Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Visita a l'Ateneu Juvenil de Cambrils

IMATGES RELACIONADES
L'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, la consellera comarcal, Anna Aragonès i responsables del departament de Joventut de la Generalitat
L'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, la consellera comarcal, Anna Aragonès i responsables del departament de Joventut de la Generalitat

15 de novembre de 2014


L'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, i la regidora de Joventut, Laura Mellau, es van reunir ahir amb al director general de Joventut de la Generalitat, Toni Reig, que va visitar l'Ateneu Juvenil acompanyat del coordinador territorial a Tarragona, Joan Plana, i el tècnic de la coordinació, Marcel Borràs, per conèixer millor les polítiques del Pla Local de Joventut de l'Ajuntament i les instal·lacions municipals. A la trobada també hi va assistir la consellera comarcal del Baix Camp de Joventut, Anna Aragonès.

 

Durant la visita, la tècnica municipal, Alegria Rodríguez, va exposar els pla estratègic del departament i els principals projectes realitzats des del 2012 i els que es posaran en marxa durant el 2015.

 

Un dels projectes més innovadors és l'espai de coworking Jov Job, que es presentarà el proper 28 de novembre amb una ponència sobre l'emprenedoria i la motivació, la presentació de dues experiències de joves que treballen en allò que els agrada i una jornada de portes obertes dels espais. Jov Job consisteix en la creació d'un espai de treball coworking, així com la promoció i dinamització de la comunitat coworking per a la creació de sinèrgies laborals entre joves. A banda de l'espai de treball hi haurà altres espais relacionats que s'han adaptat per aquest projecte, que els joves cambrilencs i/o aturats podran utilitzar amb una bonificació en els preus públics.

 

Entre les accions futures, també destaca l'obertura a la participació dels joves en les decisions relacionades amb polítiques de joventut.

 

Finalment, la trobada també va servir per parlar dels diferents projectes de la regidoria amb joves creadors com la galeria urbana o la col·laboració amb les escoles d'art de Reus i Tarragona.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773