Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Moment en que la consellera comarcal, Beatriz Mayordomo, es dirigia als participants

21 de juny de 2018

El programa Treball i Formació ha donat suport a 21 municipis de la comarca

Avui 21 de juny de 2018 ha finalitzat la contractació de 11 persones participants del programa Treball i Formació del Consell Comarcal del Baix Camp, i 5 més finalitzaran a principis de juliol, les quals han realitzat durant 6 mesos accions de suport a 21 municipis de la comarca en les tasques de manteniment i millora d'espais de recollida de residus municipals que gestiona l'ens comarcal.


Ple del Consell Comarcal del Baix Camp del 19 de juny de 2018

20 de juny de 2018

El Ple aprova l'inici de l'expedient de contractació de les obres de millora de l'EDAR de Cambrils

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp del passat 19 de juny va aprovar, per unanimitat de totes les forces polítiques, representades l'aprovació de l'inici de l'expedient de contractació de les obres de millora de l'estació depuradora d'aigües residuals (EDAR) de Cambrils, una actuació llargament reivindicada pel municipi i per l'ens comarcal com a entitat responsable de la gestió del sanejament al Baix Camp.


Guanyadores i guanyadors del Campionat de Jocs de Taula i Bitlles

19 de juny de 2018

El Consell de la Gent Gran lliura els premis del campionat de jocs de taula i bitlles

L'assemblea del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del passat 19 de juny va servir per a fer balanç de les activitats realitzades fins ara i encarar l'últim trimestre de l'any un cop finalitzi l'estiu. A més, es va aprofitar per lliurar els premis del Campionat de jocs de taula i bitlles que s'organitza cada any, i en el que han participat 126 persones d'una dotzena d'associacions de gent gran de la comarca.


Revetlles amb precaució

18 de juny de 2018

Revetlles amb precaució. Recomanacions per la celebració de la nit de Sant Joan

La Direcció General de Protecció Civil del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya inicia la campanya “Revetlles amb precaució” amb l'objectiu de fer difusió del missatge de precaució i seguretat a la població per tal de minimitzar els riscos que comporta l'ús de material pirotècnic, riscos davant dels quals som vulnerables les persones i el medi natural.


El Servei Local de Català de Cambrils celebra 25 anys

18 de juny de 2018

El Servei Local de Català de Cambrils celebra els 25 anys amb un passeig per la història de l'escola a Catalunya i un concert de la coral Canta amb el Cor

El Servei Local de Català de Cambrils celebra els 25 anys amb un passeig per la història de l'escola a Catalunya i un concert de la coral Canta amb el Cor
 
L'Ajuntament de Cambrils va obsequiar el SLC amb un diploma de reconeixement de la seva tasca a favor de la llengua
 
El divendres 15 de juny el Servei Local de Català de Cambrils (SLC) va celebrar els 25 anys d'activitat al municipi coincidint amb la cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua.


Imatge del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp

15 de juny de 2018

Sessió plenària del Consell Comarcal del Baix Camp el 19 de març de 2018

El Consell Comarcal del Baix Camp celebrarà la propera sessió plenària el dimarts 19 de juny, a l'acabament de la Junta General de Secomsa que tindrà lloc a les 16 hores, a la seu comarcal del carrer del Dr. Ferran, 8 de Reus. L'ordre del dia dels temes a tractar és el següent: 1. Aprovació de l'acta de la sessió ordinària anterior de 17 d'abril de 2018. 2. Informes de la Presidència. 3. Donar compte dels Decrets dictats per la Presidència i la Gerència. 4.


El president del Consell Comarcal del Baix Camp en la Trobada de Corals

15 de juny de 2018

Dissabte 9 de juny, III Trobada de Corals a Riudoms

Després de l'èxit aconseguit en les edicions passades en les Trobades de Corals, el Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp ha organitzat la III Trobada en la que la que han participat un total de 207 persones de 7 corals diferents. L'activitat va tenir lloc el dissabte, 9 de juny, a les 18 hores, a l'auditori de Riudoms.


Veïns i alcaldes dels municipis pilots del projecte "la bona brossa"

13 de juny de 2018

El Consell Comarcal i Secomsa demanen als veïns del Baix Camp que deixin de llençar diners a la brossa

 
El Consell Comarcal i Secomsa demanen als veïns del Baix Camp que deixin de llençar diners a la brossa
 
•    La Bona brossa és un projecte pioner que busca el valor social de la recollida selectiva
 
•    Com més recollida selectiva aconsegueixi un municipi, de més diners disposarà per fer un projecte per al conjunt del poble i decidit pels veïns i veïnes
 
De fa temps, es penalitza amb cànons la brossa ...


Primera Taula de Turisme de les Mutanyes de la Costa Daurada

11 de juny de 2018

Primera reunió de la Taula de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada

El divendres 8 de juny es va celebrar la 1a reunió de la Taula de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada. Aquesta taula de debat integra representants dels diferents sectors del turisme de la comarca del Baix Camp; Hi ha representants del sector de l'allotjament, de la gastronomia, la restauració i els productes locals de qualitat, de les oficines i patronats de turisme de la comarca, del sector acadèmic, de l'àmbit del turisme actiu i de natura i de l'àmbit del turisme cultural.


Acte de cloenda dels cursos de català a Hospitalet de l'Infant

8 de juny de 2018

L'Hospitalet de l'Infant acomiada els cursos de català amb més de 80 inscrits

El dijous 7 de juny van acabar els cursos de català de nivell Inicial, Bàsic 1 i Suficiència 1 que l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) han organitzat a l'Hospitalet des del mes de febrer passat.

Registres del 121 al 130 de 940
« Pàgina 13 »  [ 1 | ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ... | 94 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773