Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Presentació de sis parelles lingüístiques a l'Aleixar

19 de febrer de 2018

Presentació de sis parelles lingüístiques a l'Aleixar

El passat dimecres 14 de febrer es van conèixer a l'Escola Teresa Salvat Llauradó les sis parelles lingüístiques de l'Aleixar que, a partir ara, compartiran una hora setmanal de conversa en català a fi que els aprenents, familiars d'alumnes de l'escola, perdin la vergonya a comunicar-se en aquesta llengua amb el suport d'un voluntari o voluntària, també pares, mares o avis de l'escola.


Imatge de l'última sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal

16 de febrer de 2018

Convocatòria del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp per aquest dimarts 20 de febrer

El Consell Comarcal del Baix Camp celebrarà aquest dimarts, 20 de febrer, la propera sessió ordinària del Ple comarcal, que tindrà lloc a les 18:00 hores a la Sala d'Actes de la seu de la Corporació. L'ordre del dia previst per aquesta sessió es resumeix en els punts següents: 1. Aprovació de l'acta de la sessió ordinària anterior, del 19 de desembre de 2017. 2. Informes de la Presidència. 3. Donar compte dels Decrets dictats per la Presidència i la Gerència. 4.


Ajuts a l'escolarització

15 de febrer de 2018

El Consell Comarcal atorga 193.000 euros en ajuts socials el 2017

El Consell Comarcal del Baix Camp ha atorgat un total de 193.000 euros en ajuts socials durant el 2017, la major part dels quals s'han destinat a l'escolarització d'infants i joves, i una part menor a ajuts d'urgència social. Concretament, mitjançant el Pla d'Assistència i Cooperació Municipal amb la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal del Baix Camp van destinar un total de 125.046 euros a ajuts per a l'escolarització, distribuïts de la manera següent: 72.


Depuradora de l'Aleixar

14 de febrer de 2018

L'ACA cedeix la gestió de les depuradores de l'Aleixar i les Borges del Camp al Consell Comarcal

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i el Consell Comarcal del Baix Camp han signat un conveni per garantir el funcionament de dos sistemes de sanejament de la comarca, concretament les depuradores de l'Aleixar i les Borges del Camp. Amb aquest acord, l'agència incorpora les dues plantes al Pla de Sanejament de Catalunya i s'encarregarà de calcular i finançar els costos de funcionament de les dues depuradores.


Participants del curs inicial de català, a Mont-roig

13 de febrer de 2018

El servei de primera acollida del Consell Comarcal organitza mòduls formatius per a l'obtenció del Certificat d'Acollida

D'acord amb el que estableix la Llei 10/2010, del 7 de maig, d'acollida de les persones immigrades i les retornades a Catalunya, s'ofereixen un conjunt d'accions i recursos que responen a les necessitats inicials de formació i informació de les persones nouvingudes i que consisteixen en l'acompanyament, la formació i la certificació d'uns coneixements mínims per facilitar el fet de viure i treballar a Catalunya.


Camp Tgn Up

8 de febrer de 2018

El Consell Comarcal del Baix Camp col·labora amb l'acceleradora Camp Tgn Up

El Consell Comarcal del Baix Camp col·laborarà amb l'acceleradora Camp Tgn Up, una iniciativa de la Diputació de Tarragona destinada a impulsar empreses amb projectes innovadors o empreses emergents (start-up) de fins a cinc anys d'existència. Es tracta d'un espai de trobada, formació, assessorament i treball en xarxa que comptarà també amb la participació de diverses entitats de la demarcació.


Dia Internacional de les Dones 2018

7 de febrer de 2018

El Consell Consultiu de les Dones i la Federació de Dones celebren el 8 de març amb una sortida a Barcelona

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el 8 de març, la Federació de Dones i el Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp han organitzat, conjuntament, una sortida commemorativa a la ciutat de Barcelona. La jornada, que tindrà lloc el dilluns 5 de març, vol reivindicar, de manera lúdica i a través de diverses activitats culturals, els drets de les dones, la igualtat de gènere i la lluita contra la discriminació i la violència masclista.


CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

7 de febrer de 2018

Nou curs de català inicial a l'Hospitalet de l'Infant

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus i l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant impartiran un curs de nivell inicial de 45 hores de durada. El curs, que començarà el 15 de febrer i acabarà a mitjan maig, es farà els dimarts i els dijous de 15:15 a 17 h a l'antiga Escola Àster de l'Hospitalet de l'Infant (al costat del Casal de la zona esportiva).


Vista aèrea de les Illes Medes

6 de febrer de 2018

L'Estartit - l'Escala, propera sortida d'El Baix Camp i tu... a peu!

Dins del programa excursionista El Baix Camp i tu... a peu!, el Consell Esportiu del Baix Camp proposa, pel diumenge 18 de febrer, una jornada senderista entre l'Estartit i l'Escala. Aquesta ruta, de gran bellesa, discorre per diversos camins, gairebé sempre arran de mar, tot aprofitant petits senders locals als indrets on el GR-92 s'allunya de la costa.


Carnestoltes - Recomanacions

5 de febrer de 2018

Recomanacions a l'hora de comprar disfresses

Com cada any, l'Agència Catalana del Consum i el Consell Comarcal del Baix Camp realitzen tot un seguit de recomanacions a tenir en compte a l'hora de comprar disfresses, màscares i d'altres elements relacionats amb el Carnestoltes.
 


Les disfresses infantils es consideren joguines. Cal mirar que siguin adequades a l'edat i evitar la distinció sexista.

Registres del 101 al 110 de 915
« Pàgina 11 »  [ 1 | ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | ... | 92 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773