d'octubre de 2014


Amb motiu del Dia Internacional de la Dona per al Món Rural el 15 d'octubre, des de l'Ajuntament de Prades i amb la col·laboració del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp, el Consell Comarcal del Baix Camp i de l'Institut Català de les Dones, s'ha preparat una taula rodona amb dones emprenedores per reflexionar sobre el paper de la dona en el medi rural.


L'acte tindrà lloc el dia 13 d'octubre a les 16.30 h a l'ajuntament de Prades i hi participaran Lídia Bargas, alcaldessa de Prades i directora de l'Institut Català de les Dones a Tarragona; Juna Albert, consultora, formadora, conferenciant i escriptora; membres de l'equip documental “Les costures de pell”; membres de la colla gegantera de Prades, i Anna Aragonès, alcaldessa de Riudecols, consellera comarcal de l'àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp i presidenta del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp.


El Dia Internacional de la Dona en el Món Rural es va crear amb la finalitat de fer perceptible la contribució de les dones al desenvolupament rural, reconeixent la rellevància del seu paper en les activitats agràries, el comerç, la petita empresa, així com la importància del seu treball en l'àmbit familiar. Es tracta de visibilitzar la importància de l'aportació econòmica social i cultural que fan les dones en àrees rurals d'arreu.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773