Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Rosa M. Abelló i Borràs, presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp

9 de setembre de 2021

La presidenta del Consell protagonitza la Diada a Cambrils

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M Abelló, serà l'encarregada de fer el parlament commemoratiu de la Diada Nacional de Catalunya a Cambrils, convidada per l'alcaldessa, Camí Mendoza. L'acte serà divendres, 10 de setembre, a les 19h al Parc del Pescador.


Imatge dels diferents representants territorials dels municipis afectats per la MAT

8 de setembre de 2021

El Consell Comarcal presenta les al·legacions contra la MAT

El Consell Comarcal del Baix Camp ja ha presentat les al·legacions a la línia de molt alta tensió (MAT) consensuades amb la resta d'administracions afectades. La presidenta del Consell, Rosa M Abelló, va explicar dimarts 7 de setembre en roda de premsa els criteris tècnics per informar desfavorablement contra el projecte de línia de molt alta tensió (MAT) que ha de portar energia produïda en parcs solars i eòlics de l'Aragó a Barcelona, l'anomenat Clúster Begues.


La coordinadora i 5 persones participants del programa Treball i Formació 2020 línia COVID

6 de setembre de 2021

Acaba el programa Treball i Formació 2020 línia COVID 20

El Consell Comarcal del Baix Camp ha clos el programa Treball i Formació 2020 línia COVID, mitjançant el qual va contractar 7 persones per un període de 9 mesos. La iniciativa, cofinançada pel Fons Social Europeu, forma part del programa de foment de l'ocupació Treball i Formació, amb el suport del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, que subvenciona els contractes de treball i les accions formatives durant el contracte.


La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa MAria Abelló, acompanyada de l'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia i dos persones regidores de l'Ajuntament.

3 de setembre de 2021

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp visita els ajuntaments de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i Pratdip

Dijous 2 de setembre de 2021, la presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa Maria Abelló Borràs, ha fet unes visites institucionals als Ajuntaments de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i Pratdip per conèixer-los i tractar temes que concerneixen aquestes administracions. La rebuda de l'Ajuntament de Pratdip s'ha fet en la mateixa Casa de la Vila per part del propi alcalde, Joan Maria Rovira, acompanyat d'algunes de les persones regidores de l'Ajuntament.


La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa Maria Abelló, durant la inauguració de l'exposició "Operació Aigua"

31 d'agost de 2021

Cambrils acull l'exposició “Operació Aigua” de Comaigua

Cambrils acull l'exposició “Operació Aigua” de Comaigua, amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils, per conscienciar la ciutadania sobre la situació actual i futura de la disponibilitat de l'aigua.
 
 
La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa Maria Abelló, ha assistit a l'acte d'inauguració que ha tingut lloc el dia 31 d'agost de 2021 al Parc del Pescador a Cambrils.


Moment de la signatura del contracte per part de la presidenta del Consell Comarcal, Rosa Maria Abelló i de l'Associació Ioga i Natura Montsant, Ramón Rojo

30 d'agost de 2021

El Consell Comarcal signa un contracte per la cessió d'unes finques a Botarell

Dilluns 30 d'agost de 2021 la presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa Maria Abelló, i el president de l'Associació Ioga i Natura Montsant, Ramón Rojo Puerto, han signat un contracte a través del Banc de Terres Comarcal.
 
El contracte estableix que el Consell Comarcal del Baix Camp cedeix l'ús d'unes finques ubicades en el municipi de Botarell a favor del comodatari, l'Associació Ioga i Natura Montsant.


Antonii de Bofarull i Brocà

29 d'agost de 2021

L'Arxiu Comarcal del Baix Camp digitalitza una trentena dels manuscrits d'Antoni de Bofarull i Brocà

Enguany es commemora el segon centenari del naixement del reusenc Antoni de Bofarull i Brocà (1821-1892), figura molt important de la cultura catalana de la segona meitat del segle XIX. Va ser advocat, arxiver, escriptor, historiador i traductor. La ciutat de Reus li ha dedicat l'any i ha organitzat diversos actes commemoratius.


La MAT proposada per l'anomenat Clúster Begues vol passar per 7 municipis del Baix Camp

24 d'agost de 2021

Sol·licitada una pròrroga per presentar les al·legacions contra la MAT

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M Abelló, ha signat el decret en què l'ens comarcal es persona com a part interessada davant el projecte de construcció d'una línia de molt alta tensió (MAT) entre l'Aragó i Barcelona (l'anomenat Clúster Begues), i sol·licita una ampliació del termini per presentar les al·legacions.


carretera

23 d'agost de 2021

Recomanacions de l'Agència Catalana del Consum abans de viatjar

Des de l'Oficina Comarcal del Consum del Consell Comarcal del Baix Camp es fa una crida a la ciudadania per informar-se sobre un seguit de recomanacions vinculades a qualsevol assumpte relatiu a un viatge, des de conèixer les condicions de contractació d'un viatge fins a limitacions de mobilitat o requisits necessaris d'acord amb els protocols establertes per fer front a la pandemia originada per la Covid-19.


flors

20 d'agost de 2021

L'àrea de Turisme difon un fulletó per conscienciar del respecte a l'entorn natural

L'àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Camp, ha plantejat i ha editat un fulletó de caire informatiu que contempla un conjunt de mesures per posar en práctica a l'hora de acostar-nos a l'entorn natural. L'objectiu de l'edició i distribució d'aquest suport didàctic és conscienciar a la població respecte a la natura i posar en valor el nostre territori. El fulletó es distribuïrà entre els diversos punts d'informació turístics del Baix Camp.

Registres del 11 al 20 de 1283
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 129 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773