Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'un dels anuncis de la campanya #Araéselteutorn

13 de maig de 2020

Campanya de comerç de proximitat #Araéselteutorn

El Consell Comarcal del Baix Camp difon i dona el seu suport a la campanya per reactivar de comerç de proximitat anomenada #Araéselteutorn. El Departament d'Empresa i Coneixement, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), ha posat en marxa la segona part d'aquesta campanya que coincideix amb la reobertura gradual dels establiments comercials.


Cartell de la campanya de commemoració del Dia Internacional contra l'LGBTI-fòbia

12 de maig de 2020

Adhesió al Manifest Institucional del Dia Internacional contra l'LGBTI-fòbia

El Consell Comarcal del Baix Camp s'adhereix al Manifest Institucional del Dia Internacional contra l'LGBTI-fòbia, que es commemora cada 17 de maig, promoguda per entitats del Consell Nacional LGBTI. El mateix dia, el Consell penjarà la bandera LGBTI a la seva seu en mostra de suport al col•lectiu.


Albert Pamias, el donant d'una trentena de pantalles facials al Consell

12 de maig de 2020

El Consell rep i agraeix la donació d'una trentena de pantalles facials

El Consell Comarcal del Baix Camp ha rebut una trentena de pantalles facials com a donació per part d'un veí d'Alcover, Albert Pamias, qui les ha creat amb la seva impressora 3D. L'ens agraeix aquesta acció generosa, que també ha fet per a altres entitats, que servirà per a què les persones treballadores del Consell que fan serveis essencials i/o que fan atenció presencial a la ciutadania puguin treballar amb més seguretat, tant entre les persones treballadores com cap a la ciutadania.


Campanya de suport del Consell a les persones productores del Baix Camp

9 de maig de 2020

Difusió de les persones productores de la comarca i de la producció local

El Consell Comarcal del Baix Camp ha posat en marxa una iniciativa per fer difusió de les persones productores de la comarca que comercialitzen directament la seva producció. Amb el lema “Donant suport a la nostra terra des de la nostra finestra al món”, l'ens mobilitza els seus recursos per donar suport a la pagesia i promoure l'enfortiment de l'economia durant la pandèmia per la COVID-19.


Voluntariat per la llengua

8 de maig de 2020

El Voluntariat per la llengua continua endavant amb la modalitat virtual

El Voluntariat per la llengua (VxL) gestionat pel Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura continua endavant amb la modalitat virtual. Tot i que el Consorci per a la Normalització Lingüística va haver d'interrompre les activitats presencials arran del decret d'estat d'alarma, les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua que estaven fent trobades presencials han tingut la possibilitat de continuar conversant per mitjà de videoconferència o videotrucada.


Consell Comarcal del Baix Camp

7 de maig de 2020

Atorgats prop de 46.000 euros d'ajuts per urgència social en un mes

Per fer front a la situació d'emergència causada per la pandèmia de la COVID-19, el Consell Comarcal del Baix Camp, mitjançant el seu Departament de Serveis Socials, ha fet efectius tres decrets amb un total de 96 ajuts per urgència social i un import global de 45.883,61 euros durant el mes d'abril. Els ajuts han estat per subministraments i per atendre necessitats bàsiques de famílies ateses pels serveis socials.


Imatge d'arxiu

7 de maig de 2020

Agricultura amplia els terminis dels ajuts Leader 2018 i manté els ajuts de 2019

El Consell Comarcal informa que el Departament d'Agricultura ha publicat l'Ordre ARP/50/2020, per la qual es continuen i modifiquen terminis de procediments en matèria de subvencions del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, com a conseqüència de la declaració de l'estat d'alarma.


Nova campanya de Comaigua

6 de maig de 2020

Comaigua inicia una campanya per fer front a la pandèmia

La companyia gestora del cicle integral de l'aigua al Baix Camp, Comaigua, ha llançat una nova campanya mitjançant la qual donarà un euro per cada nova persona usuària de factura digital a l'assaig clínic #JoEmCorono, una investigació mèdica pionera al món que vol posar fre als contagis de coronavirus SARS-CoV-2. A Catalunya hi ha aproximadament un milió de persones que encara reben la factura de l'aigua en paper.


Seu del Consell Comarcal del Baix Camp

5 de maig de 2020

El Baix Camp distribueix 145 targetes moneder a infants dels Serveis d'Intervenció Socioeducactiva

El Consell Comarcal del Baix Camp està distribuint 145 targetes moneder adreçades a alguns infants menors d'edat de la Xarxa Comarcal de Serveis d'Intervenció Socioeducativa (SIS) en els municipis d'Alforja, les Borges del Camp, Montbrió del Camp, Mont-roig del Camp, Riudoms, la Selva del Camp i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat és qui ha proporcionat les targetes.


Imatge d'arxiu

5 de maig de 2020

El Consell Comarcal ha atès 66 dones durant el confinament

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Baix Camp ha atès 66 dones i ha realitzat 254 actuacions durant l'estat d'alarma, concretament en el període comprès entre el 16 de març i el 27 d'abril, durant el qual les trucades per violència masclista han augmentat un 60% al territori. Tal com ha explicat a BXC Ràdio la vicepresidenta d'Igualtat i Polítiques de Gènere del Consell Comarcal del Baix Camp, Ana López, de les 66 dones ateses, 7 en són casos nous.

Registres del 91 al 100 de 1154
« Pàgina 10 »  [ 1 | ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | ... | 116 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773