Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu

7 de novembre de 2017

Taller sobre prevenció de l'envelliment a Vilanova d'Escornalbou i Almoster

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp realitzarà dilluns 13 de novembre un taller sobre prevenció de l'envelliment a Vilanova d'Escornalbou, a les 10 h del matí. El mateix taller es farà també el divendres 17 de novembre també a Almoster a les 10 hores. La següent proposta serà el taller Necessito un descans, sobre la diferència de càrrega entre homes i dones, que es farà a Montbrió del Camp el 22 de novembre a les 16 hores.


Biblioteca Municipal de Cambrils

7 de novembre de 2017

Jornades per als bons tractes

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Baix Camp col·labora en la difusió de les activitats programades per l'Ajuntament de Cambrils d'acord amb el Pla de Polítiques de Dones i d'Igualtat.


Consell Comarcal del Baix Camp

3 de novembre de 2017

El president del Consell Comarcal del Baix Camp aparta el PP del govern comarcal

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha signat avui 3 de novembre de 2017 un decret en què aparta els representants del PPC del govern comarcal, i més concretament de la Junta de Govern i de la presidència de la Comissió Informativa de Serveis al Territori. A més, es revoca tota representació comarcal que ostenti qualsevol dels 2 membres d'aquesta formació política en relació a l'ens i els organismes externs en els quals hi participi la comarca del Baix Camp.


Taller de joguines no sexistes

2 de novembre de 2017

Taller de joguines no sexistes a Riudecanyes

El proper dilluns 6 de novembre de 2017, al casal de la gent gran de Riudecanyes, tindrà lloc el taller de joguines no sexistes, activitat emmarcada dins de la programació que té preparada el Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp.


Seu del CNL a Reus

31 d'octubre de 2017

Onze nous establiments s'adhereixen al programa Voluntariat per la llengua a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i Miami Platja

Amb aquests comerços ja n'hi ha 23 d'aquests municipis que donen suport al voluntariat lingüístic
 
Els establiments que formen part d'aquesta xarxa faciliten que els aprenents del programa Voluntariat per la llengua siguin atesos i s'expressin en català, encara que el parlin amb dificultat.


Municipi de Morella

30 d'octubre de 2017

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza una excursió a Morella

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza per aquest diumenge, 5 de novembre, una sortida dins de la programació de "El Baix Camp i tu... a peu" al municipi de Morella. En arribar-hi, les persones que s'hi apuntin podran escollir si fer una ruta de senderisme o fer una visita cultural.
 
La ruta de senderisme va des del municipi de Morella a Vallibona. Aquesta excursió s'inicia pel camí que va a la Casa Rural de la Font d'en Torres.

27 d'octubre de 2017

Posposades les accions de presentació del Banc de Terres comarcal a Alforja i les Borges del Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp i els ajuntaments d'Alforja i de les Borges del Camp han decidit posposar els actes de presentació del Banc de Terres comarcal que s'havien previst per avui divendres 27 d'octubre i demà dissabte 28 d'octubre, respectivament.


El Banc de Terres del Baix Camp s'està presentant als municipis

25 d'octubre de 2017

Presentació del Banc de Terres a Riudecols i Alforja

El cicle “Ocupar-se al sector agrari” continua per Riudecols i Alforja per presentar el Banc de Terres comarcal i per promoure l'activitat agrària i el retorn dels joves als municipis d'interior i de muntanya de la comarca.


Imatge de l'activitat CAPgira als centres d'enseyament del Baix Camp

24 d'octubre de 2017

Es reprèn el projecte #CAPgira sobre l'economia circular

Les escoles Joan Miró i Cambrils, de Mont-roig del Camp i Cambrils, respectivament, són les primeres en programar de nou aquest any l'activitat #CAPgira que l'empresa pública comarcal Secomsa posa a disposició dels centres educatius de la comarca. Concretament, s'adreça a alumnes de 5è i 6è de primària, i de l'ESO, amb la possibilitat de fer-la en anglès, en tots els casos.


Un centenar de persones han participat en la sortida pel Delta de l'Ebre

23 d'octubre de 2017

La gent gran del Baix Camp visita el Delta de l'Ebre

Un centenar de persones de les diferents associacions de gent gran que formen part del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp van visitar el dissabte 21 d'octubre el Delta de l'Ebre. Després d'una primera parada a Deltebre, el grup va fer un passeig en barca pel riu fins el Molí d'en Rafelet, on van fer una visita guiada. La sortida es va tancar amb un dinar i ball de tarda en un restaurant de la zona.

Registres del 121 al 130 de 897
« Pàgina 13 »  [ 1 | ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ... | 90 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773