Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Castell de Vilanova d'Escornalbou

26 d'agost de 2019

Proposta d'estiu per gaudir de les Muntanyes de la Costa Daurada: ruta per la Baronia d'Escornalbou

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada us proposen un seguit d'activitats de turisme cultural, actiu i de natura per a realitzar durant aquesta estiu.
 
Mitjançant el portal web del patronat els usuaris podran trobar tota la informació turística necessària dels llocs d'interès a visitar i informació tècnica sobre rutes, mapes, etc.


Massiu últim adéu a l'alcalde de Maspujols

24 d'agost de 2019

Massiu últim adéu a l'alcalde de Maspujols

El municipi de Maspujols en ple i molts representants polítics de la comarca han emplenat l'església parroquial de Maspujols i la plaça del davant per donar últim adéu a l'alcalde del municipi, Josep Rabascall, mort sobtadament per un infart dijous 22 d'agost, a Benasc (Osca), als 63 anys d'edat.


Josep Rabascall

22 d'agost de 2019

Commoció per la sobtada mort de l'alcalde de Maspujols, Josep Rabascall

La defunció sobtada de l'alcalde de Maspujols, Josep Rabascall, aquest dimarts 22 d'agost per infart, ha commocionat el municipi i el conjunt de la comarca. Rabascall tenia 63 anys, estava casat i tenia 2 fills (el Jordi i l'Aurora de 36 i 34 anys) i una neta. Era alcalde de Maspujols des de 2007 i encarava la seva quarta legislatura consecutiva amb majoria absoluta.


Josep Rabascall

22 d'agost de 2019

Dissabte, 24 d'agost, enterrament de l'alcalde de Maspujols, Josep Rabascall

Dissabte 24 d'agost, de 10  a 17h tindrà, lloc la vetlla per la defunció de l'alcalde de Maspujols, Josep Rabascall i Domingo. L'enterrament el mateix dia a les 18h a l'església de Maspujols. Josep Rabascall va morir sobtadament el dijous 22 d'agost  d'un atac de cor a Benasc, on passava uns dies de vacances.


Imatge d'arxiu

20 d'agost de 2019

L'Oficina Comarcal d'Habitatge del Baix Camp ha tramitat 622 sol·licituds d'ajudes al lloguer

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp ha tramitat un total de 622 sol·licituds d'ajudes de lloguer en la convocatòria 2019, oberta entre el 16 d'abril i el 7 de juny de 2019.
 
A més, durant els primers set mesos de 2019 s'han atès més de 5696 consultes, visites i correus electrònics, de les quals aproximadament 4756 han estat sobre els ajuts als lloguer i per la xarxa de mediació de lloguer social.


Prades

19 d'agost de 2019

Proposta d'estiu per gaudir de les Muntanyes de la Costa Daurada: Prades, una vila amb encant

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada us proposen un seguit d'activitats de turisme cultural, actiu i de natura per a realitzar durant aquesta estiu.
 
Mitjançant el portal web del patronat els usuaris podran trobar tota la informació turística necessària dels llocs d'interès a visitar i informació tècnica sobre rutes, mapes, etc.


Imatge per fomentar la donació de sang

14 d'agost de 2019

Campanyes de donació de sang al Baix Camp per la segona quinzena del mes d'agost

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang per la segona quinzena del mes d'agost de 2019 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 
• Divendres, 16 d'agost de 2019 a Prades: Ajuntament, a la plaça Major, 2, de les 18.30 a les 21.30 hores.
• Dimecres, 21 d'agost de 2019 a l'Argentera: Sala polivalent, ubicada en la plaça d'Escornalbou, de les 18.30 a les 21.30 hores.


Imatge d'arxiu. Transport aeri

13 d'agost de 2019

Consells per la contractació de transport aeri

Ara que s'acosten les vacances d'estiu, el Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de Consum recorden a les persones consumidores els seus drets quan han de contractar transport aeri. Així, cal tenir en compte que:
 
•    El preu dels bitllets d'avió és lliure i les companyies el fixen segons criteris comercials, però sempre han d'informar de ''import total i tancat (amb impostos, taxes, etc.).


Imatge del Mas Miró

12 d'agost de 2019

Proposta d'estiu per gaudir de les Muntanyes de la Costa Daurada: Mas Miró

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada us proposen un seguit d'activitats de turisme cultural, actiu i de natura per a realitzar durant aquesta estiu. Mitjançant el portal web del patronat els usuaris podran trobar tota la informació turística necessària dels llocs d'interès a visitar i informació tècnica sobre rutes, mapes, etc. Un dels atractius culturals i turístics del Baix Camp és el Mas Miró.


El president del Consell Comarcal va tallar la cinta inaugural de la Fira de Riudoms 2019

12 d'agost de 2019

El president del Consell Comarcal lloa la Fira de Riudoms en l'acte inaugural

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, va lloar la Fira de Riudoms com un dels elements més distintius del municipi, amb la Setmana Santa, durant el parlament de l'acte inaugural del certament, que va tenir lloc el 9 d'agost. Calatayud va destacar també el paper de lideratge del Consistori, amb el seu alcalde Sergi Pedret al capdavant, i la bona feina feta en els últims anys, que “han fet destacar i sobresortir el nom de Riudoms a la comarca”.

Registres del 191 al 200 de 1091
« Pàgina 20 »  [ 1 | ... | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | ... | 110 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773