Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Oberta la convocatòria d'ajuts pel lloguer d'habitatge 2017

12 d'abril de 2018

Oberta la convocatòria: subvencions per a obres d'arranjament en l'interior dels habitatges per a persones grans

Ja es troba oberta la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública competitiva, de les subvencions per a obres d'arranjament en l'interior dels habitatges per a persones grans per l'any 2018.


El Fem Ocupació i el 30 plus a la cerca de participants

10 d'abril de 2018

El Consell Comarcal busca persones aturades i empreses pel programa Fem Ocupació

En motiu de l'arrencada del Programa Fem Ocupació per Joves, el Consell Comarcal del Baix Camp cerca a persones en situació d'atur de les comarques del Baix Camp i el Priorat interessades en participar en aquesta iniciativa ocupacional. Aquest programa ofereix una experiència laboral a les persones participants, amb l'objectiu de reconduir la trajectòria professional, i una formació professionalitzada per a la seva futura inserció.


Presentació del Banc de Terres a Montbrió del Camp

9 d'abril de 2018

El Consell Comarcal presenta el Banc de Terres a Montbrió del Camp

Continuen les presentacions del Banc de Terres del Baix Camp, ara ja amb la web campviu.cat operativa. En aquesta ocasió, la cita serà divendres 13 d'abril, a partir de les 19 hores, a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Montbrió del Camp (Av. Sant Jordi). La presentació del Banc de Terres i del seu nou web anirà a càrrec de Gessamí Sardà, Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) del Consell Comarcal del Baix Camp.


Serveis Socials del Consell Comarcal

5 d'abril de 2018

El taller L'autocura en la persona cuidadora, a Montbrió del Camp i la Selva

El Consell Comarcal del Baix Camp, en col·laboració amb el Grup Sad i els ajuntaments de Montbrió del Camp i la Selva del Camp, oferirà el taller L'autocura en la persona cuidadora. Es tracta d'una jornada de salut dirigida als cuidadors de persones amb grau de dependència i que busca, precisament, proporcionar eines de suport als homes i dones que realitzen quotidianament aquesta feina.


Imatge de l'acte de cloenda fet a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp, amb els participants del programa

4 d'abril de 2018

El Programa Integral d'Ocupació finalitza amb la inserció laboral de la meitat dels participants

El passat 30 de març va finalitzar el primer Programa Integral d'Ocupació Baix Camp, que té com a objectiu potenciar l'ocupabilitat de persones de la comarca de més de 30 anys i en situació d'atur de llarga durada. Al tancament d'aquesta primera edició, de les 100 persones que han participat en el programa, 49 han trobat feina, 20 de les quals han aconseguit un contracte laboral de més de 6 mesos de durada.


Particpants del mòdul formatiu de fabricació mecànica del progama Joves per l'Ocupació Baix Camp

29 de març de 2018

El Consell Comarcal tanca el programa Joves per l'Ocupació amb un 64 per cent d'insercions

A finals d'aquest mes de març el Consell Comarcal del Baix Camp ha tancat el programa Joves per l'Ocupació que s'ha desenvolupat des del desembre de 2016. El personal tècnic del programa ha aconseguit un 64,44 per cent d'insercions laborals en sectors com la fabricació mecànica, la restauració i el sector serveis.


Tancament dels cursos del Punt Òmnia a càrrec del Consell Comarcal i tinent alcalde de Riudoms, Xavi Gallego

27 de març de 2018

Clausura dels cursos del Punt Òmnia d'aquest primer trimestre 2018

El Punt Òmnia del Baix Camp finalitza la programació del primer trimestre del 2018, on s'han ofert un seguit d'activitats formatives a un total del 49 persones interessades en desenvolupar habilitats informàtiques, com aprendre a navegar per Internet, crear un blog o un correu electrònic o editar fotografies digitals, entre d'altres propostes.


Activitats al pantà de Riudecanyes

26 de març de 2018

Aquesta Setmana Santa gaudeix de les Muntanyes de la Costa Daurada

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada us proposen un seguit d'activitats de turisme cultural, actiu i de natura per a realitzar durant aquesta Setmana Santa.
  
Mitjançant el portal web http://www.muntanyescostadaurada.cat els usuaris podran trobar tota la informació turística necessària dels llocs d'interès a visitar i informació tècnica sobre rutes, mapes, etc.


Seu del CNL a Reus

21 de març de 2018

El Servei Comarcal de Català fa balanç de l'activitat desenvolupada durant 2017

El Servei Comarcal del Català del Baix Camp ha fet balanç de l'activitat desenvolupada durant 2017 als diferents municipis de la comarca en l'àmbit formatiu i en el de difusió de l'ús de la llengua catalana, sobretot en l'àmbit empresarial.


Allotjament turístic

19 de març de 2018

Consells per la contractació d'allotjaments turístics

Ara que s'acosten les vacances de Setmana Santa, el Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de Consum recorden a les persones consumidores els seus drets quan han de contractar un allotjament turístic.

Registres del 121 al 130 de 931
« Pàgina 13 »  [ 1 | ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ... | 94 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773