Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

6x4 al Baix Camp

23 de juny de 2014

Finalitza el programa 6x4 al Baix Camp

D'acord amb el programa de foment de les activitats culturals 6x4 Baix Camp, arriba la proposta d'activitats a la nostra comarca fins al 30 de juny, que serà ja l'última. L'agenda cultural, que es pot consultar en l'enllaç adjunt, iinclou exposicions, activitats literàries, xerrades, teatre, sortides a peu, visites guiades i música, entre altres, a diversos municipis com Reus, Cambrils, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Riudoms, o Mont-roig del Camp, entre d'altres.


Presentació de la Cursa de Muntanya de Capafonts Memorial Sònia Pifarré

18 de juny de 2014

La Cursa de Muntanya de Capafonts presenta la seva edició més solidària

La Cursa de Muntanya de Capafonts Memorial Sònia Pifarré ja té a punt la seva edició més solidària, que tindrà lloc el proper 13 de juliol, i que donarà com a mínim el 50 % dels guanys al Banc dels Aliments. A més, la cursa compta amb el suport de l'associació “Jo, esportista solidari”, que és una entitat que promou i col·labora amb activitats esportives que tenen una finalitat solidària.


Castell de Vilanova d'Escornalbou

18 de juny de 2014

La Federació d'Associacions de Dones del Baix Camp celebra una diada a Riudecanyes

La Federació d'Associacions de Dones del Baix Camp celebra dissabte 21 de juny una Diada Comarcal en la que està prevista la participació d'unes 200 dones d'arreu de la comarca. La Diada tindrà la presència de Josefina Castellví, premi Català de l'Any 2013 per la seva trajectòria professional, ja que va ser la primera dona en dirigir la base espanyola d'investigació a l'Antàrtida.


La cinquena trobada de centres oberts i programes diurns s'ha fet a les Borges del Camp

17 de juny de 2014

Un total de 120 infants han participat en la trobada de centres oberts del Baix Camp

Un total de 120 infants dels diversos centre oberts i programes diürns que desenvolupa el Consell Comarcal del Baix Camp i els ajuntaments d'Alforja, les Borges del Camp, Mont-roig del Camp, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, la Selva del Camp i Montbrió del Camp, van participar el 14 de juny en la trobada que es realitza cada any en un municipi de la comarca, i que en aquesta ocasió va ser a les Borges del Camp. La trobada es va iniciar a les 10 h i va finalitzar sobre les 18 hores.


6x4 al Baix Camp

16 de juny de 2014

Programa 6x4 fins al 22 de juny

D'acord amb el programa de foment de les activitats culturals 6x4 Baix Camp, arriba la proposta d'activitats a la nostra comarca fins al 22 de juny. L'agenda cultural, que es pot consultar en l'enllaç adjunt, iinclou exposicions, activitats literàries, xerrades, teatre, sortides a peu, visites guiades i música, entre altres, a diversos municipis com Reus, Cambrils, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Riudoms, Mont-roig del Camp, o Maspujols, entre d'altres.


Vistes de la Mussara

16 de juny de 2014

Proposta per al cap de setmana: visita guiada a la Mussara

La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal del Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per aquest dissabte 21 de juny una excursió guiada per l'antic municipi de la Mussara, deshabitat des de la dècada dels 60 del segle XX. La visita, de 3 hores de durada, permetrà conèixer a què es dedicaven els seus habitants, les històries i llegendes del lloc, els espais del municipi... El punt de trobada és a les 10 h al refugi de la Mussara i el preu és de 10 euros.


Cartell informatiu del programa Joves amb Talet

12 de juny de 2014

El programa Joves amb Talent dóna els primers passos

El programa Joves amb Talent que està desenvolupant el Consell Comarcal Baix Camp en el marc del programa europeu Odisseu, i amb el suport de la Direcció General de Joventut, comença a donar els primers passos i a programar les activitats formatives en cosmètica natural, que està previst que es realitzin durant el mes de juliol, i que aniran a càrrec de Carme Bosch, de Núria Gavaldà de l'empresa Essències del Tuixent, i d'Àstrid Van Gikel de l'empresa Fitomon.


Imateg divulgativa del campus d'estiu "Ready, set, go!"

10 de juny de 2014

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza el campus d'estiu “Ready, set, go!”

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza per a aquest estiu el campus “Ready, set, go!” adreçat a infants d'entre 3 i 14 anys (P3 a 2n d'ESO) que vulguin practicar i no perdre el seu nivell d'anglès durant l'estiu, mentre juguen i fan esport. El campus es realitzarà a les escoles Eduard Toda i Alberich i Casas de Reus, en torns d'1 setmana, de dilluns a divendres. El campus començarà l'1 de juliol i finalitzarà el 22 d'agost.


6x4 al Baix Camp

9 de juny de 2014

Teatre i gastronomia aquesta setmana en la programació del 6x4 al Baix Camp

D'acord amb el programa de foment de les activitats culturals 6x4 Baix Camp, arriba la proposta d'activitats a la nostra comarca fins al 15 de juny, entre les quals destaquen les jornades gastronòmiques del Pop de Mont-roig del Camp i les de la Tonyina de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Les primeres finalitzen el diumenge 15 de juny i les de la tonyina encara es podran gaudir fins el 22 de juny.


Proposta per acompanyar un pastor de cabres el cap de setmana

9 de juny de 2014

Proposta per al cap de setmana: un dia fent de pastor a les Muntanyes de Prades

La Guia d'Activitats del Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per al cap de setmana l'activitat Un dia fent de pastor a les Muntanyes de Prades el dissabte 14 de juny i una jornada de tir amb arc el diumenge 15 de juny, també a Prades.

Registres del 1011 al 1020 de 1091
« Pàgina 102 »  [ 1 | ... | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | ... | 110 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773