Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Prades

1 de setembre de 2014

Proposta per al cap de setmana: jornada de supervivència

La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per aquest cap de setmana realitzar un taller de supervivència monogràfic, durant el qual es podran aprendre qüestions tan diverses com fer-se un refugi; identificar rastres d'animals; conèixer plantes comestibles i plantes medicinals; aplicar primers auxilis, etc.


Una imatge del curs de cosmètica natural del prorgrama Joves amb Talent

27 d'agost de 2014

Es busquen Joves amb Talent per crear empreses de turisme actiu i d'alimentació ecològica

El programa Joves amb Talent torna al setembre amb noves propostes formatives que tenen per objectiu facilitar a les persones participants totes les claus necessàries per poder professionalitzar-se en el sector escollit, en aquest cas el turisme actiu i l'alimentació ecològica (elaboració de pa i de formatges), de manera que aquests coneixements els permeti desenvolupar el seu pla d'empresa.


La Fira del Pataco d'Alforja serà el 30 i el 31 d'agost

26 d'agost de 2014

Alforja acollirà la primera Fira del Pataco els dies 30 i 31 d'agost

Els propers dissabte 30 i diumenge 31 d'agost, Alforja acollirà la primera Fira del Pataco, un iniciativa que pretén reivindicar el menjar del Baix Camp i els productes artesanals de la comarca, a més de donar a conèixer els atractius turístics del municipi. La Fira s'inaugurarà oficialment el dissabte a les 20 hores, tot i que ja des de les 16 h es podran visitar les estands i participar de diverses activitats, com diversos jocs tradicionals.


Un corredor durant la Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada 2014 a la Mussara (Foto: Oscar Roche; esportfoto.cat)

25 d'agost de 2014

Proposta per al cap de setmana: iniciació al running i al trail running

La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per aquest cap de setmana una activitat per córrer per la muntanya i per iniciar-se en el running i el trail running, unes modalitats esportives que cada cop tenen més adeptes.


A l'estiu, les reserves de sang baixen

20 d'agost de 2014

A l'estiu, dóna sang

El Banc de Sang i Teixits i l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recorden que, a l'estiu, també són necessàries les donacions, ja que precisament en aquesta època de l'any és quan més baixen. Per això, difonen les campanyes de donació de sang que s'han organitzat en diversos municipis de la comarca per a aquest mes d'agost.


El Camí de les Tosques porta de Vilaplana a la Mussara

18 d'agost de 2014

Proposta per al cap de setmana: el camí de les Tosques

La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per aquest cap de setmana una excursió entre Vilaplana i la Mussara i tornada pel Camí de les Tosques, un antic camí de ferradura característic dels antics camins de muntanya, que la travessa amb gorgs i cascades. Aquest camí ha estat durant segles la principal via que connectava la Mussara i Prades amb Reus abans de la construcció de la carretera el 1914.


Moment de la signatura de l'acord entre Comaigua i l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

13 d'agost de 2014

Comaigua i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant posen un marxa un fons social extraordinari

L'alcalde de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons García Rodríguez, el Gerent de Comaigua, Jordi Azorín Poveda, han signat un conveni de col·laboració per la creació d'un Fons Social Extraordinari destinat a bonificar el rebut de l'aigua a persones en situació de precarietat econòmica. L'acord també l'han signat la 1a tinent d'alcalde regidora d'Obres i Serveis del municipi, M.


A l'estiu, les reserves de sang baixen

12 d'agost de 2014

A l'estiu, dóna sang

El Banc de Sang i Teixits i l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp han organitzat diverses campanyes de donació de sang en diversos municipis de la comarca per a aquest mes d'agost i recorden que, a l'estiu, també són necessàries les donacions, ja que precisament en aquesta època de l'any és quan més baixen. Durant la segona quinzena d'aquest mes es podrà donar sang a: Cambrils: dijous, 14 d'agost, i dissabte, 16 d'agost, la unitat mòbil serà de les 10 a les 14 h i de les 17.


Vistes de la Mussara

11 d'agost de 2014

Proposta per al cap de setmana: pluja d'estels des de la Mussara i des del Tossal de la Baltassana

La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada ofereix per aquest cap de setmana la possibilitat de gaudir de la pluja d'estels des de dos punts emblemàtics del Baix Camp: la Mussara i el Tossal de la Baltassana, al bell mig de les Muntanyes de Prades. El divendres 15 d'agost la pluja de meteors es podrà contemplar de la Mussara de la mà de l'empresa Catsud. El punt de trobada és el Refugi de la Mussara i l'horari de l'activitat és de 19.


Imatge del cartell de la Fira de l'Avellana 2014 d'Ana Arrate

6 d'agost de 2014

Riudoms celebra la Fira de l'Avellana fins el 10 d'agost

Del 8 al 10 d'agost Riudoms celebra la tradicional Fira de l'Avellana, que arriba a la 34 edició i a la 415 edició de la Fira de Sant Llorenç, amb diversos actes i amb la tradicional cursa de portadors de sacs d'avellana a coll, de la qual fa 30 anys. La Fira de l'Avellana s'obrirà oficialment el 8 d'agost a dos quarts de nou del vespre, quan el periodista riudomenc i director de l'Agència Catalana de Notícies, Joan M. Claveguera, farà el parlament inaugural.

Registres del 1001 al 1010 de 1110
« Pàgina 101 »  [ 1 | ... | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | ... | 111 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773