Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Seu de Comaigua

17 de setembre de 2019

Comaigua inaugura l'espai cultural, educatiu i lúdic "El viatge de l'aigua"

L'empresa comarcal Comaigua inaugura el proper dimecres, 25 de setembre, a les 16 hores, l'espai cultural, educatiu i lúdic "El viatge de l'aigua", amb el qual vol donar a conèixer el cicle de l'aigua a tothom, de manera didàctica i amena, i conscienciar sobre el valor de l'aigua per la vida i la sostenibilitat del planeta.


Menjador escolar

12 de setembre de 2019

El Consell Comarcal del Baix Camp atorga 4.059 ajuts individuals

En aquest inici de curs 2019-20, el Consell Comarcal del Baix Camp ha atorgat 4.059 ajuts individuals de menjador, un 74,65 per cent de les 5.437 sol·licituds presentades, tot i que, encara, en queden pendents de valoració per manca de documentació i, al llarg del curs, n'hi hauran més en fora de termini i per causes sobrevingudes.
 
El total d'ajuts atorgats suposen una assignació de 2.254.


Oferta formativa Punt Òmnia de Riudoms

9 de setembre de 2019

El Punt Òmnia del Baix Camp obre les inscripcions pels cursos d'informàtica d'aquest quadrimestre

El proper dilluns 16 de setembre de 2019 s'obren les inscripcions pels cursos d'informàtica que ofereix el Punt Òmnia que el Consell Comarcal del Baix Camp té ubicat a la biblioteca de Riudoms.
 
Introducció a la informàtica
Un curs que comença des de zero perquè tots aquells que no tenen cap coneixement d'informàtica hi puguin accedir.
 
Processador de textos bàsic
Per als que volen adquirir els coneixements bàsics per escriure documents de text amb l'ordinador.


Grup d'alumnes de Reus

6 de setembre de 2019

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus obre les inscripcions per als cursos de català

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) engega el curs acadèmic amb una oferta àmplia i completa de cursos de català, que donen resposta a totes les necessitats d'aprenentatge, tant de les persones que s'han establert fa poc a Catalunya i encara no coneixen la llengua, com d'aquells que volen millorar les seves habilitats comunicatives orals i escrites en català.


Serra de Llaberia

3 de setembre de 2019

Proposta d'estiu per gaudir de les Muntanyes de la Costa Daurada: ruta a peu per la Serra de Llaberia

Des de l'àrea de turisme del Consell Comarcal del Baix Camp us proposem un seguit d'activitats de turisme cultural, actiu i de natura per a realitzar durant aquesta estiu.
 
Mitjançant el portal web del patronat els usuaris podran trobar tota la informació turística necessària dels llocs d'interès a visitar i informació tècnica sobre rutes, mapes, etc.


Imatge del grup de Castellvell del Camp

2 de setembre de 2019

Les Borges del Camp i Castellvell del Camp acullen les sessions del programa “Endolla't”

El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp ha organitzat, durant les vacances d'estiu, el programa gratuït de salut emocional “Endolla't”, impartit per Immaculada Martin.
 
Aquest curs intensiu d'una setmana, realitzat a les Borges del Camp i a Castellvell del Camp, ha impulsat a un total de 26 joves d'entre 12 i 17 anys a descobrir qui són veritablement, quin és el seu lloc en el món i quina direcció volen donar a les seves vides.


Imatge per fomentar la donació de sang

28 d'agost de 2019

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes de setembre

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang pel mes de setembre de 2019 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 
• Dijous, 19 de setembre de 2019 a Reus: Unitat mòbil a la plaça del mercat amb el carrer Sant Joan, de les 10 a les 13 i de les 17 a 21 hores.
• Diumenge, 22 de setembre de 2019 a Riudoms: CAP, ubicat al carrer de la Sardana, 3, de les 10 a les 14 hores.


Imatge alumne del programa 30 Plus en l'empresa on treballa

27 d'agost de 2019

El programa 30 Plus 2018 del Consell Comarcal del Baix Camp aconsegueix el 100 per cent d'inserció laboral

El Consell Comarcal del Baix Camp ha aconseguit el 100 per cent d'inserció laboral de les persones participants en el programa 30 Plus que s'està executat des del desembre 2018 i que acabarà al març 2020, i que s'adreçava a 30 persones de més de 30 anys que tenen baix nivell formatiu, o com màxim estudis de grau mig, i que buscaven feina. Aquest programa es realitza en col·laboració amb el Consell Comarcal del Priorat.


Castell de Vilanova d'Escornalbou

26 d'agost de 2019

Proposta d'estiu per gaudir de les Muntanyes de la Costa Daurada: ruta per la Baronia d'Escornalbou

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada us proposen un seguit d'activitats de turisme cultural, actiu i de natura per a realitzar durant aquesta estiu.
 
Mitjançant el portal web del patronat els usuaris podran trobar tota la informació turística necessària dels llocs d'interès a visitar i informació tècnica sobre rutes, mapes, etc.


Massiu últim adéu a l'alcalde de Maspujols

24 d'agost de 2019

Massiu últim adéu a l'alcalde de Maspujols

El municipi de Maspujols en ple i molts representants polítics de la comarca han emplenat l'església parroquial de Maspujols i la plaça del davant per donar últim adéu a l'alcalde del municipi, Josep Rabascall, mort sobtadament per un infart dijous 22 d'agost, a Benasc (Osca), als 63 anys d'edat.

Registres del 101 al 110 de 1014
« Pàgina 11 »  [ 1 | ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | ... | 102 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773