Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu

28 d'octubre de 2013

Aquest cap de setmana ruta per les muntanyes de Prades

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura “Latevaruta.com”, que consisteix en una ruta per les muntanyes de Prades.
 
“La ruta per les muntanyes de Prades” tindrà lloc el proper 3 de novembre de 2013.


Imatge d'arxiu

24 d'octubre de 2013

Presentació del projecte de creació de producte turístic a la zona Muntanyes de la Costa Daurada

El proper dimecres 30 d'octubre de 2013, a les 10 hores, a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp, tindrà lloc la presentació del projecte de creació de producte turístic a la zona Muntanyes de la Costa Daurada, adreçat prioritàriament a empresaris turístics i a representants municipals.


Tallers Tastets d'Oficis

23 d'octubre de 2013

Encara queden places disponibles per inscriure's al petit tast del taller de joieria

Encara queden places disponibles per inscriure's al petit tast del taller de joieria que tindrà lloc el proper divendres 25 d'octubre de 2013 a la Casa de Cultura de l'Aleixar, de 17 a 19.30 hores i que anirà a càrrec de Francesc Solé.
 
 
Les inscripcions són totalment gratuïtes i es poden formalitzar al correu electrònic joventut@baixcamp.cat i al telèfon 977327155 (extensió 225).


Taller de Màrqueting Sostenible

16 d'octubre de 2013

Taller de Marketing Sostenible al Consell Comarcal del Baix Camp

El proper dilluns 21 d'octubre de 2013, a la sala d'actes del Consell Comarcal del Baix Camp, tindrà lloc el taller de Màrqueting Sostenible, organitzat pel Consorci Leader Priorat – Baix Camp i Gestió Sostenible Rural amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.


Celebració del Dia Internacional de les Dones en el Món Rural

15 d'octubre de 2013

L'ajuntament de Prades i el Consell Comarcal del Baix Camp celebren el dia Internacional de les Dones en el Món Rural

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona per al Món Rural el 15 d'octubre, des de l'Ajuntament de Prades i amb la col·laboració del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp, el Consell Comarcal del Baix Camp i de l'Institut Català de les Dones, es va celebrar un acte que incloïa la xerrada “Models d'Emprenedoria Rural”, a càrrec de Carme Sureda, directora de la fundació APRODISCA.


Imatge de les Muntanyes de Prades

14 d'octubre de 2013

Aquest cap de setmana “s'ha escrit un crim a la muntanya”

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana una activitat organitzada per l'empreses de turisme actiu i natura “El Brogit Guiatges”, que consisteix en una excursió teatralitzada.
 
“S'ha escrit un crim a la muntanya” tindrà lloc el proper diumenge 20 d'octubre de 2013. Un fet inesperat trasbalsarà la plàcida excursió en aquest entorn natural privilegiat.


Pressa de possessió de la Consellera Comarcal Cèlia Francesch

25 de setembre de 2013

Un regidor de Prades i una regidora de Montbrió, nous membres del Consell Comarcal del Baix Camp

La regidora de Montbrió del Camp per ERC, Cèlia Francesch, i el regidor de Prades pel PSC, Llorenç Torruella, són membres del Consell Comarcal del Baix Camp des del passat 24 de setembre, quan van prendre possessió del càrrec durant la sessió plenària que es va celebrar aquest dia. Francesch substitueix a la fins ara consellera comarcal d'ERC Beatriz Mayordomo, regidora de Riudecols, mentre que Torruella substitueix Gemma Capella, regidora d'Alforja del PSC.


El nou vehicle de transport adaptat del Consell Comarcal del Baix Camp

24 de setembre de 2013

32 usuaris del Baix Camp utilitzen el Servei de Transport Adaptat del Consell Comarcal

El Servei de Transport Adaptat del Consell Comarcal del Baix Camp transporta un total de 32 usuaris dels diferents municipis de la comarca, exceptuant Reus, en rutes diferents segons el centre de destinació. El vehicle del Consell Comarcal del Baix Camp per a aquest servei realitza a l'entorn de 60 mil Km anuals cobrint les diferents rutes.


Vista aèrea del Castell-Monestir de Vilanova d'Escornalbou

9 de setembre de 2013

Aquest cap de setmana excursió pels camins de la baronia d'Escornalbou

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou pel 15 de setembre una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura “El Brogit Guiatges”, que consisteix en una excursió paisatgística històrica per la Baronia d'Escornalbou.
 
L'excursió ens permetrà conèixer dos dels pobles de la Baronia que són Duesaigües i l'Argentera. També es visitarà l'entorn del castell-monestir d'Escornalbou.


El president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, lliurant el diploma a un dels participants

21 d'agost de 2013

Valoració del primer any de funcionament del programa SIFE Baix Camp

En aquests primer any de funcionament el Servei d'Integració en Família Extensa (SIFE) Baix Camp ha assumit el seguiment de 44 menors i la valoració sis nuclis familiar per poder constituir o no l'acolliment. Tots els menors viuen a Reus amb les seves famílies acollidores, encara que algun d'ells procedeix d'altres indrets de Catalunya, on hi viuen els seus progenitors.

Registres del 1001 al 1010 de 1044
« Pàgina 101 »  [ 1 | ... | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773