Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu del Baix Camp

8 d'abril de 2019

El programa Joves amb talent ofereix un nou curs d'Agricultura regenerativa

El proper 15 d'abril de 2019 finalitza el termini per inscriure's en la segona edició del curs integral d'Agricultura regenerativa que ofereix el programa Joves amb talent del Consell Comarcal del Baix Camp, amb el suport de l'agent d'ocupació i desenvolupament rural.
 
Les sessions formatives es realitzaran a diversos pobles de la comarca, en diferents caps de setmana de cada mes, entre els mesos de maig i desembre de 2019.


La Bona Brossa a Maspujols

4 d'abril de 2019

Maspujols comença dissabte el projecte la Bona Brossa

El municipi de Maspujols comença aquest dissabte 6 d'abril el projecte la Bona Brossa que vol destinar els diners aconseguits amb l'increment de la recollida selectiva a millorar la piscina del poble com a espai de trobada i convivència. L'inici de campanya consistirà en un acte festiu i informatiu que començarà a les 17.30 h al replà de l'església.


El 30 plus, programa d'ocupació activa

3 d'abril de 2019

El programa 30 Plus 2017 del Consell Comarcal del Baix Camp aconsegueix el 100 per cent d'inserció laboral

El Consell Comarcal del Baix Camp ha aconseguit el 100 per cent d'inserció laboral de les persones participants en el programa 30 Plus que s'ha executat des del desembre 2017 fins el març 2019, i que s'adreçava a 20 persones de més de 30 anys que tenen baix nivell formatiu, o com màxim estudis de grau mig, i que buscaven feina. Aquest programa es realitza en col·laboració amb el Consell Comarcal del Priorat.


Trobada de Dones del Baix Camp

1 d'abril de 2019

La Trobada de Dones del Baix Camp es celebrarà a Hospitalet de l'Infant el proper 4 de maig

L'Hospitalet de l'Infant acollirà properament la Trobada de Dones que anualment promou la Federació de Dones del Baix Camp. En aquest esdeveniment, que estan organitzant l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i el Grup de Dones Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant per al proper dissabte 4 de maig, és previst que hi participen més de 200 dones d'una quinzena d'entitats diferents de la comarca.


Imatge per fomentar la donació de sang

27 de març de 2019

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes d'abril

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang pel proper mes d'abril de 2019 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 
• Diumenge, 7 d'abril de 2019 a Riudoms: CAP (C/ La Sardana, 3), de les 10 a les 14 hores.
• Divendres, 12 d'abril de 2019 a Botarell: El Castell, de les 17.30 a les 21.30 hores.


Alumnes del Centre de Normalització Lingüística

26 de març de 2019

El Centre de Normalització Lingüística obre les inscripcions per als cursos d'abril a Reus, Cambrils, Falset i l'Hospitalet de l'Infant

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre les inscripcions per als cursos de català del tercer trimestre a tot Catalunya mitjançant els seus 22 centres, amb una oferta centrada prioritàriament en els nivells inicials i bàsics, que són els que s'adrecen a oferir a la població immigrada la capacitació per entendre i poder usar el català. Amb aquesta oferta, el Consorci referma l'aposta per la llengua com a eina de cohesió social.


Campanya Bona Brossa a Vilanova d'Escornalbou

21 de març de 2019

Vilanova d'Escornalbou passa del 34 al 57 % de recollida selectiva en un mes

El municipi de Vilanova d'Escornalbou ja té les primeres dades de la recollida selectiva dels residus després d'iniciar el programa innovador la Bona Brossa, i ha passat del 34 per cent de mitjana anual l'any passat al 57 per cent assolit el mes de gener de 2019. L'objectiu que té plantejat el municipi és arribar al 60 per cent de mitja anual durant aquest any, de manera que amb els diners aconseguits per l'augment de la recollida selectiva, és a dir 4.


Imatge d'arxiu

20 de març de 2019

El Consell Comarcal busca persones aturades i empreses pel programa d'ocupació 30 PLUS

En motiu de l'arrencada del Programa d'ocupació 30 Plus, el Consell Comarcal del Baix Camp cerca a persones de 30 anys i més en situació d'atur de les comarques del Baix Camp i el Priorat interessades en participar en aquesta iniciativa ocupacional. Aquest programa ofereix una experiència laboral a les persones participants, amb l'objectiu de reconduir la trajectòria professional, i una formació orientada a millorar la seva ocupabilitat.


Puig de la Talaia

18 de març de 2019

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza una nova excursió al Puig de la Talaia

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza per aquest diumenge, 24 de març, una nova sortida per fer una ruta de senderisme des de la Juncosa de Montmell fins el puig de la Talaia, sostre del Baix Penedès.
 
El recorregut comença al poble de la Juncosa de Montmell en direcció a l'ermita de Sant Miquel. Es continua l'ascens fins al Puig de la Talaia, sostre del Baix Penedès, situat a 861m.


Imatge presa al finalitzar el taller

12 de març de 2019

La Federació de Dones commemora el Dia Internacional de les Dones

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, celebrat el passat 8 de març, la Federació d'associacions de Dones del Baix Camp ha organitzat un taller sobre Mindful Eating, a càrrec de Minerva Castillo.
 
El taller, que va tenir lloc el passat dilluns 11 de març per la tarda, va ser una trobada de germanor entre les dones assistents que van poder aprendre conceptes nous de com millorar la nostra salut i felicitat a través d'hàbits saludables com una alimentació conscient.

Registres del 131 al 140 de 980
« Pàgina 14 »  [ 1 | ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | ... | 98 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773