Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Representants dels municipis i les empreses certificades amb la marca Destinació de Turisme Familiar Muntanyes de Prades, amb les autoritats

2 de juny de 2014

Les Muntanyes de Prades ja són Destinació de Turisme Familiar

Les Muntanyes de Prades ja són Destinació de Turisme Familiar, una acredtiació aconseguida per 7 municpis i 30 establiments i empreses turístiques i que s'ha fet efectiva el diumenge 1 de juny, durant l'acte celebrat a Prades i que ha estat presidit pel conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, que estava acompanya pel president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud; l'alcaldessa de Prades, Llídia Bargas; el president del Patronat Comarcal de Turisme del Baix Camp, Anton Marca; ...


Prades

29 de maig de 2014

El conseller Puig certifica els municipis de les Muntanyes de Prades com a Destinació de Turisme Familiar

El conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, visitarà aquest diumenge 1 de juny el municipi de Prades, on presidirà l'acte de certificació dels municipis de les Muntanyes de Prades com a Destinació de Turisme Familiar. Concretament se certificaran els municipis de Prades, Capafonts, la Febró, Arbolí, Mont-ral, Vilanova de Prades i Alcover. A més també es lliuraran plaques als establiments que s'han certificat, que són una trentena del conjunt d'aquests municipis.


Oliveres

28 de maig de 2014

El conseller d'Agricultura presenta un programa europeu d'enoturisme i oleoturisme

El conseller d'Agricultural, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, Josep M Pelegrí, presentarà dissabte 31 de maig, a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp el projecte europeu ENPI-CoMeDPro (Commom Mediterranean Programme) de desenvolupament de l'oleoturisme i l'enoturisme al nostre territori. L'acte començarà a les 10.30 h i anirà a càrrec del director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Domènech Vila.


6x4 al Baix Camp

27 de maig de 2014

Propostes del programa 6x4 fins a l'1 de juny

D'acord amb el programa de foment de les activitats culturals 6x4 Baix Camp, arriba la proposta d'activitats a la nostra comarca per a l'última setmana de maig. L'agenda cultural, que es pot consultar en l'enllaç adjunt, iinclou exposicions, activitats literàries, xerrades, teatre, sortides a peu, visites guiades i música, entre altres, a diversos municipis com Mont-roig del Camp, la Selva del Camp, Riudoms, Reus, Cambrils, Prades, i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.


Vistes de la Mussara

27 de maig de 2014

Proposta per al cap de setmana: iniciació a l'orientació

La Guia d'Activitats Muntanyes de la Costa Daurada proposa per a aquest disabte 31 de maig un curs d'iniciació a l'orientació organitzat per l'empresa Wildlife People. La proposta vol ensenyar els participants com orientar-se i saber fer rutes amb l'ajut eines d'orientació. Aprendrem a utiitzar la brúixola, saber llegir la natura, per trobar el nord tant de dia com de nit, programar rutes sobre plànol, etc. Es practicaran els coneixements adquirits amb l'ús de radios, plànol i brúixola.


Visita dels participants a les Jornades de Biometanització a la planta mecanicobiologica del Baix Camp

26 de maig de 2014

Secomsa Gestió rep els participants de les Jornades de Biometanització

L'empresa mixta Secomsa Gestió, participada per la societat comarcal Secomsa i per Acciona Service, ha participat aquest mes de maig en les XI Jornades de Biometanització amb una ponència en les sessions tècniques i amb l'organització de visites a la planta mecanicobilògica que s'ubica a Botarell.


El president del Consell Comarcal del Baix Camp i el del Consell Consultiu de la Gent Gran durant la trobada

26 de maig de 2014

Èxit de la trobada anual de la gent gran del Baix Camp

Unes 300 persones van participar el passat 22 de maig en la Trobada anual de la Gent Gran del Baix Camp que va ser tot un èxit pel desenvolupament del programa previst, i que en aquesta ocasió es va centrar en la visita als monestirs de la Ruta del Cister.


Imatge d'arxiu

22 de maig de 2014

El 13 de juny acaba el termini per sol·licitar ajuts per a beques de llibres i de menjador escolar

El Consell Comarcal del Baix Camp ja ha convocat les bases per a la sol·licitud d'ajuts per a l'adquisició de llibres i per a l'assistència a menjador escolar d'infants i joves d'educació d'infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. Per a poder sol·licitar l'ajut es té en compte que la unitat familiar compleixi amb els límits d'ingressos (de renda) que s'especifiquen a continuació: 2 membres a la unitat familiar: renda límit anual de 13.


Joves amb talent

22 de maig de 2014

El programa Joves amb Talent obre la inscripció per a persones joves emprenedores

El Consell Comarcal del Baix Camp, amb el cofinançament de la Direcció General de Joventut, del projecte europeu de cooperació Odisseu, i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, ha obert la convocatòria d'inscripció per al programa Joves amb Talent, que s'adreça a persones joves que tinguin una idea d'emprenedoria o que tinguin interès en emprendre en l'àmbit rural de la comarca.


L'Escola de Dones Polítiques serà el 27 de maig al Palau Bofarull de Reus

20 de maig de 2014

Dues conselleres comarcals participen en l'Escola de Dones Polítiques 2014

La consellera del Consell Comarcal del Baix Camp i alcaldessa de Riudecols, Anna Aragonès, i la també consellera i regidora d'Almoster, Coia del Río, participaran el proper 27 de maig en l'Escola de Dones Polítiques 2014, una iniciativa de l'Institut Català de les Dones que té per objectiu crear un espai de relació per parlar de política, debatre el rol de les dones i del què significa el lideratge femení en un món tallat pel patró masculí, posar en valor el llegat i el mestratge de les dones polítiques ...

Registres del 1431 al 1440 de 1457
« Pàgina 144 »  [ 1 | ... | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773