Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Parelles lingüístiques d'edicions passades

8 d'octubre de 2019

El Voluntariat per la llengua engega una nova edició a Reus i el Baix Camp

Amb l'inici dels cursos del primer trimestre del curs 2019-2020, el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (CNL) posa en marxa una nova edició del programa Voluntariat per la llengua (VxL) a Reus i Baix Camp.


Imatge de l'acció "Netegem la platja del Regueral de Cambrils"

7 d'octubre de 2019

L'acció “Netegem la platja” recull 20 kg de brossa de la platja del Regueral de Cambrils en 1 hora

Una quarantena de veïns i veïnes de Cambrils, la majoria famílies i grups d'adolescents, van recollir gairebé 20 kg de brossa en una hora el passat diumenge 6 d'octubre en l'acció “Netegem la platja”. Aquesta activitat estava organitzada per Secomsa, l'empresa pública comarcal que s'ocupa de la gestió dels residus en 27 dels 28 municipis de la comarca, inclosa la vila marinera.
 
La majoria dels residus recollits van ser burilles, envasos de menjar ràpid i brides.


Moment de la presentació

4 d'octubre de 2019

ACTIVA'T, el programa per gaudir d'una vida saludable

Canal Reus i el Consell Esportiu del Baix Camp col·laboren en l'edició d'un programa televisiu diari per fomentar una actitud saludable en el dia a dia de la ciutadania. Conduït per Íngrid Braña, l'espai televisiu s'anomena Activa't i té per objectiu mantenir-nos desperts físicament, a través de petits exercicis, fàcils i sense excessiva complicació, que ens ajudaran a incrementar el nostre benestar personal.


Secomsa organitza una quedada familiar per millorar la recollida selectiva

3 d'octubre de 2019

Secomsa organitza una quedada familiar a Cambrils per millorar la recollida selectiva

Cambrils serà l'escenari aquest cap de setmana d'una quedada familiar que té per objectiu conscienciar la població de la necessitat de mantenir nets els espais naturals i millorar la recollida selectiva. Per aquest motiu, es netejarà la platja del Regueral i es classificaran els residus per tal de prendre consciència de la seva procedència i de la necessitat de millorar la recollida selectiva.
 
L'activitat tindrà lloc diumenge 6 d'octubre i començarà cap a les 10h del matí.


Imatge d'arxiu de castanyers

2 d'octubre de 2019

Es presenta un dossier especial sobre els Boscos de Prades

Dijous 3 d'octubre, a les 19 h, a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Prades, es presentarà una dossier especial sobre els Boscos de Prades elaborat per la revista especialitzada en viatges i escapades Descobrir Catalunya. L'acte comptarà amb la participació de la regidora de turisme de Prades, Judit Olivé, i del director de la revista, Joan Morales.


Tractament aeri contra la professionària

2 d'octubre de 2019

La Generalitat fa el tractament aeri contra la processionària del pi a 7 municipis del Baix Camp

La Generalitat de Catalunya va iniciar la setmana passada la campanya de tractament aeri contra la processionària del pi a 48 municipis de 12 comarques catalanes, entre les quals s'hi inclou el Baix Camp. Concretament, es farà el tractament a 7 municipis de la comarca: Capafonts, La Febró, Montroig del Camp, Prades, Pratdip, Vandellòs i Vilanova d'Escornalbou.


Imatge per fomentar la donació de sang

1 d'octubre de 2019

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes d'octubre

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang pel mes d'octubre de 2019 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 
• Dimarts, 1 d'octubre de 2019 a Vinyols i els Arcs: Sala Parroquial al costat del CAP, de les 17.30 a les 21.30 hores.


Grup d'alumnes de Reus

30 de setembre de 2019

Unes 770 persones comencen cursos de català al Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus Miquel Ventura ha començat aquesta setmana els cursos de català amb uns 770 inscrits entre Reus, Cambrils, l'Hospitalet de l'Infant i Falset.
 
D'aquests, uns 300 són alumnes de nivell Inicial o Bàsic 1, per a les persones que no saben parlar gens en català, i 40, en canvi, de nivell C2, el de coneixements superiors.
 
Del total de l'alumnat, 80 seguiran cursos en línia amb la plataforma Parla.


Arxiu de l'Ajuntament de Capafonts

30 de setembre de 2019

L'Arxiu Comarcal del Baix Camp inventaria part del fons documental del l'Ajuntament de Capafonts

L'Arxiu Comarcal del Baix Camp ha inventariat part del fons documental del l'Ajuntament de Capafonts en una primera fase, amb la subvenció de la Diputació de Tarragona per 2019. Entre la documentació dipositada, la major part de la qual és posterior al 1939, destaca el document més antic: un “amillarament” de 1851, un informe elaborat per l'ajuntament per conèixer la riquesa pecuniària, urbana i rústica dels contribuents.


Moment de la inauguració "El viatge de l'aigua"

26 de setembre de 2019

Comaigua inaugura “El viatge de l'aigua”, un espai innovador sobre el cicle integral de l'aigua

L'empresa mixta comarcal Comaigua ha inaugurat “El viatge de l'aigua”, un espai innovador pensat per explicar el cicle integral de l'aigua i sensibilitzar sobre la importància d'aquest element bàsic per a la vida i la sostenibilitat del planeta.

Registres del 121 al 130 de 1044
« Pàgina 13 »  [ 1 | ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ... | 105 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773