Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

6x4 al Baix Camp

27 de maig de 2014

Propostes del programa 6x4 fins a l'1 de juny

D'acord amb el programa de foment de les activitats culturals 6x4 Baix Camp, arriba la proposta d'activitats a la nostra comarca per a l'última setmana de maig. L'agenda cultural, que es pot consultar en l'enllaç adjunt, iinclou exposicions, activitats literàries, xerrades, teatre, sortides a peu, visites guiades i música, entre altres, a diversos municipis com Mont-roig del Camp, la Selva del Camp, Riudoms, Reus, Cambrils, Prades, i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.


Vistes de la Mussara

27 de maig de 2014

Proposta per al cap de setmana: iniciació a l'orientació

La Guia d'Activitats Muntanyes de la Costa Daurada proposa per a aquest disabte 31 de maig un curs d'iniciació a l'orientació organitzat per l'empresa Wildlife People. La proposta vol ensenyar els participants com orientar-se i saber fer rutes amb l'ajut eines d'orientació. Aprendrem a utiitzar la brúixola, saber llegir la natura, per trobar el nord tant de dia com de nit, programar rutes sobre plànol, etc. Es practicaran els coneixements adquirits amb l'ús de radios, plànol i brúixola.


Visita dels participants a les Jornades de Biometanització a la planta mecanicobiologica del Baix Camp

26 de maig de 2014

Secomsa Gestió rep els participants de les Jornades de Biometanització

L'empresa mixta Secomsa Gestió, participada per la societat comarcal Secomsa i per Acciona Service, ha participat aquest mes de maig en les XI Jornades de Biometanització amb una ponència en les sessions tècniques i amb l'organització de visites a la planta mecanicobilògica que s'ubica a Botarell.


El president del Consell Comarcal del Baix Camp i el del Consell Consultiu de la Gent Gran durant la trobada

26 de maig de 2014

Èxit de la trobada anual de la gent gran del Baix Camp

Unes 300 persones van participar el passat 22 de maig en la Trobada anual de la Gent Gran del Baix Camp que va ser tot un èxit pel desenvolupament del programa previst, i que en aquesta ocasió es va centrar en la visita als monestirs de la Ruta del Cister.


Imatge d'arxiu

22 de maig de 2014

El 13 de juny acaba el termini per sol·licitar ajuts per a beques de llibres i de menjador escolar

El Consell Comarcal del Baix Camp ja ha convocat les bases per a la sol·licitud d'ajuts per a l'adquisició de llibres i per a l'assistència a menjador escolar d'infants i joves d'educació d'infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. Per a poder sol·licitar l'ajut es té en compte que la unitat familiar compleixi amb els límits d'ingressos (de renda) que s'especifiquen a continuació: 2 membres a la unitat familiar: renda límit anual de 13.


Joves amb talent

22 de maig de 2014

El programa Joves amb Talent obre la inscripció per a persones joves emprenedores

El Consell Comarcal del Baix Camp, amb el cofinançament de la Direcció General de Joventut, del projecte europeu de cooperació Odisseu, i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, ha obert la convocatòria d'inscripció per al programa Joves amb Talent, que s'adreça a persones joves que tinguin una idea d'emprenedoria o que tinguin interès en emprendre en l'àmbit rural de la comarca.


L'Escola de Dones Polítiques serà el 27 de maig al Palau Bofarull de Reus

20 de maig de 2014

Dues conselleres comarcals participen en l'Escola de Dones Polítiques 2014

La consellera del Consell Comarcal del Baix Camp i alcaldessa de Riudecols, Anna Aragonès, i la també consellera i regidora d'Almoster, Coia del Río, participaran el proper 27 de maig en l'Escola de Dones Polítiques 2014, una iniciativa de l'Institut Català de les Dones que té per objectiu crear un espai de relació per parlar de política, debatre el rol de les dones i del què significa el lideratge femení en un món tallat pel patró masculí, posar en valor el llegat i el mestratge de les dones polítiques ...


Prades

20 de maig de 2014

Aquest cap de setmana: ruta cultural Muntanyes de Prades

La Guia d'Activitats Muntanyes de la Costa Daurada proposa pe a aquest cap de setmana una ruta de touring per descobrir el cor de les Muntanyes de Prades des del vessant històric, de costums, gastronòmic i patrimonial. Es tracta d'una ruta guiada que permetrà visitar les principals poblacions d'aquest entorn, des de Prades a la Mussara, l'Albiol i Capafonts. Aquesta ruta és una proposta de l'empresa La Teva Ruta, i té una durada de 5 hores.


El Baix Camp i tu...a peu

19 de maig de 2014

El Baix Camp i tu…a peu tanca el curs amb l'excursió de Mont-roig a Pratdip

El programa el Baix Camp i tu…. a peu tanca el curs amb l'excursió que proposen per a aquest diumengre, 25 de maig, de Mont-roig del Camp a Pratdip. La proposta no presenta dificultat técnica, i amb una durada de 5 hores és fácil i cómoda de fer, tot i un desnivell aproximat de 300 metres. El punt de partida será el pàrquing situat a la part alta de Mont-roig des d'on les persones participants es dirigirán en direcció a l'ermita de la Mare de Déu de la Roca on trobaran el GR 192.


Comaigua

15 de maig de 2014

Secomsa Aigües passa a denominar-se COMAIGUA

La Junta General d'Accionistes de Secomsa Aigües ha modificat el nom d'aquesta empresa de capital mixt que passa a denominar-se COMAIGUA, des que s'ha fet oficial la inscripció amb aquest nom en el registre el passat 9 de maig. L'esmentat canvi es va fer públic mitjançant escriptura el 25 d'abril de 2014 però és a partir d'avui mateix, 15 de maig, que es visualitza amb la implementació dels canvis corresponents en la imatge corporativa de la societat.

Registres del 1151 al 1160 de 1189
« Pàgina 116 »  [ 1 | ... | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773