Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

20 de novembre de 2018

El Consell Comarcal commemora el Dia internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones amb diversos actes

En el marc del Dia internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre, el Consell Comarcal del Baix Camp s'ha adherit al manifest unitari que ha estat acordat un any més per les entitats municipalistes (ACM i FMC), la Generalitat i les quatre diputacions catalanes. Per aquest motiu ha preparat un programa d'activitats conjuntament amb el Consell de Dones del Baix Camp.


L'exposició es pot veure al Consell Comarcal

19 de novembre de 2018

El Consell Comarcal acull una exposició de l'alumnat de l'Institut Gaudí per denunciar la violència masclista

El Consell Comarcal del Baix Camp amb la col·laboració de l'alumnat del Cicle de Grau Superior de Promoció de la Igualtat de Gènere de l'Institut Gaudí de Reus ha inaugurat una exposició per commemorar el Dia internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, el qual se celebra el 25 de novembre. Aquesta, que es pot veure des d'avui dilluns, 19 de novembre, fins al divendres 23 de 07.30 a 15.


Recomanacions de l'Agència de Consum

19 de novembre de 2018

Recomanacions a l'hora de comprar durant el Black Friday

La tradició anglosaxona del divendres negre, més conegut com a 'Black Friday', anima cada vegada més als compradors del nostre país, sobretot després de l'augment de les compres que es fan a través d'internet.


Coral Canta amb el Cor del CNL

16 de novembre de 2018

Aprendre català a través de la música: ‘Canta amb el cor' obre noves inscripcions

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus Miquel Ventura ha tornat a obrir aquest mes de novembre les inscripcions per un dels seus projectes més originals que uneix música i llengua: 'Canta amb el cor'. Aquest té l'objectiu de què els participants, a través del cant coral i la relació entre els altres membres del grup, puguin practicar i millorar l'expressió oral en llengua catalana.


Arxiu Comarcal

15 de novembre de 2018

L'Arxiu Comarcal lliura als municipis del Baix Camp 1.000 llibres de documents en 75.000 arxius digitals

L'Arxiu Comarcal del Baix Camp ha lliurat avui 14 de novembre als 28 municipis de la comarca 75.000 arxius digitals en què ha convertit 1.000 llibres de documents dels diferents arxius municipals després d'un procés de digitalització iniciat en 2010.


Moment de la sessió sobre llenguatge inclusiu

14 de novembre de 2018

El personal tècnic del Consell Comarcal del Baix Camp participa en una sessió formativa sobre el llenguatge inclusiu

En el marc del Pla d'Igualtat, la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp ha acollit aquest dimecres, 14 de novembre, una sessió formativa sobre el llenguatge inclusiu. Aquesta estava dirigida al personal tècnic de l'ens comarcal i ha tingut una durada d'unes dues hores.


Imatge dels alumnes

13 de novembre de 2018

Clou un nou curs de català del programa formatiu del Servei de Primera Acollida Comarcal

Aquest dimarts, 13 de novembre, ha finalitzat a Mont-roig del Camp un altre el curs inicial de català impartit pel Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (CNL) per mitjà del Servei Comarcal de Català del Baix Camp. A principis d'any, concretament entre finals de gener fins a la meitat del mes de març, es va celebrar el primer curs d'aquestes característiques i ara, a causa de la gran demanda, s'han celebrat novament més classes intensives d'aquesta llengua.


Castell de Tamarit

12 de novembre de 2018

Platja de la Mora – Castell de Tamarit - Mèdol, propera sortida d'El Baix Camp i tu... a peu!

El Consell Esportiu del Baix Camp ha organitzat en el marc del programa excursionista El Baix Camp i tu... a peu!, una nova sortida pel proper diumenge 25 de novembre. Aquesta recorrerà els llocs més emblemàtics i bonics de la zona de la Platja de la Mora – Castell de Tamarit - Mèdol. Pel que fa a la ruta està previst que el grup, acompanyat de l'Associació Excursionista de Catalunya de Reus (AEC), recorri una distància aproximada d'uns deu quilòmetres.


Cursos de la Xarxa Òmnia

7 de novembre de 2018

El nou curs sobre impressió 3D desperta l'interès de la ciutadania al Punt Òmnia del Baix Camp

El Punt Òmnia de Riudoms, nascut l'any 2002 per iniciativa del Consell Comarcal del Baix Camp i pel municipi on s'ubica, ha encetat aquesta tardor una nova tanda de cursos. La iniciativa, que compta amb vuit ordinadors amb connexió a Internet, ha rebut una vegada més una bona acollida entre la població on destaca el nou curs d'Introducció a la impressió 3D.


Les accions s'adrecen a les persones joves

7 de novembre de 2018

El Consell Comarcal contracta 4 persones amb el programa contractació en pràctiques de joves beneficiaris de garantia juvenil

El Consell Comarcal del Baix Camp ha contractat 4 persones en el marc del programa de foment de l'ocupació “Contractació en pràctiques de joves beneficiaris del sistema de sarantia juvenil a Catalunya”. Les 4 persones contractades realitzen diferents tasques en serveis del Consell Comarcal.

Registres del 181 al 190 de 972
« Pàgina 19 »  [ 1 | ... | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | ... | 98 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773