Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

El Consell Comarcal del Baix Camp té delegades les competències municipals de recollida d'animals abandonats

11 de febrer de 2021

El Servei comarcal de recollida d'animals abandonats recull 452 gossos en 2020

El Servei de recollida d'animals abandonats ha recollit durant 2020 un total de 452 gossos abandonats. Aquest servei el realitza el Consell Comarcal del Baix Camp per delegació de tots els ajuntaments de la comarca, excepte Reus, Cambrils i Capafonts. Aquesta xifra representa un 22,33% menys d'animals recollits que en 2019, quan es van recollir 582 gossos.


Imatge de difusició del projecte "Repoblem"

8 de febrer de 2021

Vilaplana participa en el projecte pilot “Repoblem” del Consorci Leader del Camp

El Consorci Leader per al Desenvolupament Rural del Camp, en el que participa el Consell Comarcal del Baix Camp, ha escollit Vilaplana per participar com a municipi pilot en el projecte “Repoblem un camp d'oportunitats”, conjuntament amb Vilabella (Alt Camp); Passanant i Belltall (Conca de Barberà), i Gratallops (Priorat). El projecte té per objectiu lluitar contra el despoblament d'aquests municipis a partir de la identificació d'oportunitats laborals que es puguin generar.


Els Serveis Tècnics del Baix Camp donen assistència als municipis de la comarca

3 de febrer de 2021

En 2020, el Consell Comarcal fa un 22,4 per cent més de serveis d'assistència tècnica als municipis

En 2020, els Serveis Tècnics del Consell Comarcal del Baix Camp ha superat en un 22,44 per cent els serveis d'assistència tècnica i urbanística que es presta als municipis de la comarca, de manera que s'ha passat de les 771 accions realitzades en 2019 a les 944 fetes en 2020. En part aquestes dades també s'expliquen perquè s'han prestat serveis a un total de 19 municipis de la comarca, un dada que també supera els 14 municipis que van rebre assistència tècnica en 2019.


Mas de la Santa Creu al Baix Camp

2 de febrer de 2021

El Servei de Turisme Comarcal difon experiències agràries i turístiques del Baix Camp

El Servei de Turisme del Consell Comarcal del Baix Camp ha iniciat una acció de difusió de persones de la comarca que es dediquen sobretot al sector agrari o ramader des d'una perspectiva sostenible i innovadora i que, a més de la seva tasca principal, ofereixen activitats turístiques complementàries. L'acció consisteix en la publicació i difusió de reportatges per donar a conèixer aquestes experiències, acompanyades de fotografies i retrats del reconegut fotògraf Rafael López-Monné.


Imatge d'arxiu

28 de gener de 2021

Només el 8,4 % de les consultes de l'Oficina d'Habitatge són presencials en 2020

L'impacte de la COVID en l'activitat de l'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp s'ha deixat sentir especialment en dues dades. La primera, la dràstica disminució de l'activitat presencial sobretot pel que fa a les consultes.


Imatge d'una persona participant del programa 30Plus en l'empresa on treballa

27 de gener de 2021

Ajuts a la contractació de persones aturades amb el programa 30Plus

El Consell Comarcal del Baix Camp ha posat en marxa una nova edició del Programa 30Plus, gràcies a l'ajut econòmic del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), amb l'objectiu trobar feina a persones aturades majors de 30 anys que busquen feina. Per facilitar aquesta acció, les empreses que contractin en el marc del programa es podran beneficiar d'ajuts a la contractació.


Imatge d'arxiu

21 de gener de 2021

El Punt Òmnia arrenca els primers cursos en línia del 2021

Donades les circumstàncies de pandèmia, el Punt Òmnia del Consell Comarcal del Baix Camp, que s'ubica a la biblioteca de Riudoms, ha iniciat aquesta setmana els primers cursos de l'any 2021 i ho ha fet en format virtual per facilitar la participació de les persones interessades. Concretament, els cursos són: Curs de blog per crear la teva plana d'internet amb WordPress: s'ensenya des de zero a crear la propia plana web per tenir presència a internet.


Les accions s'adrecen a les persones joves

20 de gener de 2021

Es renova el programa Referent d'Ocupació Juvenil al Baix Camp

Per tercer any consecutiu, el Consell Comarcal del Baix Camp ha renovat el programa Referent d'Ocupació Juvenil, que desenvolupa el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc de la iniciativa europea de Garantia Juvenil per facilitar l'accés de les persones joves al món laboral.


Imatge de l'expocisió "Quan parles fas màgia" a l'Hospitalet de l'Infant

19 de gener de 2021

L'exposició “Quan parles fas màgia” arriba a l'Hospitalet de l'Infant

Des del 19 de gener i fins al 29 de gener de 2021 es podrà visitar a la Biblioteca Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant l'exposició “Quan parles fas màgia”, una mostra que forma part de la nova campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que duu el mateix nom i que a través de la metàfora de la màgia destaca la capacitat del programa per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen.


Imatge de l'exposició

14 de gener de 2021

Exposició “Quan parles fas màgia” a les Borges del Camp

El passat 2 de gener de 2021 es va poder veure a les Borges del Camp l'exposició “Quan parles fas màgia”, una mostra d'imatges que forma part de la nova campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que duu el mateix nom i que vol difondre el programa a través de la metàfora de la màgia.

Registres del 11 al 20 de 1189
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 119 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773