Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Benvinguda institucional de la jornada al Consell

14 de febrer de 2020

Èxit de participació al Consell en la jornada sobre maltractaments a les dones grans

Gairebé una vuitantena de persones han participat en la jornada Conscienciació i sensibilització dels maltractaments a les dones grans que s'ha fet aquest matí a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp, organitzada de forma conjunta per la Federació de Dones del Baix Camp, el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Baix Camp i el Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp, amb el suport de l'Institut Català de les Dones.


Jocs educatius de la Cúpula a Maspujols

14 de febrer de 2020

L'escola de Maspujols s'endinsa en la producció agroalimentària amb la Cúpula Gustum

Maspujols ha rebut la Cúpula Gustum, una proposta educativa que l'escola del municipi ha visitat per endinsar-se en el món de la producció agroalimentària. La Cúpula és una iniciativa impulsada per Gustum, projecte de cooperació interterritorial on participa el grup Leader del Camp.


Cim del Matagalls

14 de febrer de 2020

Baix Camp i tu… a peu: Sant Marçal – Matagalls – Aiguafreda

El Consell Esportiu del Baix Camp i l'Associació Excursionista Catalunya de Reus anuncien la propera sortida del programa El Baix Camp i tu... a peu, en aquesta ocasió amb el recorregut Sant Marçal – Matagalls – Aiguafreda previst per al diumenge 1 de març. Des de Sant Marçal, fent la ruta més típica en una ascensió suau que supera els 400 metres de desnivell, el grup arribarà a l'emblemàtic cim del Matagalls, de 1.


Imatge d'arxiu Banc de Terres del Baix Camp

12 de febrer de 2020

El Banc de Terres tanca 19 contractes durant el 2019

El Banc de Terres del Baix Camp, servei creat pel Consell Comarcal del Baix Camp amb l'objectiu de revalorar la terra i el sector agrari de la comarca, ha tancat 19 contractes de finques i explotacions agràries durant el 2019, 6 més que l'any anterior i 14 més que el primer any de funcionament el 2017.


Brigada de manteniment de SECOMSA

12 de febrer de 2020

SECOMSA engega la brigada de manteniment i neteja al Baix Camp

SECOMSA ha posat en funcionament la brigada de manteniment i neteja de contenidors soterrats d'àrees de contenidors a les comarques del Baix Camp adherides als seus serveis aquest mes de febrer. El compromís de l'empresa de donar suport en aquesta tasca, que és competència dels ajuntaments com a propietaris dels contenidors, donarà per resolta una assignatura pendent.


Cartell: Dia Internacional de la Nena i la Dona en la Ciència

11 de febrer de 2020

El Consell impulsa el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

El Consell Comarcal del Baix Camp es fa ressò del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, que se celebra cada 11 de febrer, apostant per l'educació com a eina fonamental en la igualtat i els valors.


Un moment de la reunió celebrada a Riudoms amb motiu del projecte La Bona Brossa

11 de febrer de 2020

Primera reunió tècnica de La Bona Brossa a Riudoms

A Riudoms s'ha fet la primera reunió tècnica de la campanya de La Bona Brossa, amb l'objectiu de plantejar les accions concretes a realitzar al municipi per fomentar la recollida selectiva dels residus.


Parc Natural del Montseny

10 de febrer de 2020

Baix Camp i tu… a peu: Parc Natural del Montseny

El Consell Esportiu del Baix Camp i l'Associació Excursionista Catalunya de Reus posen en marxa una sortida pel Parc Natural del Montseny el proper diumenge 16 de febrer dins del programa El Baix Camp i tu... a peu. El recorregut de l'excursió comença al Monestir de Sant Marçal (1.093 metres d'altitud), una ermita romànica destacada pel seu ample campanar d'espadanya.


40a edició del Voluntariat per la llengua de Reus

7 de febrer de 2020

Rècord de 100 parelles lingüístiques a la 40a edició del Voluntariat per la llengua de Reus

La 40a edició del Voluntariat per la llengua de Reus ha arribat al rècord de 100 parelles lingüístiques. L'acte, celebrat ahir al Casal Cívic Reus-La Rambla, va ser l'escenari on es van constituir 66 parelles lingüístiques del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (CNL). La xifra rècord s'ha assolit amb els següents grups de parelles: 66 del CNL de Reus, entre les quals n'hi ha 34 de noves i 32 que continuen de l'edició anterior.


Imatge d'arxiu

6 de febrer de 2020

Jornada "Conscienciació i sensibilització dels maltractaments a les dones grans" al Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Baix Camp oferirà la jornada Conscienciació i sensibilització dels maltractaments a les dones grans el proper divendres 14 de febrer de 10 a 14h a la sala de plens.

Registres del 161 al 170 de 1154
« Pàgina 17 »  [ 1 | ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | ... | 116 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773