Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge aèrea de les plantes de tractament de residus del Baix Camp

19 de juliol de 2017

Secomsa incorpora nova maquinària per valor de 361.500 euros

L'empresa pública comarcal Secomsa ha adquirit maquinària per millorar la recollida i el tractament de residus a la comarca per valor de 361.500 euros. Concretament, ha adquirit un camió recol·lector compactador de 7 metres cúbics per fer recollida porta a porta. El camió té unes dimensions més reduïdes per poder passar sense problemes pels carrers dels municipis més petits de la comarca. Així la longitud total del vehicle és de poc més de 7 metres. El preu d'adquisició és de 98.000 euros.


Imatge de la campanya d'estiu del Banc de Sang

17 de juliol de 2017

Campanya de donació de sang abans de marxar de vacances

Des del dilluns 17 de juliol el Banc de Sang i Teixits activa la campanya d'estiu, que vol animar tota la ciutadania a donar sang en grup durant els mesos d'estiu, un moment en què les donacions baixen fins a un 30% pel canvi d'hàbits de la població. Fins a finals d'agost, el hospitals catalans necessitaran 35.000 donacions de sang per poder atendre tots els malalts i accidentats. Per això, des del Banc de Sang es fa una crida perquè els donants animin el seu entorn a donar en grup.


Serveis Socials del Consell Comarcal

12 de juliol de 2017

Els Serveis Socials Bàsics del Consell Comarcal atenen 4.912 usuaris el 2016

Els Serveis Socials Bàsics del Consell Comarcal del Baix Camp han atès un total de 4.912 persones durant l'any 2016, la majoria de les quals per necessitats d'informació i orientació sobretot relacionades amb mancances socials, econòmiques i problemes de salut.
 
Pel que fa a les prestacions d'urgència socials, el Consell Comarcal ha atès 264 sol·licituds pel lloguer, l'hipoteca, als allotjaments alternatius i els subministraments. La resta de sol·licituds presentades, unes 1.


Imatge projecte Capgira

11 de juliol de 2017

Gairebé 2000 alumnes de 21 municipis del Baix Camp participen en el projecte “CapGira”

Un total de 1978 alumnes de 21 municipis del Baix Camp han aprés com funciona l'economia circular i quins productes d'ús quotidià es fabriquen amb els residus que es recullen selectivament a casa, gràcies al projecte educatiu “Capgira”. Finançat per l'empresa pública comarcal Secomsa i amb el suport del Consell Comarcal del Baix Camp, el projecte pretén potenciar la recollida selectiva dels residus a través dels valors de l'economia circular i el reaprofitament dels residus.


Curs de monitor de lleure

6 de juliol de 2017

Curs intensiu de monitors de lleure a Botarell

 
El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Ajuntament de Botarell, amb la col·laboració de la Fundació Maria Siurana, programen un curs intensius de monitor/a de lleure per aquest estiu, adreçat a persones joves que vulguin aprofitar aquest període de vacances per formar-se en aquest àmbit.
 
El curs es realitzarà a Botarell del 17 al 29 de juliol de 10h a 14h i de 15h a 19h.


Activitats al pantà de Riudecanyes

5 de juliol de 2017

El Patronat de Turisme presenta el nou catàleg d'activitats d'estiu de la comarca

El Patronat de Turisme del Baix Camp, presenta, juntament amb el Consell Comarcal del Baix Camp, el nou “Catàleg d'Activitats Muntanyes de la Costa Daurada”, una iniciativa que proposa un seguit d'activitats de turisme cultural i de turisme actiu i de natura a realitzar durant els mesos de juliol, agost i setembre.
 
Mitjançant aquest catàleg, les empreses d'activitat de la comarca ofereixen unes experiències guiades úniques dirigides a tot tipus de públic.


El programa Treball i Formació s'adreça a persones aturades majors de 45 anys

3 de juliol de 2017

El programa Treball i Formació ha donat suport a 21 municipis de la comarca

El passat 2 de juliol va finalitzar la contractació de 17 persones participants del programa Treball i Formació del Consell Comarcal del Baix Camp, 15 de les quals han realitzat durant 6 mesos accions de suport a 21 municipis de la comarca en les tasques de manteniment d'espais i equipaments municipals. Les altres dues persones han fet tasques de suport administratiu als serveis supramunicipals que realitza el Consell Comarcal.


Els serveis d'intervenció socioeducativa del Baix Camp van fer un trobada de fi de curs aquest mes de juny amb tots els infants atesos als centres oberts

28 de juny de 2017

El Consell Comarcal organitza centres oberts d'estiu per a 40 infants a 3 municipis del Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp ha organitzat per aquest estiu diferents serveis diürns (centres oberts) d'atenció a infants en situació de risc social d'entre 5 i 12 anys. Es realitzaran als municipis de Mont-roig del Camp (amb un centre a Mont-roig i un altre a Miami Platja); la Selva del Camp i al nucli d'Hospitalet de l'Infant. En total es beneficiaran d'aquest servei 40 infants i joves.


Foto d'arxiu del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp

28 de juny de 2017

Aprovat el Pla d'Igualtat de Gènere del Consell Comarcal del Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp ja disposa d'un Pla d'Igualtat de Gènere, després que el Ple del passat 21 de juny aprovés per unanimitat la proposta elaborada per la consultora Ingenieria Social per encàrrec de l'ens comarcal. El Pla, a més d'una diagnosi, es marca diversos objectius específics i recull un total de 28 oportunitats de millora que es van recollir durant la fase de diagnosi, ja que a més d'una enquesta en línia es van realitzar també diverses entrevistes.


Seu de Comaigua

27 de juny de 2017

Quota fixa mensual per pagar el rebut de l'aigua a 7 municipis del Baix Camp

Des d'aquest mes de juny, Comaigua ofereix un sistema de pagament d'una quota fixa mensual per pagar el rebut de l'aigua als usuaris dels 7 municipis del Baix Camp on realitza el servei de subministrament d'aigua. Aquesta iniciativa suposa una important avantatge per a les famílies que d'aquesta manera sabran exactament quant hauran de pagar cada mes, independentment del consum realitzat.

Registres del 121 al 130 de 878
« Pàgina 13 »  [ 1 | ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ... | 88 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773