Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Castell de Vilanova d'Escornalbou

8 de setembre de 2014

Proposta per al cap de setmana: camins de la Baronia d'Escornalbou

La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per aquest cap de setmana resseguir els camins de la Baronia d'Escornalbou, que permetrà conèixer dos dels seus municipis (Duesaigües i l'Argentera) i visitar el castell-monestir de Sant Miquel d'Escornalbou.


Senyera

3 de setembre de 2014

Manifest de l'11 de Setembre de 2014

La Junta de Govern del Consell Comarcal del Baix Camp ha aprovat aquest dimarts, 2 de setembre, un manifest commemoratiu de la Diada Nacional de Catalunya en relació al 9 de novembre, que ha estat aprovat per totes les forces polítiques representades (CiU, PSC, i ERC) mentre que el PP ha votat en contra.


Mont-roig del Camp

2 de setembre de 2014

Mont-roig del Camp acull el curs Coneixement de la Societat Catalana i el seu Marc Jurídic

Des del proper dimarts, 9 de setembre, Mont-roig del Camp acollirà el curs sobre el Coneixement de la Societat Catalana i el seu Marc Jurídic, que s'adreça a persones immigrades residents en aquest municipi i que té per objectiu millorar la seva integració, la cohesió social i la convivència ciutadana. El curs consta de 15 hores, que es realitzaran en diverses sessions els dies 9, 15, 17, 22, 23 de setembre, 30 de setembre i 1 d'octubre, de les 19 a les 20.30 hores.


Prades

1 de setembre de 2014

Proposta per al cap de setmana: jornada de supervivència

La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per aquest cap de setmana realitzar un taller de supervivència monogràfic, durant el qual es podran aprendre qüestions tan diverses com fer-se un refugi; identificar rastres d'animals; conèixer plantes comestibles i plantes medicinals; aplicar primers auxilis, etc.


Una imatge del curs de cosmètica natural del prorgrama Joves amb Talent

27 d'agost de 2014

Es busquen Joves amb Talent per crear empreses de turisme actiu i d'alimentació ecològica

El programa Joves amb Talent torna al setembre amb noves propostes formatives que tenen per objectiu facilitar a les persones participants totes les claus necessàries per poder professionalitzar-se en el sector escollit, en aquest cas el turisme actiu i l'alimentació ecològica (elaboració de pa i de formatges), de manera que aquests coneixements els permeti desenvolupar el seu pla d'empresa.


La Fira del Pataco d'Alforja serà el 30 i el 31 d'agost

26 d'agost de 2014

Alforja acollirà la primera Fira del Pataco els dies 30 i 31 d'agost

Els propers dissabte 30 i diumenge 31 d'agost, Alforja acollirà la primera Fira del Pataco, un iniciativa que pretén reivindicar el menjar del Baix Camp i els productes artesanals de la comarca, a més de donar a conèixer els atractius turístics del municipi. La Fira s'inaugurarà oficialment el dissabte a les 20 hores, tot i que ja des de les 16 h es podran visitar les estands i participar de diverses activitats, com diversos jocs tradicionals.


Un corredor durant la Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada 2014 a la Mussara (Foto: Oscar Roche; esportfoto.cat)

25 d'agost de 2014

Proposta per al cap de setmana: iniciació al running i al trail running

La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per aquest cap de setmana una activitat per córrer per la muntanya i per iniciar-se en el running i el trail running, unes modalitats esportives que cada cop tenen més adeptes.


A l'estiu, les reserves de sang baixen

20 d'agost de 2014

A l'estiu, dóna sang

El Banc de Sang i Teixits i l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recorden que, a l'estiu, també són necessàries les donacions, ja que precisament en aquesta època de l'any és quan més baixen. Per això, difonen les campanyes de donació de sang que s'han organitzat en diversos municipis de la comarca per a aquest mes d'agost.


El Camí de les Tosques porta de Vilaplana a la Mussara

18 d'agost de 2014

Proposta per al cap de setmana: el camí de les Tosques

La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per aquest cap de setmana una excursió entre Vilaplana i la Mussara i tornada pel Camí de les Tosques, un antic camí de ferradura característic dels antics camins de muntanya, que la travessa amb gorgs i cascades. Aquest camí ha estat durant segles la principal via que connectava la Mussara i Prades amb Reus abans de la construcció de la carretera el 1914.


Moment de la signatura de l'acord entre Comaigua i l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

13 d'agost de 2014

Comaigua i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant posen un marxa un fons social extraordinari

L'alcalde de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons García Rodríguez, el Gerent de Comaigua, Jordi Azorín Poveda, han signat un conveni de col·laboració per la creació d'un Fons Social Extraordinari destinat a bonificar el rebut de l'aigua a persones en situació de precarietat econòmica. L'acord també l'han signat la 1a tinent d'alcalde regidora d'Obres i Serveis del municipi, M.

Registres del 1071 al 1080 de 1167
« Pàgina 108 »  [ 1 | ... | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | ... | 117 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773