Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Vistes de la Mussara

14 de maig de 2014

Propostes per al cap de setmana a l'altiplà de la calma, a la ruta de les orquídies i fotografia de natura

La Guia d'Activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada per a aquest cap de setmana proposa 3 sortides per gaudir de la natura en aquests dies de primavera exultant: l'altiplà de la calma, la ruta de les orquídies i una excursió fotogràfica. La primera activitat la proposa l'empresa Catsud el dissabte 17 de maig. El punt de partida és a les 9h del matí al Casal de Vilaplana i proposa descobrir els Motllats, els seus camins i senders, el paisatge, les olors, la calma dels llocs...


L'alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, i el portaveu del comitè organitzador de la Festa del Cava, Joan Musté

13 de maig de 2014

La Festa del Cava torna a Prades aquest estiu amb una doble proposta

Aquest mes de juliol de 2014 la Festa del Cava torna a Prades després que l'any passat no s'organitzés, i en el marc del Pla Estratègic que està treballant el municipi, s'ha plantejat la recuperació d'aquesta festa però amb una proposta que vol compatibilitzar les diferents visions que hi ha, així com recuperar l'objectiu pel qual va ser creada el seu dia. Així, la Festa del Cava del 2014 se celebrarà en dos caps de setmana amb activitats diferenciades.


Un moment de la presentació del projecte al Consell Comarcal del Baix Camp

13 de maig de 2014

El Baix Camp participa en un projecte europeu contra el malbaratament d'aliments

La comarca del Baix Camp participa en un projecte europeu contra el malbaratament d'aliments mitjançant un intercanvi d'alumnes d'ensenyament secundari i batxillerat, en el que prenen part alumnes del Baix Camp, de França, de Polònia i d'Itàlia.


Un moment de la presentació de la jornada d'emprenedoria organitzada per l'Institut Català de les Dones

12 de maig de 2014

El Consell Comarcal del Baix Camp acull una jornada de foment de l'emprenedoria femenina

El Consell Comarcal del Baix Camp ha acollit una jornada de foment de l'emprenedoria adreçada especialment a les dones, organitzada per l'Institut Català de les Dones (ICD) amb el suport del Consell i de la Diputació de Tarragona. La jornada ha aplegat una trentena de dones usuàries del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal, de Cambrils i de Reus.


Fotografia de Xavier Jiménez

12 de maig de 2014

Xerrada sobre les varietats autòctones i trobada de Caramelles a Riudoms al 6x4

D'acord amb el programa de foment de les activitats culturals 6x4 Baix Camp, aquesta setmana hi ha prevista una xerrada del biòleg Xavier Jiménez, que parlarà sobre “Les varietats i races agrícoles i ramaderes tradicionals, un patrimoni en perill que cal conservar”, que tindrà lloc divendres 16 de maig, a les 20 h a l'Auditori de Santa Llúcia de la Selva del Camp. Aquesta activitat està organitzada pel GEPEC-EdC.


El comissari del Tricentenari, Miquel Calzada

7 de maig de 2014

Miquel Calzada presenta el sender de 1714 a la fira Muntanyum de Duesaigües

El comissari dels actes del Tricentenari, Miquel Calzada i Olivella, presentarà aquest dissabte el sender de 1714 a la fira Muntanyum de Duesaigües, en un acte que tindrà lloc el dissabte 10 de maig a les 17 h, a la Sala Gran de l'Ateneu d'aquest municipi del Baix Camp. El sender de 1714 és un projecte que s'emmarca en els actes del Tricentenari i que permetrà recórrer els principals escenaris de la Guerra de Successió.


6x4 al Baix Camp

7 de maig de 2014

Agenda d'activitats del programa 6x4 Baix Camp per al mes de maig

D'acord amb el programa de foment de les activitats culturals 6x4 Baix Camp, arriba la proposta d'activitats a la nostra comarca per al mes de maig. L'agenda cultural, que es pot consultar en el document adjunt, i que inclou exposicions, activitats literàries, xerrades, teatre, sortides a peu, visites guiades i música, entre altres, a diversos municipis com Mont-roig del Camp, la Selva del Camp, Riudoms, Reus, Cambrils i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.


Capafonts

6 de maig de 2014

Proposta per al cap de setmana: Sentir la Natura a Capafonts

Dins del programa d'activitats del Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada, l'empresa Auri proposa per dissabte 10 de maig una sortida per conèixer la natura dels voltants de Capafonts, exuberant aquesta primavera. Es proposa sortir de Capafonts per seguir el curs del riu Brugent fins al seu naixement, a la font de la Llúdriga. Posteriorment se seguirà fins als Motllats per retornar al poble.


El Baix Camp i tu...a peu

6 de maig de 2014

Una altra excursió del programa Baix Camp i tu…a peu

Diumenge 11 de maig està prevista una altra excursió del programa el Baix Camp i tu…a peu, que en aquesta ocasió proposa una excursió a Sant Amand – La Taga (a Ogassa-Ripollès). Es tracta d'una excursió de tot un dia amb 1100 metres de desnivell positiu i dificultat moderada. El recorregut passa per 17 km de sender de muntanya, dels quals els últims 5,5 km són per pista.


Imatge del taller de musicoteràpia del Casal de Jubilats de Vilanova d'Escornalbou

5 de maig de 2014

El Casal de Jubilats de Vilanova d'Escornalbou acaba les activitats fetes en col·laboració amb la Fundació URV

El Casal de Jubilats de Vilanova d'Escornalbou ha finalitzat les activitats formatives organitzades aquest curs, i que s'han desenvolupat gràcies a la col·laboració de la Fundació Rovira i Virgili,de la URV, que ha proporcionat material per al taller de musicoteràpia i per a les accions de formació sobre informàtica i Internet.

Registres del 1161 al 1170 de 1189
« Pàgina 117 »  [ 1 | ... | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773