Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu

11 de març de 2019

Un total de 134 persones del Baix Camp reben el certificat d'aprofitament de cursos d'alfabetització digital

Un total de 134 persones del Baix Camp han rebut, durant l'any 2018, el certificat d'aprofitament dels cursos d'alfabetització digital que ofereix el Consell Comarcal del Baix Camp a través del Punt Òmnia, telecentre ubicat al municipi de Riudoms.


Dia Internacional de les Dones

7 de març de 2019

El Consell Comarcal del Baix Camp commemora el Dia Internacional de les Dones

Divendres 8 de març de 2019, Dia Internacional de les Dones, el Consell Comarcal del Baix Camp se suma a les diferents activitats previstes pel Consell Consultiu de Dones del Baix Camp per commemorar el paper de les dones per la lluita pels seus drets i per la igualtat i la justícia entre dones i homes.


Les accions s'adrecen a les persones joves

6 de març de 2019

El Consell Comarcal ofereix el programa Referent d'Ocupació Juvenil als municipis de la comarca

El Consell Comarcal del Baix Camp forma part de la xarxa de referents d'ocupació juvenil desenvolupada pel Servei Públic d'Ocupació de Cataluny (SOC) a en el marc de la iniciativa europea de Garantia Juvenil. Així, l'ens comarcal disposa d'una persona tècnica per informar i acompanyar les persones joves més vulnerables en la seva transició de l'escola al món laboral.


Imatge per fomentar la donació de sang

27 de febrer de 2019

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes de març

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang pel proper mes de març de 2019 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 
• Divendres, 1 de març de 2019 a Mont-roig del Camp: Centre de rehabilitació (C/ Aureli Escarré, 28), de les 17 a les 21 hores.
• Dimecres, 13 de març de 2019 a la Selva del Camp: Casal d'Avis (Av. Puig i Ferreter, 6) de les 17.30 a les 21 hores.


Carnestoltes - Recomanacions

22 de febrer de 2019

L'Oficina Comarcal de Consum fa unes recomanacions per a la compra de disfresses

L'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp recomana a les persones consumidores i usuàries que segueixin els consells següents:
 
•    Les disfresses infantils es consideren joguines. Mireu que siguin adequades a l'edat de l'infant i eviteu la distinció sexista.
•    Els infants menors de 7 anys no poden portar cordills a la zona del coll; si tenen més de 7 anys, els cordills no poden ser superiors a 7,5 cm de llargada.


Monestir de Santes Creus

21 de febrer de 2019

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza una nova excursió de Querol a Santes Creus

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza per aquest diumenge, 24 de febrer, una nova sortida per fer una ruta de senderisme des de Querol fins a Santes Creus, passant per Montagut.
 
El recorregut comença a Querol, a 560m d'alçada. El camí transcorre de pujada fins a Sant Jaume de Montagut, a 850m. Des d'allí, hi ha l'opció de pujar al cim de Montagut (963m) i gaudir d'unes vistes excel·lents.


Imatge presa durant el Ple del Consell Comarcal del Baix Camp

20 de febrer de 2019

El Ple del Consell Comarcal aprova defensar els interessos dels municipis del Baix Camp en el litigi per l'aigua entre el pantà de Siurana i el de Riudecanyes

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp celebrat el dimarts 19 de febrer va aprovar una moció a favor de la compareixença dels ajuntaments afectats, i del mateix Consell Comarcal, en l'expedient de revisió de la concessió a la Comunitat del Pantà de Riudecanyes obert a la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre a petició del Consell Comarcal el Priorat.


Dia Internacional contra l'Homofòbia en l'Esport

14 de febrer de 2019

Dia Internacional contra l'Homofòbia en l'Esport

El Servei d'Atenció Integral (SAI) del Baix Camp vol informar que el proper dimarts 19 de febrer se celebra el Dia Internacional contra l'Homofòbia en l'Esport, dia important per recordar la necessitat d'afrontar el tema de l'homosexualitat en el món de l'esport i empènyer a crear estratègies en comú per combatre tota mena de discriminació per orientació sexual.


Imatge de l'Oficina de Consum del Baix Camp

13 de febrer de 2019

L'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor del Consell Comarcal del Baix Camp ha rebut durant l'any 2018 un total de 1050 consultes

L'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor (OCIC) del Consell Comarcal del Baix Camp ha rebut durant l'any 2018 un total de 1050 consultes, 762 reclamacions, 36 queixes i 9 denúncies.
 
Pel que fa als sectors més reclamats, el de telefonia continua al capdavant, representant un 36% del total tramitat.


Imatge presa en la presentació de les parelles lingüístiques

11 de febrer de 2019

Quaranta parelles lingüístiques més al Voluntariat per la llengua de Reus

El passat divendres 8 de febrer de 2019, es van formalitzar quaranta parelles lingüístiques del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (CNL) a la sessió de presentació de la trenta-setena edició del programa Voluntariat per la llengua (VxL) a Reus.

Anna Saperas,?directora del CNL de l'Àrea de Reus, va inaugurar la sessió de presentació de les parelles i va agrair a tothom l'assistència i la implicació en el programa.
  
Al seu torn, M.

Registres del 171 al 180 de 1001
« Pàgina 18 »  [ 1 | ... | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ... | 101 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773