Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Fotografia de grup de l'acte de cloenda dels cursos del Punt Òmnia a Riudoms

15 de juliol de 2014

El Punt Òmnia liura els diplomes dels cursos d'informàtica de l'últim trimestre

El Punt Òmnia que el Consell Comarcal del Baix Camp té ubicat a Riudoms ha tancat els cursos realitzats durant el primer trimestre de l'any, en un acte en el que ha pres part la consellera comarcal i alcaldessa de Riudecols, Anna Aragonès, i l'alcalde de Riudoms, Josep M. Cruset.


Serra de Llaberia

14 de juliol de 2014

Proposta per al cap de setmana: llums de capvespre

La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa una excursió fotogràfica nocturna amb el nom Llums de capvespre. Des del poble de Llebaria i acompanyats pel fotògraf de natura Jordi Brú, els participants podran capturar imatges del paisatge amb les últimes llums del dia en aquesta serra misteriosa i, després, gaudir de l'observació astronòmica arrecerats al radar del Servei Metereològic de Catalunya.


Signatura Conveni Pis d'Urgència

10 de juliol de 2014

El pis d'urgències per a dones víctimes de la violència masclista ha acollit 237 dones i els seus fills durant 7 anys

El pis d'urgències per a atendre dones víctimes de la violència masclista i els seus fills ha acollit un total de 237 persones entre dones (113) i els seus fills (124) des que es va posar en marxa en 2007.


Presentació del cicle de concerts Comaigua Música al Baix Camp

9 de juliol de 2014

Comaigua i el Consell Comarcal del Baix Camp organitzen un cicle de concerts

L'empresa mixta comarcal Comaigua organitza conjuntament amb el Consell Comarcal del Baix Camp un cicle de concerts a càrrec del Liverpool String Quartet, que recorrerà durant el mes de juliol els 6 municipis que gaudeixen dels serveis de gestió integral de l'aigua que els ofereix aquesta entitat. El cicle de concerts compta amb la producció de l'empresa Ars Aurea Sonora.


Imatge per fomentar la donació de sang

8 de juliol de 2014

Campanya de donacions de sang al Baix Camp per la segona quinzena de juliol

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen de les campanyes de donació previstes per als diferents municipis de la comarca per a aquest mes juliol, i recorden que precisament a l'estiu és quan és més necessari participar-hi, ja que aquests mesos és quan baixa més el nombre de donacions. En aquest sentit, el Banc de Sang recorda que si es dóna sang a la primavera, a l'estiu, a la tardor i a l'hivern cada donant ajuda 12 malalts diferents.


Vistes de la Mussara

7 de juliol de 2014

Proposta per al cap de setmana: curs de supervivència a la Mussara

La Guia d'Activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada inclou per a aquest cap de setmana un curs de supervivència anomenat Supervival Training impartit per un expert i que, amb una durada és de 24 hores, ensenyarà els participants les tècniques i les habilitats necessàries per poder enfrontar-se a situacions de supervivència amb més garanties d'èxit.


Imatge promocional Festesport 2014

3 de juliol de 2014

Festesport 2014 omple la Selva del Camp d'esport i d'activitats saludables el cap de setmana

Els dies 5 i 6 de juliol la Selva del Camp s'omple d'activitats per fomentar un estil de vida saludable i la pràctica de l'activitat esportiva en una nova edició de Festesport 2014, durant la qual les persones interessades poden practicar i conèixer diferents disciplines esportives com: defensa personal exercicis hipopressius per disminuir la pressió en les cavitats toràcica, abdominal i pèlvica tennis taula escacs gimnàstica rítmica zumba aquaròbic widfullness ...


Participants del programa Treball i Formació al Baix Camp

2 de juliol de 2014

Treball i Formació finalitza les accions d'experiència professional amb un 30 % d'inserció

El passat 30 de juny van finalitzar les accions d'experiència professional del programa Treball i Formació que desenvolupa el Consell Comarcal del Baix Camp amb un 30 % d'insercions laborals, tot i que des de l'ens comarcal es continua treballant per incrementar aquesta xifra.


Fanalets voladors

1 de juliol de 2014

Consells sobre el perill d'incendis per l'ús de fanalets

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya ha divulgat un avís arrel l'augment de sol·licitud per a realitzar enlairaments de fanalets en festes públiques i privades pel risc d'incendi que pot provocar aquesta activitat. Els fanalets consisteix en enlairar globus de paper que a l'interior contenen una flama com a font de color i de llum.


Escalada al Baix Camp

30 de juny de 2014

Proposta per al cap de setmana: iniciació a l'escalada

La Guia d'Activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada proposa per a aquest cap de setmana una activitat d'iniciació a l'escalada a càrrec de Prades Aventura, que es realitzarà a les seves instal·lacions de Prades Aventura Park a partir de les 10 h, el proper diumenge 6 de juliol. La durada de l'activitat és d'una hora i té un preu de 10 euros per persona.

Registres del 1391 al 1400 de 1443
« Pàgina 140 »  [ 1 | ... | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 145 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773