Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp

12 de novembre de 2019

El Consell Comarcal del Baix Camp renova les persones membres del Consell de Dones

El proper dimarts 19 de novembre de 2019 a les 17h al Consell Comarcal del Baix Camp tindrà lloc l'Assemblea General del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp. L'ordre del dia incorpora punts importants com els canvis dels càrrecs, la modificació del reglament, el resum de les accions realitzades durant el 2019, propostes futures, entre d'altres.


Les accions s'adrecen a les persones joves

11 de novembre de 2019

El Consell Comarcal contracta 3 persones amb el programa contractació en pràctiques de joves beneficiaris de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Baix Camp ha contractat 3 persones en el marc del programa de foment de l'ocupació “Contractació en pràctiques de joves beneficiaris del sistema de Garantia Juvenil a Catalunya”. Les 3 persones contractades realitzen diferents tasques en serveis del Consell Comarcal.


Participants de la sessió formativa de Polítiques d'Igualtat de Gènere

6 de novembre de 2019

Els càrrecs electes del Baix Camp participen en una sessió formativa sobre les polítiques d'igualtat de gènere

En el marc del Pla d'Igualtat, la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp va acollir el passat dimarts, 5 de novembre, una sessió formativa sobre les polítiques d'igualtat de gènere a l'àmbit local. Aquesta formació estava dirigida a tots els càrrecs electes del Baix Camp i ha tingut una durada d'una hora i mitja aproximadament.


Imatge d'arxiu

5 de novembre de 2019

Més de 200 persones sol·liciten el Servei de Primera Acollida Comarcal

El Servei de Primera Acollida Comarcal del Baix Camp, encarregat de donar autonomia a les persones nouvingudes al territori, ha registrat 204 sol·licituds en el que portem de 2019.
 
El programa, que està adreçat a les persones estrangeres immigrades, sol·licitants d'asil, protecció subsidiària, refugiades, apàtrides i retornades, ha comptat amb l'interès de persones de 19 països d'arreu del món amb el Marroc, Senegal, Colòmbia i Veneçuela com a nacionalitats majoritàries.


Nova edició del voluntariat per la llengua a Reus i Baix Camp

4 de novembre de 2019

Es presenten deu parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua a l'Hospitalet de l'Infant

El passat dimarts 29 d'octubre voluntaris i aprenents del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (CNL) van assistir a una nova sessió de presentació del programa Voluntariat per la llengua (VxL) a l'Hospitalet de l'Infant, en què es van formalitzar les deu parelles lingüístiques que formaran part del programa a partir d'ara. D'entre aquestes, sis són noves i quatre continuen de l'edició anterior.


Consell d'alcaldesses i alcaldes del Baix Camp extraordinari

31 d'octubre de 2019

El Baix Camp valora els danys pels aiguats amb el delegat del Govern de la Generalitat

El Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Baix Camp, amb el president del Consell Comarcal del Baix Camp al capdavant, Joaquim Calatayud, s'ha reunit aquest dijous 31 d'octubre amb el delegat del Govern de la Generalitat, Òscar Peris, per tractar sobre els danys ocasionats pels aiguats del passat 22 d'octubre a la comarca. Afortunadament al Baix Camp no s'han produït danys personals com a conseqüència de la intensa pluja de fa 9 dies però els danys materials són quantiosos.


Un dels grups visitant la planta de compostatge

30 d'octubre de 2019

Una quarantena de representants municipals coneixen de primera mà el Centre de Gestió de Residus

Una quarantena d'alcaldes i alcaldesses, consellers i conselleres comarcals, regidors i regidores dels diferents municipis de la comarca han visitat el Centre de Gestió de Residus del Baix Camp per conèixer el funcionament de la planta de compostatge, de la planta mecanicobiològica de tractament de la fracció resta i el model de gestió dels residus a la comarca. La visita ha estat organitzada per Secomsa, l'empresa pública comarcal que gestiona els dos centres de tractament.


Les polítiques d'igualtat de gènere en l'àmbit local

29 d'octubre de 2019

Les polítiques d'igualtat de gènere en l'àmbit local

El proper dia 5 de novembre de 2019, a les 12h, el Consell Comarcal del Baix Camp acollirà la formació sobre les polítiques d'igualtat de gènere a l'àmbit local, dirigida als càrrecs electes de la comarca (conselleres i consellers comarcals, alcaldesses i alcaldes de la comarca i a regidores i regidors dels ajuntaments de la comarca).
 
La sessió anirà a càrrec de la Dra.


Imatge per fomentar la donació de sang

28 d'octubre de 2019

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes de novembre

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang pel mes de novembre de 2019 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 
• Dimarts, 5 de novembre de 2019 a Hospitalet de l'Infant: Casa de la Vila, al carrer Alamanda número 6 de les 17 a 21 hores.
• Dijous, 14 de novembre de 2019 a Mont-roig del Camp: Cinema nou, ubicat a l'avinguda Sant Jordi, de les 17 a les 21 hores.


Imatge d'arxiu

25 d'octubre de 2019

Recomanacions per la celebració de Tots Sants i la Castanyada

El Departament d'Empresa i Coneixement de Generalitat de Catalunya, a través de l'Agència Catalana del Consum, alerta sobre la compra responsable de disfresses en el marc de la festivitat de Tots Sants. La celebració, que té el seu origen en una vella tradició pagana estesa a tota Europa en la qual s'assimilava la fi de la collita i el bon temps amb el culte a les ànimes dels familiars morts, ha evolucionat durant aquests últims anys.

Registres del 151 al 160 de 1091
« Pàgina 16 »  [ 1 | ... | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | ... | 110 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773