Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Foto d'arxiu del Banc de Sang

26 de novembre de 2018

Campanyes de donació de sang al Baix Camp per la primera quinzena del mes de desembre

El Banc de Sang i de Teixits (BST) ha calculat quina és la situació idònia per poder cobrir les necessitats habituals i les possibles emergències mèdiques a Catalunya: es necessiten reserves de sang de cada tipus per a 10 dies, encara que moltes vegades es troba la xifra per sota. Cada any organitzen més de 4.


Imatge de la descoberta del banc

22 de novembre de 2018

El Baix Camp, primer consell comarcal del Camp de Tarragona en donar suport psicològic al col·lectiu LGTBI i transgènere

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya a Tarragona (COPC) han signat aquest dimecres, 21 de novembre, un conveni de col·laboració amb l'objectiu d'impulsar un servei d'atenció psicològica que doni suport a les persones gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i transgènere de la comarca. L'acció forma part dels actes institucionals que ha organitzat el Consell a la capital de Baix Camp, conjuntament amb l'Ajuntament de Reus.


25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

20 de novembre de 2018

El Consell Comarcal commemora el Dia internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones amb diversos actes

En el marc del Dia internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre, el Consell Comarcal del Baix Camp s'ha adherit al manifest unitari que ha estat acordat un any més per les entitats municipalistes (ACM i FMC), la Generalitat i les quatre diputacions catalanes. Per aquest motiu ha preparat un programa d'activitats conjuntament amb el Consell de Dones del Baix Camp.


L'exposició es pot veure al Consell Comarcal

19 de novembre de 2018

El Consell Comarcal acull una exposició de l'alumnat de l'Institut Gaudí per denunciar la violència masclista

El Consell Comarcal del Baix Camp amb la col·laboració de l'alumnat del Cicle de Grau Superior de Promoció de la Igualtat de Gènere de l'Institut Gaudí de Reus ha inaugurat una exposició per commemorar el Dia internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, el qual se celebra el 25 de novembre. Aquesta, que es pot veure des d'avui dilluns, 19 de novembre, fins al divendres 23 de 07.30 a 15.


Recomanacions de l'Agència de Consum

19 de novembre de 2018

Recomanacions a l'hora de comprar durant el Black Friday

La tradició anglosaxona del divendres negre, més conegut com a 'Black Friday', anima cada vegada més als compradors del nostre país, sobretot després de l'augment de les compres que es fan a través d'internet.


Coral Canta amb el Cor del CNL

16 de novembre de 2018

Aprendre català a través de la música: ‘Canta amb el cor' obre noves inscripcions

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus Miquel Ventura ha tornat a obrir aquest mes de novembre les inscripcions per un dels seus projectes més originals que uneix música i llengua: 'Canta amb el cor'. Aquest té l'objectiu de què els participants, a través del cant coral i la relació entre els altres membres del grup, puguin practicar i millorar l'expressió oral en llengua catalana.


Arxiu Comarcal

15 de novembre de 2018

L'Arxiu Comarcal lliura als municipis del Baix Camp 1.000 llibres de documents en 75.000 arxius digitals

L'Arxiu Comarcal del Baix Camp ha lliurat avui 14 de novembre als 28 municipis de la comarca 75.000 arxius digitals en què ha convertit 1.000 llibres de documents dels diferents arxius municipals després d'un procés de digitalització iniciat en 2010.


Moment de la sessió sobre llenguatge inclusiu

14 de novembre de 2018

El personal tècnic del Consell Comarcal del Baix Camp participa en una sessió formativa sobre el llenguatge inclusiu

En el marc del Pla d'Igualtat, la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp ha acollit aquest dimecres, 14 de novembre, una sessió formativa sobre el llenguatge inclusiu. Aquesta estava dirigida al personal tècnic de l'ens comarcal i ha tingut una durada d'unes dues hores.


Imatge dels alumnes

13 de novembre de 2018

Clou un nou curs de català del programa formatiu del Servei de Primera Acollida Comarcal

Aquest dimarts, 13 de novembre, ha finalitzat a Mont-roig del Camp un altre el curs inicial de català impartit pel Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (CNL) per mitjà del Servei Comarcal de Català del Baix Camp. A principis d'any, concretament entre finals de gener fins a la meitat del mes de març, es va celebrar el primer curs d'aquestes característiques i ara, a causa de la gran demanda, s'han celebrat novament més classes intensives d'aquesta llengua.


Castell de Tamarit

12 de novembre de 2018

Platja de la Mora – Castell de Tamarit - Mèdol, propera sortida d'El Baix Camp i tu... a peu!

El Consell Esportiu del Baix Camp ha organitzat en el marc del programa excursionista El Baix Camp i tu... a peu!, una nova sortida pel proper diumenge 25 de novembre. Aquesta recorrerà els llocs més emblemàtics i bonics de la zona de la Platja de la Mora – Castell de Tamarit - Mèdol. Pel que fa a la ruta està previst que el grup, acompanyat de l'Associació Excursionista de Catalunya de Reus (AEC), recorri una distància aproximada d'uns deu quilòmetres.

Registres del 121 al 130 de 946
« Pàgina 13 »  [ 1 | ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ... | 95 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773