Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Arxiu Comarcal

15 de novembre de 2018

L'Arxiu Comarcal lliura als municipis del Baix Camp 1.000 llibres de documents en 75.000 arxius digitals

L'Arxiu Comarcal del Baix Camp ha lliurat avui 14 de novembre als 28 municipis de la comarca 75.000 arxius digitals en què ha convertit 1.000 llibres de documents dels diferents arxius municipals després d'un procés de digitalització iniciat en 2010.


Moment de la sessió sobre llenguatge inclusiu

14 de novembre de 2018

El personal tècnic del Consell Comarcal del Baix Camp participa en una sessió formativa sobre el llenguatge inclusiu

En el marc del Pla d'Igualtat, la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp ha acollit aquest dimecres, 14 de novembre, una sessió formativa sobre el llenguatge inclusiu. Aquesta estava dirigida al personal tècnic de l'ens comarcal i ha tingut una durada d'unes dues hores.


Imatge dels alumnes

13 de novembre de 2018

Clou un nou curs de català del programa formatiu del Servei de Primera Acollida Comarcal

Aquest dimarts, 13 de novembre, ha finalitzat a Mont-roig del Camp un altre el curs inicial de català impartit pel Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (CNL) per mitjà del Servei Comarcal de Català del Baix Camp. A principis d'any, concretament entre finals de gener fins a la meitat del mes de març, es va celebrar el primer curs d'aquestes característiques i ara, a causa de la gran demanda, s'han celebrat novament més classes intensives d'aquesta llengua.


Castell de Tamarit

12 de novembre de 2018

Platja de la Mora – Castell de Tamarit - Mèdol, propera sortida d'El Baix Camp i tu... a peu!

El Consell Esportiu del Baix Camp ha organitzat en el marc del programa excursionista El Baix Camp i tu... a peu!, una nova sortida pel proper diumenge 25 de novembre. Aquesta recorrerà els llocs més emblemàtics i bonics de la zona de la Platja de la Mora – Castell de Tamarit - Mèdol. Pel que fa a la ruta està previst que el grup, acompanyat de l'Associació Excursionista de Catalunya de Reus (AEC), recorri una distància aproximada d'uns deu quilòmetres.


Cursos de la Xarxa Òmnia

7 de novembre de 2018

El nou curs sobre impressió 3D desperta l'interès de la ciutadania al Punt Òmnia del Baix Camp

El Punt Òmnia de Riudoms, nascut l'any 2002 per iniciativa del Consell Comarcal del Baix Camp i pel municipi on s'ubica, ha encetat aquesta tardor una nova tanda de cursos. La iniciativa, que compta amb vuit ordinadors amb connexió a Internet, ha rebut una vegada més una bona acollida entre la població on destaca el nou curs d'Introducció a la impressió 3D.


Les accions s'adrecen a les persones joves

7 de novembre de 2018

El Consell Comarcal contracta 4 persones amb el programa contractació en pràctiques de joves beneficiaris de garantia juvenil

El Consell Comarcal del Baix Camp ha contractat 4 persones en el marc del programa de foment de l'ocupació “Contractació en pràctiques de joves beneficiaris del sistema de sarantia juvenil a Catalunya”. Les 4 persones contractades realitzen diferents tasques en serveis del Consell Comarcal.


Som Baix Camp

6 de novembre de 2018

Ja es pot consultar la web Som Baix Camp, amb més de mil entitats i associacions de la comarca

Les entitats, associacions i col·lectius de la comarca ja tenen un espai d'unió a la xarxa gràcies a la creació de la pàgina web Som Baix Camp. El Consell Comarcal, en el marc del projecte de dinamització i promoció de la primera festa major de la comarca, ha estrenat un nou portal que té una doble utilitat: ser una base de dades per la ciutadania i per una altra banda, convertir-se en una eina útil per a les entitats.


Banc de Sang

5 de novembre de 2018

Campanyes de donació de sang al Baix Camp per la primera quinzena del mes de novembre

El Banc de Sang i Teixits no descansa mai, ja que cada dia a Catalunya es necessiten fins a 1.000 donacions de sang, segons dades oficials. En aquesta línia, l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona han organitzat per la primera quinzena de novembre tres noves jornades repartides pel territori on la ciutadania hi pot col·laborar.


Imatge d'arxiu

30 d'octubre de 2018

Prop de 200 persones sol·liciten el Servei de Primera Acollida Comarcal

El Servei de Primera Acollida Comarcal del Baix Camp, encarregat de donar autonomia a les persones nouvingudes al territori, ha registrat 180 sol·licituds en el que portem de 2018.


Imatge d'arxiu

26 d'octubre de 2018

Recomanacions per la celebració de Tots Sants i la Castanyada

El Departament d'Empresa i Coneixement de Generalitat de Catalunya, a través de l'Agència Catalana del Consum, ha encetat una campanya sobre la compra responsable de disfresses en el marc de la festivitat de Tots Sants. La celebració, que té el seu origen en una vella tradició pagana estesa a tota Europa en la qual s'assimilava la fi de la collita i el bon temps amb el culte a les ànimes dels familiars morts, ha evolucionat durant aquests últims anys.

Registres del 141 al 150 de 949
« Pàgina 15 »  [ 1 | ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | ... | 95 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773