Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu del municipi de l'Aleixar

10 de juliol de 2018

Un pla d'ocupació impulsat per la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Camp, ha impulsat un any més el Pla d'Ocupació en aquesta comarca, amb l'objectiu d'afavorir la inserció al mercat laboral de persones en situació d'atur i, alhora, de condicionar entorns naturals, tenint en compte les necessitats dels municipis.


Treballadores del Consell Comarcal del Baix Camp durant el curs sobre resolució de situacions de conflicte

5 de juliol de 2018

El Consell Comarcal del Baix Camp fa un curs sobre resolució de situacions de conflicte

Un total de 21 treballadores dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp han realitzat, durant el mes de juny, un curs sobre resolució de situacions de conflicte que ha tingut una durada de 12 hores amb el següent contingut:
  


Mantenir la calma (fins i tot en les situacions difícils).


Percebre correctament allò que passa al nostre voltant.


Escoltar la nostra intuïció.


Finals dels cursos i del voluntariat per la llengua

3 de juliol de 2018

El Centre de Normalització Lingüística celebra avui el final dels cursos i del Voluntariat per la llengua amb 1.300 inscripcions

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) celebra la cloenda dels cursos de català i del programa Voluntariat per la llengua de Reus i del Baix Camp el dimecres 4 de juliol a les 19 h al Teatre de l'Orfeó Reusenc.
 
Enguany el Servei Local de Català de Reus i el Servei Comarcal de Català del Baix Camp han organitzat 53 cursos presencials a Reus i 1 a Mont-roig del Camp i ha tingut 1.


Imatge d'arxiu d'Onada de Calor

2 de juliol de 2018

Consells d'autoprotecció davant la calor

Davant les previsions meterològiques que alerten de l'increment de les temperatures, la Generalitat de Catalunya recorda les accions que es poden prendre d'autoprotecció davant la calor, i que són les següents:
 

A casa: Controleu la temperatura

Durant el dia, tanqueu les persianes de les finestres on toca el sol
A la nit, obriu les finestres de casa per refrescar-la
Estigueu-vos a les estances més fresques
Recorreu a algun tipus de climatització ...


Un moment de la sessió adreçada als electes locals del Baix Camp

28 de juny de 2018

Formació als electes locals per afrontar el darrer any de mandat

El Consell Comarcal del Baix Camp va acollir el passat 26 de juny de 2018 una activitat organitzada per l'Associació Catalana de Municipis (ACM) especialment adreçada als electes locals per tal de reflexionar sobre com afrontar el darrer any de mandat, ja que al maig de 2019 hi haurà eleccions municipals que renovaran tots els ajuntaments del país i les administracions supramunicipals (diputacions i consells comarcals).


Imatge de l'Arbolí Trail de 2017

27 de juny de 2018

Diumenge, 1 de juliol, arriba l'Arbolí Trail

El proper diumenge, 1 de juliol, l'Arbolí acollirà una prova de muntanya (l'Arbolí Trail) que consta de dues curses i d'una caminada popular. La trail és una prova competitiva que puntua pel Circuit de Curses de Trail de Tarragona Nord i pel circuit de l'empresa especialitzada Tretzesports, que organitza la prova amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arbolí, d'entitats veïnals i un grup de gent del poble.


Imatge per fomentar la donació de sang

26 de juny de 2018

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes de juliol

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang del mes de juliol de 2018 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 
• Dilluns, 2 de juliol de 2018 a Alforja: Sala de cultura (C/de la font, s/n), de les 18.30 a les 21:30 hores.
• Dimecres, 4 de juliol de 2018 a l'Aleixar: Aulari extern amb pujada piscina (C/Marià Manent) de les 18:30 a les 21:30 hores.


Participants de la 9ª tribada de serveis sociodeucatius del Baix Camp

25 de juny de 2018

Un total de 116 infants en la 9a trobada de serveis socioeducatius del Baix Camp

Un total de 116 infants, acompanyats de 19 tècnics, de diferents municipis de la comarca van participar el passat dilluns 25 de juny de 2018 en la 9a Trobada de Serveis d'Atenció Diürna dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa del Consell Comarcal del Baix Camp.
 
Tres autobusos van recollir els nens i nenes per diferents municipis i els van portar fins a Prades, municipi on van caminar fins a la roca foradada i on van fer diferents jocs cooperatius i de relació amb l'entorn.


Imatge de l'exposició

22 de juny de 2018

“Vinyetes: història del còmic en català” acaba el seu recorregut a Reus i volta per la comarca

Després d'itinerar per diversos centres educatius de Reus ¬–el Col·legi Sant Josep, l'IES Salvador Vilaseca, el Col·legi Pare Manyanet, el Col·legi Francès i l'IES Gaudí– l'exposició “Vinyetes: història del còmic en català” començarà un circuit per la comarca. Tot i que ja ha estat a les Borges, la Selva, Riudecanyes i Cambrils, ara arriba a Montbrió del Camp, Vinyols, Prades i Riudoms.


Moment en que la consellera comarcal, Beatriz Mayordomo, es dirigia als participants

21 de juny de 2018

El programa Treball i Formació ha donat suport a 21 municipis de la comarca

Avui 21 de juny de 2018 ha finalitzat la contractació de 11 persones participants del programa Treball i Formació del Consell Comarcal del Baix Camp, i 5 més finalitzaran a principis de juliol, les quals han realitzat durant 6 mesos accions de suport a 21 municipis de la comarca en les tasques de manteniment i millora d'espais de recollida de residus municipals que gestiona l'ens comarcal.

Registres del 161 al 170 de 934
« Pàgina 17 »  [ 1 | ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | ... | 94 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773