Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu

21 de gener de 2021

El Punt Òmnia arrenca els primers cursos en línia del 2021

Donades les circumstàncies de pandèmia, el Punt Òmnia del Consell Comarcal del Baix Camp, que s'ubica a la biblioteca de Riudoms, ha iniciat aquesta setmana els primers cursos de l'any 2021 i ho ha fet en format virtual per facilitar la participació de les persones interessades. Concretament, els cursos són: Curs de blog per crear la teva plana d'internet amb WordPress: s'ensenya des de zero a crear la propia plana web per tenir presència a internet.


Les accions s'adrecen a les persones joves

20 de gener de 2021

Es renova el programa Referent d'Ocupació Juvenil al Baix Camp

Per tercer any consecutiu, el Consell Comarcal del Baix Camp ha renovat el programa Referent d'Ocupació Juvenil, que desenvolupa el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc de la iniciativa europea de Garantia Juvenil per facilitar l'accés de les persones joves al món laboral.


Imatge de l'expocisió "Quan parles fas màgia" a l'Hospitalet de l'Infant

19 de gener de 2021

L'exposició “Quan parles fas màgia” arriba a l'Hospitalet de l'Infant

Des del 19 de gener i fins al 29 de gener de 2021 es podrà visitar a la Biblioteca Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant l'exposició “Quan parles fas màgia”, una mostra que forma part de la nova campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que duu el mateix nom i que a través de la metàfora de la màgia destaca la capacitat del programa per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen.


Imatge de l'exposició

14 de gener de 2021

Exposició “Quan parles fas màgia” a les Borges del Camp

El passat 2 de gener de 2021 es va poder veure a les Borges del Camp l'exposició “Quan parles fas màgia”, una mostra d'imatges que forma part de la nova campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que duu el mateix nom i que vol difondre el programa a través de la metàfora de la màgia.


Seu del CNL a Reus

13 de gener de 2021

El Consorci per a la Normalització Lingüística obre inscripcions als cursos d'hivern

El Consorci per a la Normalització Lingüística engega un nou període d'inscripcions als cursos de català. Els dies 11 i 12 de gener s'obre la inscripció preferent per als exalumnes del darrer any i els dies 13, 14 i 15, per a la resta d'exalumnes i per al públic en general. Els cursos començaran el 25 de gener. Per atendre la demanda, el Consorci ha articulat un nou sistema d'atenció ciutadana que millora el servei i facilita l'accés a les informacions rellevants.


Imatges de la nevada a Arbolí

12 de gener de 2021

Afectacions per la borrasca Filomena al Baix Camp

La borrasca Filomena va portar el cap de setmana neu i baixes temperatures sobretot als municipis de l'Argentera, Arbolí, Capafonts, Colldejou, la Febró i Prades amb importants gruixos de neu que, a més, amb les baixes temperatures va gelar i va provocar problemes de mobilitat. Colldejou va patir falta de subministrament elèctric durant 13 hores, de les 23 h del dissabte fins a les 12 h del diumenge, unes 13 h.


El programa Ubicat al Baix Camp i al Priorat ha començat el 29 de desembre de 2020

29 de desembre de 2020

S'inicia el programa UBICAT d'acompanyament a la inserció i el suport ocupacional

El Consell Comarcal del Baix Camp obre el programa d'acompanyament laboral UBICAT avui 29 de desembre de 2020, amb l'objectiu d'atendre 35 persones en un procés d'acompanyament a la inserció i el suport ocupacional per a la inclusió social, tant de persones aturades de llarga durada (13) com de persones aturades en general (22) de tots els municipis del Baix Camp, excepte Reus i Cambrils que compten amb programes propis, com del conjunt dels municipis del Priorat.


Un moment del Ple telemàtic del Consell Comarcal del Baix Camp

23 de desembre de 2020

Aprovat un pressupost global de 58 milions d'euros per al 2021

L'última sessió plenària de l'any del Consell Comarcal del Baix Camp celebrada el passat 2 de desembre, va aprovar el pressupost global del Consell Comarcal del Baix Camp per al 2021, que puja a 58 milions d'euros, amb els vots favorables dels grups comarcals que conformen el govern de l'ens (ERC-AM, JUNTS, PSC-CP i Ara), mentre que la CUP-AMUNT va votar en contra i Ciudadanos i el PP es van abstenir.


Imatge d'arxiu del Baix Camp

22 de desembre de 2020

Accèssit del Premi Iniciativa Medi Ambient 2020 de la Diputació al Banc de Terres del Baix Camp

La Diputació de Tarragona ha resolt atorgar al Banc de Terres del Baix Camp un accèssit del Premi Iniciativa Medi Ambient 2020, que s'ha quedat a poques dècimes del projecte de l'Ajuntament d'Altafulla que finalment s'ha emportat el premi. Aquesta era la setzena convocatòria del Premi Iniciativa Medi Ambient 2020, dotat amb 5.


Consell Comarcal del Baix Camp

17 de desembre de 2020

Última sessió plenària de l'any 2020 el proper 22 de desembre

El Consell Comarcal del Baix Camp celebrarà l'última sessió plenària de l'any el proper dimarts, 22 de desembre, de manera telemàtica a partir de les 17 hores. La sessió es podrà seguir en directe pel canal de YouTube del Consell Comarcal. L'ordre del dia és el següent: Aprovació de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior de 20 d'octubre de 2020 (11M-19/23) Informe de la Presidència Assumptes de la Comissió Informativa de Règim Interior 2.

Registres del 1 al 10 de 1177
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 118 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773