Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Infants que participen en Centres Oberts i Programes Diürns Preventius del Baix Camp

21 d'octubre de 2014

El Consell Comarcal del Baix Camp aprova els convenis per un nou curs de Centres Oberts i Programes Diürns a la comarca

El Consell Comarcal del Baix Camp ha aprovat els convenis que regula la col·laboració amb els ajuntaments de la Selva del Camp, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alforja, les Borges del Camp, Mont-roig del Camp i Montbrió del Camp per realitzar els serveis de Centres Oberts i Programes Diürns pel curs 2014/2015 en aquests municipis.
Els destinataris del servei seran tots els nens i nenes del municipi, derivats per Serveis Socials, en una edat compresa entre els 6 i els 12 anys.


Imatge dels peons del programa Treball i Formació d'altres edicions

7 d'octubre de 2014

El Consell Comarcal treu a concurs la contractació d'obres per millorar el servei d'assistència i promoció econòmica municipal

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp va aprovar el passat 30 de setembre l'expedient de contractació de l'obra denominada “Servei d'Assistència i Promoció Econòmica Municipal” que té per objecte l'adequació i millora de part de les instal·lacions i equipament afectat als serveis de suport i assessorament que presta la comarca als municipis. El pressupost d'aquesta actuació es xifra en la quantitat de 252.


Moment del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp en què es va debatre la moció

1 d'octubre de 2014

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp aprova la moció de suport a la consulta

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp va aprovar el 30 de setembre,una moció de suport a la consulta popular no referendària convocada pel president de la Generalitat de Catalunya el passat dissabte 27 de setembre. La moció ha estat aprovada per 23 consellers i conselleres comarcals ( CiU, ERC i 5 consellers del PSC) mentre que 5 membres del grup comarcal del PSC s'han abstingut.


Moment de la signatura del conveni entre l'alcalde de Reus i el president del Consell Comarcal del Baix Camp

24 de setembre de 2014

Nova ubicació de l'Oficina de Consum a la Pl de la Patacada de Reus

L'Oficina de Consum del Baix Camp s'ubica des del passat 23 de setembre a la Plaça de la Patacada, 1, baixos de Reus, després del conveni signat entre l'Ajuntament de Reus i el Consell Comarcal del Baix Camp per unificar les respectives oficines de consum. La unificació de les oficines de consum centralitza en un únic espai tots els serveis, de manera que s'evita que les persones consumidores hagin de presentar la seva reclamació en una oficina i realitzar el tràmit de mediació en una altra.


A l'estiu, les reserves de sang baixen

23 de setembre de 2014

Campanya de donació de sang a Riudoms

El Banc de Sang i Teixits i l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recorden la campanya de donació de sang que tindrà lloc aquest mes a la comarca el proper 29 de setembre a Riudoms. Concretament, el Banc de Sang s'instal·larà al Casal Riudomenc (Pl de Sant Jaume, 2) de les 17.30 a les 21.30 h. La donació de sang és un acte senzill, segur, gens dolorós, i assistit per professionals especialitzats en tot moment.


Prades

22 de setembre de 2014

Proposta per al cap de setmana: ruta cultural per les Muntanyes de Prades

La Guia d'Activitats del Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per a aquest cap de setmana una ruta cultural per les Muntanyes de Prades per al diumenge 28 de setembre, i que tindrà 4 hores de durada. La proposta és una visita guiada per conèixer les Muntanyes de Prades des d'una visió històrica, de costums, gastronòmica, patrimonial...


Imatge d'arxiu

17 de setembre de 2014

El Punt Òmnia del Baix Camp obre la inscripció a nous cursos d'informàtica i internet

El Punt Òmnia que el Consell Comarcal del Baix Camp té ubicat a la biblioteca de Riudoms ha obert els terminis d'inscripció a les activitats formatives programades per a aquest últim trimestre de l'any. Els cursos començaran el 29 de setembre i finalitzaran el 15 de desembre de 2014. Són gratuïts i tenen una capacitat de 8 alumnes per curs.


Gorgs de la Febró

15 de setembre de 2014

Proposta per al cap de setmana: excursió als gorgs de la Febró

La Guia d'Activitats editada pel Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per a aquest cap de setmana una excursió als gorgs de la Febró, el diumenge 21 de setembre, de la mà de l'empresa Wildlife People. Els gorgs de la Febró són un conjunt de tolls i cascades prop de la Mussara. Juntament amb els avencs, són el lloc més conegut dels voltants de la Febró, el municipi més petit del Baix Camp.


Senyera

11 de setembre de 2014

Manifest Diada Nacional de Catalunya 2014

"La catalana és una de les cultures més antigues i consistents d'Europa. Les diverses figures i personalitats reconegudes arreu en diferents disciplines artístiques en són bona prova. Però més enllà de la pintura, la música, la literatura o el teatre, la cultura catalana es caracteritza per les manifestacions més populars i tradicionals, d'entre les que destaca la tradició castellera.


Ajuts a l'escolarització

10 de setembre de 2014

El Consell Comarcal del Baix Camp atorga 4011 beques per a llibres

El Consell Comarcal del Baix Camp ha atorgat 4011 beques per a l'adquisició de llibres per al curs 2014-15, que suposa la distribució d'ajuts per un import total de 148.617 euros. En total s'han presentat 7320 sol·licituds d'ajuts de les quals la quantitat atorgada representa el 54,55%. No obstant això, encara resta un romanent del pressupost destinat a beques de llibres que està pendent de distribuir.

Registres del 1061 al 1070 de 1167
« Pàgina 107 »  [ 1 | ... | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | ... | 117 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773