Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Servei Primera Acollida redim

5 de gener de 2022

El Servei de Primera Acollida ha ofert formació a 170 persones durant el 2021

Prop de 170 persones han formalitzat l'accés al Servei de Primera Atenció i 42 han aconseguit superar el tres mòduls i obtenir el certificat de primer acollida El Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Baix Camp ofereix un seguit de cursos per facilitar viure i treballar a Catalunya a través de l'acompanyament, la formació i la certificació d'uns coneixements mínims.


Ajuts SOC

4 de gener de 2022

El SOC obre els ajuts per a la contractació de persones joves

Els ajuts van destinats a autònoms, empreses i cooperatives de treball associat perquè puguin contractar persones joves demandants d'ocupació menors de 30 anys. El SOC ha obert la convocatòria d'ajuts perquè autònoms, empreses i cooperatives de treball associat puguin contractar a persones joves demandants d'ocupació menors de 30 anys.


Les accions s'adrecen a les persones joves

31 de desembre de 2021

El Consell Comarcal i diversos municipis del Baix Camp impulsen l'ocupació juvenil

Segons la resolució definitiva del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del programa Singulars 2021, el Consell Comarcal del Baix Camp, l'IMFE Mas Carandell, l'Ajuntament de Cambrils, IDETSA de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant impulsen el projecte Posant en valor el territori i la innovació al Baix Camp.


Recomanacions Consum regalar joguines

30 de desembre de 2021

Recomanacions de consum per regalar joguines

S'acosten les festes de Nadal, època on hi ha tradició de fer regals, especialment als més petits de la casa, i els obsequis més típics solen ser joguines de tota mena. És per això que des de l'Àrea de Consum del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya, us volem fer un seguit de recomanacions a l'hora de triar adequadament joguines i articles de puericultura per tal que tinguin un impacte positiu sobre els infants.


Fotografies de: Rafael López-Monné

29 de desembre de 2021

'La terra és la mare de tot' el reportatge de Gent del Camp

El Servei de Turisme Comarcal del Baix Camp va estrenar el passat novembre el capítol de Gent del Camp amb el reportatge ‘La terra és la mare de tot'. En aquesta ocasió, Rafael López-Monné, el geògraf i fotògraf, entrevista a Miquel Àngel Nogués, pioner de l'agricultura regenerativa, que es dedica, des de fa deu anys, a conrear noguers, ametllers, oliveres i avellaners, sense seguir els procediments de l'agricultura convencional.


Joves en pràctiques del programa de Garantia Juvenil

27 de desembre de 2021

Contractades en pràctiques 4 persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Baix Camp ha contractat en pràctiques a quatre persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil. Per dur a terme les contractacions ha rebut una subvenció del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya de 44.000 euros.


Recomanacions Consum comprar videojocs

23 de desembre de 2021

Recomanacions de consum per comprar videojocs

Un any més ens trobem immersos en les festes de Nadal i en les compres que aquestes solen comportar. Des de fa uns quants anys, un dels regals més comuns que solen rebre, sobretot els joves, són els videojocs.


Bones festes

23 de desembre de 2021

El Consell Comarcal desitja unes bones festes

La presidenta del Consell Comarcal, Rosa Maria Abelló, i la corporació comarcal us desitgen un bon Nadal i un millor 2022!


Sessió del ple ordinària telemàtica

22 de desembre de 2021

El ple del Consell Comarcal aprova un pressupost global de 58M d'euros per al 2022

Aquest dimarts a la tarda s'ha dut a terme l'última sessió plenària de l'any de manera telemàtica. Aquest dimarts, 21 de desembre del 2021, s'ha dut a terme l'última sessió plenària de l'any del Consell Comarcal del Baix Camp. On s'ha aprovat el pressupost global de l'ens per al 2022 de 58.853.849,94 euros amb els vots favorables dels grups comarcals que conformen el govern: ERC-AM, JUNTS i PSC-CP, l'abstenció de PP i Ara i el vot en contra de CUP- AMUNT.


Fons extraordinari addicional 2021

20 de desembre de 2021

El Consell Comarcal del Baix Camp rebrà 826.798,08 € dels Fons extraordinari addicional 2021

Una dotació econòmica per part de la Generalitat de Catalunya per a fer front a la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19. Aquesta setmana s'ha dut a terme la distribució de la participació en el Fons extraordinari addicional 2021 per als ens locals, en que el Consell Comarcal del Baix Camp rebrà un total de 826.798,08€.

Registres del 11 al 20 de 1363
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 137 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773