Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp

20 d'agost de 2018

L'Oficina Comarcal d'Habitatge del Baix Camp ha tramitat 536 sol·licituds d'ajudes al lloguer

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp ha tramitat un total de 536 sol·licituds per ajudes de lloguer en la convocatòria 2018, oberta entre el 21 de maig i el 29 de juny de 2018.
 
A més, durant els primers set mesos de 2018 s'han atès més de 5000 consultes i visites, de les quals aproximadament 2000 han estat sobre els ajuts als lloguer i per la xarxa de mediació de lloguer social.


Imatge per fomentar la donació de sang

13 d'agost de 2018

Campanyes de donació de sang al Baix Camp per la segona quinzena del mes d'agost

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang per la segona quinzena del mes d'agost de 2018 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 
• Divendres, 17 d'agost de 2018 a Prades: Ajuntament (Plaça Major, 2), de les 18.30 a les 21.30 hores.
• Dimecres, 22 d'agost de 2018 a l'Argentera: Sala Polivalent (Plaça de l'Escronalbou) de les 18 a les 21.30 hores.


Prades

13 d'agost de 2018

Proposta d'estiu per gaudir de les Muntanyes de la Costa Daurada: Prades, una vila amb encant

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada us proposen un seguit d'activitats de turisme cultural, actiu i de natura per a realitzar durant aquesta estiu.
 
Mitjançant el portal web del patronat els usuaris podran trobar tota la informació turística necessària dels llocs d'interès a visitar i informació tècnica sobre rutes, mapes, etc.


Allotjament turístic

7 d'agost de 2018

Recomanacions a l'hora de contractar allotjaments turístics

Ara que s'acosten les vacances d'estiu, el Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de Consum recorden a les persones consumidores els seus drets quan han de contractar allotjaments turístics.


Imatge del Mas Miró

6 d'agost de 2018

Proposta d'estiu per gaudir de les Muntanyes de la Costa Daurada: Mas Miró

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada us proposen un seguit d'activitats de turisme cultural, actiu i de natura per a realitzar durant aquesta estiu.
 
Mitjançant el portal web del patronat els usuaris podran trobar tota la informació turística necessària dels llocs d'interès a visitar i informació tècnica sobre rutes, mapes, etc.
 
Un dels nous atractius culturals i turístics del Baix Camp és el Mas Miró.


Imatge d'arxiu

1 d'agost de 2018

Recomanacions de l'Agència Catalana de Consum a l'hora de contractar viatges combinats

Ara que s'acosten les vacances d'estiu, el Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de Consum recorden a les persones consumidores els seus drets quan han de contractar paquets vocacionals (viatges combinats), és a dir, els que tenen un únic organitzador responsable de tot el que inclogui el contracte.


Muntanyes de la Costa Daurada. Foto cedida per: Rafael López

31 de juliol de 2018

La ruta dels miradors

El Consell Comarcal del Baix Camp ha creat una ruta de miradors que pretén donar a conèixer el territori a través d'aquests punts amb impressionants vistes.


Imatge per fomentar la donació de sang

30 de juliol de 2018

Campanyes de donació de sang al Baix Camp per la primera quinzena del mes d'agost

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang per la primera quinzena del mes d'agost de 2018 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 
• Divendres, 3 d'agost de 2018 a Maspujols: Sala del Casal (Plaça de la Vila), de les 18 a les 21 hores.
• Dijous, 9 d'agost de 2018 a Cambrils: Unitat mòbil al Mollet del Rec del Port de Cambrils de les 10 a les 14 hores i de les 17.


Edar Cambrils

26 de juliol de 2018

L'Agència Catalana de l'Aigua i el Consell Comarcal del Baix Camp acorden ampliar la depuradora de Cambrils

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i el Consell Comarcal del Baix Camp han signat un conveni per a l'execució de les obres d'ampliació de la depuradora de Cambrils. Mitjançant aquest acord es determina com es durà a terme el finançament de l'actuació esmentada, que està inclosa en l'actual planificació hidrològica catalana (2016-21). L'ACA aportarà 1,9 milions d'euros per dur a terme els treballs, que es preveu que es puguin iniciar durant l'últim trimestre d'aquest any.


Imatge d'arxiu. Transport aeri

24 de juliol de 2018

Consells per la contractació de transport aeri

Ara que s'acosten les vacances d'estiu, el Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de Consum recorden a les persones consumidores els seus drets quan han de contractar transport aeri. Així, cal tenir en compte que:
 
•    El preu dels bitllets d'avió és lliure i les companyies el fixen segons criteris comercials, però sempre han d'informar de ''import total i tancat (amb impostos, taxes, etc.).

Registres del 1 al 10 de 905
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 91 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773