Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Montbrió del Camp (imatge d'arxiu de l'ajuntament de Montbrió)

10 de juliol de 2020

Ruta guiada pel nucli històric de Montbrió del Camp

Des del Consell Comarcal del Baix Camp us convidem a conèixer el nucli històric de Montbrió del Camp. La proposta municipal consta de visites guiades durant quatre dissabtes entre juliol i agost. La ruta passarà pels següents emplaçaments: Plaça de la Vila. Carrer de la Closa. Carrer del Rec. Carrer Major i Carrer d'Avall. Carrer Nou. Passeig Nicolau. Carrer Riera. Fitxa tècnica de l'activitat Dates: 18 de juliol al 29 d'agost de 2020.


Imatge d'arxiu de la Generalitat de Catalunya

9 de juliol de 2020

L'ús de la mascareta és obligatori, tot i la distància de seguretat, a partir d'avui

El Consell Comarcal del Baix Camp informa del comunicat de la Generalitat, pel qual es fa obligatori l'ús de la mascareta a Catalunya, tot i mantenir la distància física de seguretat, a partir d'avui 9 de juliol i sota multa de 100 euros. Aquesta mesura afecta a les persones de més de 6 anys que estiguin a la via pública, espais a l'aire lliure i espais tancats d'ús públic.


Recollida de residus a Cambrils

8 de juliol de 2020

Secomsa col·labora amb la neteja de residus a Cambrils

Secomsa col·labora amb Al Camp Residu Zero en la neteja de residus al barranc de la Mare de Déu del Camí a Cambrils. L'actuació es realitzarà amb persones voluntàries aquest diumenge 12 de juliol de 10 a 13h. Per participar cal escriure a: alcampresiduzero@gmail.


Oli sobre tela: Platja al migdia (1978). Imatge d'arxiu de la Fundació Josep Piqué Iserte

6 de juliol de 2020

El Consell impulsa el turisme de proximitat al Baix Camp

Amb l'arribada d'un estiu marcat per la pandèmia, el Consell Comarcal impulsa el turisme de proximitat mitjançant l'Oficina Tècnica de Turisme Baix Camp i els seus canals de comunicació. El turisme de proximitat no és una proposta innovadora, perquè ja existia, però sí que ha agafat protagonisme com a conseqüència de la COVID-19.


Voluntariat per la llengua

3 de juliol de 2020

El Voluntariat per la llengua al Baix Camp arriba a 391 parelles lingüístiques el 2019

El Consorci de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura va constituir 391 parelles lingüístiques durant l'any 2019, fet que suposa un increment del 51% respecte de l'any anterior. També ha col·laborat amb més de 300 establiments comercials i quasi 40 entitats del Baix Camp i el Priorat, segons dades de la Direcció General de Política Lingüística sobre el programa Voluntariat per la llengua.


Inauguració de la ruta de la deixalleria mòbil de Secomsa amb la presidenta de l'entitat, Rosa M. Abelló, la primera tinenta d'alcalde de Maspujols, Maria Pilar Calero, l'educadora ambiental i el personal de suport

1 de juliol de 2020

La deixalleria mòbil de Secomsa engega nova ruta als municipis

Secomsa reprèn la recollida selectiva de residus amb la deixalleria mòbil, que instal·larà de manera puntual als municipis on realitza els seus serveis. L'empresa obrirà la deixalleria a una trentena de municipis durant els dies establerts amb cada ajuntament fins a finals d'aquest any 2020. El recorregut comença avui dia 1 de juliol a Maspujols amb el suport de persones treballadores formades per resoldre dubtes sobre reciclatge i informar sobre el servei a la ciutadania.


Participant del Programa 30 Plus 2018-2020

26 de juny de 2020

El Programa 30 Plus gestionat pel Consell aconsegueix un 100% d'inserció laboral

El Programa 30 Plus 2018-2020 gestionat pel Consell Comarcal del Baix Camp, en col•laboració amb el Consell Comarcal del Priorat, ha aconseguit un 100% d'inserció laboral de les 30 persones participants: 24 a empreses del Baix Camp i 6 al Priorat. D'aquestes, 7 persones continuen treballant a les mateixes empreses un cop finalitzat el programa, xifra que significa el tancament del 30 Plus amb un 23% d'ocupació actual.


Cloenda del primer semestre de Treball i Formació amb Beatriz Mayordomo

24 de juny de 2020

El Consell clou el primer semestre del programa Treball i Formació

El Consell Comarcal del Baix Camp ha clos el primer semestre del programa Treball i Formació, mitjançant el qual va contractar 19 persones: 13 durant 6 mesos i 6 durant 12 mesos.


Imatge d'arxiu

23 de juny de 2020

Secomsa promou la participació del Baix Camp al Let's Clean Up Europe 2020

Secomsa convida els municipis de la comarca a sumar-se a la nova edició del Let's Clean Up Europe, una acció creada per conscienciar a la ciutadania sobre la quantitat de residus que llencem a la natura i per promoure accions de sensibilització mitjançant la recollida d'aquests residus als boscos, platges, marges de rius i altres.


Oficina de Consum de Reus i Baix Camp: nous horaris d'atenció a la ciutadania

22 de juny de 2020

Consum amplia l'horari d'atenció a la ciutadania a partir de juliol

L'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp informa sobre l'ampliació de l'horari d'atenció a les persones consumidores en el període comprès entre l'1 de juliol i el 21 de setembre. El nou horari és el següent: Atenció telefònica: dilluns de 9h a 12h, telèfon 977 327 100. Atenció presencial: realitzeu els vostres tràmits preferentment de manera telemàtica. Si no és possible, podeu fer-los de forma presencial dimecres i dijous de 9h a 13h amb cita prèvia.

Registres del 1 al 10 de 1106
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 111 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773