Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu de Protecció Civil

2 de gener de 2020

Consells per celebrar la cavalcada de Reis de forma segura

Durant la màgica nit de Reis del diumenge 5, una gran afluència de ciutadans anirà a les cavalcades de les poblacions del Baix Camp. La massificació dels actes comporta la necessitat de seguir unes normes per evitar riscos innecessaris.


Imatge d'arxiu de COMAIGUA

1 de gener de 2020

El Consell Comarcal assumeix la gestió de l'aigua a Riudecols

L'ajuntament de Riudecols delega la gestió del cicle integral de l'aigua al Consell Comarcal del Baix Camp mitjançant la societat COMAIGUA. Amb aquesta unificació, a partir d'avui els 1.200 habitants de Riudecols se sumen als més de 54.000 usuaris gestionats per la companyia.


Maria Valls i Martorell en una imatge de 2010

30 de desembre de 2019

Condol per la mort de Maria Valls, pionera de l'associacionisme femení al Baix Camp

El passat 30 de desembre traspassava a l'Argentera, envoltada de la família, Maria Valls i Martorell als 93 anys d'edat. Maria Valls havia estat pionera de l'associacionisme femení a la comarca, primer impulsant l'associació de dones Club 79 de l'Argentera, una de les entitats d'aquest tipus més antigues a Catalunya de la qual va ser la primera presidenta. Posteriorment, també va ser la primera presidenta de la Federació d'Associacions de Dones del Baix Camp, que just en 2019 va fer 25 anys.


Nadal i medi ambient

23 de desembre de 2019

Viu el Nadal cuidant del medi ambient

En dates nadalenques, l'Agència Catalana del Consum engega la campanya La responsabilitat, el primer ingredient del consum.


Beatriz Mayordomo presenta el Programa

20 de desembre de 2019

El Consell Comarcal contracta 19 persones dins del programa Treball i Formació

El Consell Comarcal del Baix Camp ha contractat 19 persones dins del programa de foment de l'ocupació Treball i Formació, amb el suport del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, que subvenciona els contractes de treball, les accions formatives durant el contracte i les accions de coordinació i suport tècnic, amb algunes línies cofinançades pel Fons Social Europeu.


Les accions s'adrecen a les persones joves

20 de desembre de 2019

El Consell Comarcal renova el Programa Referent d'Ocupació Juvenil

En el marc de la iniciativa europea de Garantia Juvenil, el Consell Comarcal del Baix Camp renova el Programa Referent d'Ocupació Juvenil com a participant d'aquesta xarxa creada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC). El Programa té com a objectiu facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral, oferint els recursos més adequats a les necessitats personals i socials de cada usuari.


Hierro, Abelló i Mestre avui al Consell

20 de desembre de 2019

El Consell fa públic el nou logotip de SECOMSA

El Consell Comarcal del Baix Camp dona a conèixer la nova imatge gràfica dels Serveis Comarcals Mediambientals (SECOMSA). Mitjançant un concurs obert especialment a professionals del disseny gràfic i la publicitat, un jurat compost per alts càrrecs de SECOMSA i del Consell ha emès el veredicte en base a: La qualitat artística, expressivitat i originalitat del disseny. Expressivitat i potencial comunicatiu com a reclam i imatge de SECOMSA.


Felicitació de Nadal i any 2020

19 de desembre de 2019

El Consell Comarcal del Baix Camp us desitja bones festes i feliç 2020

Com cada any, la corporació del Consell Comarcal del Baix Camp us desitja unes molt bones festes i un feliç 2020 ple d'energia, il·lusions i nous projectes.


Programa UBICAT 2019

18 de desembre de 2019

El Consell Comarcal inicia el programa d'acompanyament laboral UBICAT 2019

El Consell Comarcal del Baix Camp obre el programa d'acompanyament laboral UBICAT avui 18 de desembre. Els 26 usuaris de l'edició 2019 rebran atenció durant 12 mesos relacionada amb: L'orientació sociolaboral. El coneixement de l'entorn productiu. L'apropament a les empreses. La capacitació del personal tècnic.


Visita institucional a la Fundación Rosa María Vivar

18 de desembre de 2019

El president del Consell Comarcal visita la Fundación Rosa María Vivar

El president i la vicepresidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud i Rosa M. Abelló, juntament amb el conseller comarcal Josep Maria Puig, han realitzat una visita institucional a la Fundación Rosa María Vivar (FRMV). Aquesta organització sense ànim de lucre neix de la voluntat de facilitar a les persones amb Alzheimer de Reus, Baix Camp i el seu àmbit d'influència, un centre de dia especialitzat en el tractament no farmacològic, basat en l'estimulació cognitiva.

Registres del 131 al 140 de 1102
« Pàgina 14 »  [ 1 | ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | ... | 111 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773