Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu

4 de desembre de 2014

El Consell Comarcal del Baix Camp atorga 88 ajuts per assistència a llar d'infants per al curs 2014-2015

El Consell Comarcal del Baix Camp ha atorgat 88 ajuts individuals al Baix Camp per a l'assistència a les llars d'infants per al curs 2014-2015 , que suposa la distribució d'ajuts per un import total de 48.960,00 euros. En total s'han presentat 171 sol·licituds d'ajuts de les quals 88 han estat resoltes favorablement, 80 han estat resoltes negativament per superar el llindar de renda límit establert en la convocatòria, i 3 expedients que resten pendents de valoració.


Un moment de la visita a la sala de vetlles de Castellvell del Camp

2 de desembre de 2014

Castellvell del Camp posa en marxa la primera sala de vetlles de la xarxa comarcal

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i l'alcalde de Castellvell del Camp, Agustí Domingo, han visitat avui, 2 de desembre, la sala de vetlles que recentment ha posat en marxa l'Ajuntament d'aquest municipi, i que és el primer equipament d'aquest tipus que entra en funcionament de la xarxa comarcal que s'ha de crear després que els Serveis Funeraris de Reus també siguin els serveis funeraris de la comarca.


Comaigua ha instal·lat un marcador que compta els dies sense accidents laborals amb baixa

1 de desembre de 2014

Comaigua supera els 1.000 dies sense accidents laborals amb baixa

Comaigua ha superat la fita de 1.000 dies sense cap baixa per accident en horari laboral gràcies a l'elevat grau de compromís individual i col·lectiu per part dels seus empleats i empleades. Com a motivació per a tots els treballadors i treballadores que han assolit aquest èxit per a Comaigua, s'ha instal·lat un marcador on es projecta el recompte dels dies que es van succeint sense accidents.


Imatge dels peons del programa Treball i Formació d'altres edicions

27 de novembre de 2014

El Consell Comarcal contracta 13 persones amb el programa treball i formació

El Consell Comarcal del Baix Camp ha contractat 13 persones desocupades, majors de 30 anys que estan a l'atur però que no són perceptores de cap prestació ni subsidi, per un període de 6 mesos amb una jornada laboral del 100%.


Acte commemoratiu del Dia Internacional contra la violènica envers les Dones al Baix Camp

25 de novembre de 2014

El Baix Camp ja té un Protocol per coordinar tots els serveis d'atenció a les dones víctimes de violència

Dimarts 25 de novembre, i coincidint amb el Dia internacional contra la violència envers les dones, el Consell Comarcal del Baix Camp, els ajuntaments de Reus i Cambrils, i les direccions territorials d'Interior, d'Ensenyament, de Justícia, de Benestar Social i Família, de l'Agència de Salut Pública i de la Coordinació Territorial de l'Institut Català de la Dona (ICD) a Tarragona, han signat un acord per la implantació de Protocol per a una intervenció coordinada contra la violència masclista al ...


Imatge per fomentar la donació de sang

24 de novembre de 2014

Campanyes de donació de sang programades al Baix Camp pel desembre de 2014

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits recorden les campanyes de donació de sang que hi ha previstes als municipis de la comarca per aquest mes de desembre, i que són les següents:
 
1 de desembre de 2014
Castellvell del Camp
Sala Polivalent
18 a 21 hores
  
7 de desembre de 2014
Almoster.


Espectacle Som i Serem

14 de novembre de 2014

La Selva del Camp representa l'obra Som i Serem

El proper dissabte 22 de novembre a 2/4 de 10 de la nit i diumenge 23 a les 19h al Teatre de la Defensa Agrària de la Selva del Camp tindrà lloc l'espectacle “Som i Serem” dirigida per l'actor selvatà Josep M. Puig i Baiget.
Es tracta d'un muntatge poètico-musical de creació pròpia que neix a partir de la necessitat d'explicar, des de la teatralitat, el moment que està vivint actualment Catalunya.


Imatge urna pel 9N

23 d'octubre de 2014

Tots els municipis del Baix Camp tindran locals oberts per la jornada participativa del 9 N

Tots els municipis del Baix Camp tindran locals oberts perquè tota la ciutadania pugui votar en la jornada participativa del 9 de novembre. Així, 21 municipis de la comarca que no tenen institut d'educació secundària posen a disposició del Govern de la Generalitat locals municipals per a què la ciutadania pugui votar, com ara escoles, ajuntaments, biblioteques o casals municipals.


Curs per a famílies acollidores del programa pilot SIFE del Consell Comarcal del Baix Camp 2013

22 d'octubre de 2014

El Consell Comarcal organitza un curs per a famílies acollidores dins el programa SIFE

Dijous 23 d'octubre de 2014 s'inicia un curs per a famílies acollidores dins el programa del Servei d'Integració en Família Extensa (SIFE) organitzat pel Consell Comarcal del BaixCamp. En el curs participen 9 famílies que acullen infants i adolescents que per diversos motius no poden conviure amb els seus pares biològics.


Fotografia de grup de la delegació de Bulgària

22 d'octubre de 2014

Una delegació de Bulgària visita el grup Leader Baix Camp – Priorat

Un grup de representants municipals de Bulgària han visitat la comarca del Baix Camp i del Priorat els dies 22 i 23 d'octubre amb l'objectiu de conèixer l'experiència de funcionament de la metodologia Leader a les nostres comarques, i realitzar un intercanvi d'experiències sobre aquests ajuts al desenvolupament rural.

Registres del 1051 al 1060 de 1167
« Pàgina 106 »  [ 1 | ... | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | ... | 117 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773