Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Seu del Consell Comarcal del Baix Camp

5 de maig de 2020

El Baix Camp distribueix 145 targetes moneder a infants dels Serveis d'Intervenció Socioeducactiva

El Consell Comarcal del Baix Camp està distribuint 145 targetes moneder adreçades a alguns infants menors d'edat de la Xarxa Comarcal de Serveis d'Intervenció Socioeducativa (SIS) en els municipis d'Alforja, les Borges del Camp, Montbrió del Camp, Mont-roig del Camp, Riudoms, la Selva del Camp i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat és qui ha proporcionat les targetes.


Imatge d'arxiu

5 de maig de 2020

El Consell Comarcal ha atès 66 dones durant el confinament

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Baix Camp ha atès 66 dones i ha realitzat 254 actuacions durant l'estat d'alarma, concretament en el període comprès entre el 16 de març i el 27 d'abril, durant el qual les trucades per violència masclista han augmentat un 60% al territori. Tal com ha explicat a BXC Ràdio la vicepresidenta d'Igualtat i Polítiques de Gènere del Consell Comarcal del Baix Camp, Ana López, de les 66 dones ateses, 7 en són casos nous.


Imatge d'arxiu

4 de maig de 2020

L'Oficina de Consum ha gestionat 188 consultes durant l'estat d'alarma

Des de la declaració de l'estat d'alarma per la pandèmia, l'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp ha atès 188 consultes, 95 de les quals han estat relacionades amb la COVID-19. La major part, 57, han tractat sobre temes de viatges: 36 sobre transport aeri, 8 sobre hotels, 7 sobre viatges combinats, 4 sobre transport marítim i 2 sobre agències de viatges. El segon sector més consultat ha estat l'ensenyament, on l'Oficina ha rebut 17 consultes, i per últim el sector de gimnasos amb un total de 3.


Imatge d'arxiu

4 de maig de 2020

Servei d'Assessorament Lingüístic per als comerços que obren al Baix Camp

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) ofereix el seu Servei d'Assessorament Lingüístic als establiments comercials que es preparen per reprendre l'activitat al Baix Camp.


El nou mapa de la Generalitat de Catalunya mostra 66 defuncions per COVID-19 al Baix Camp

29 d'abril de 2020

El Baix Camp enregistra 66 defuncions per la COVID-19

Segons el nou mapa de mortaldat per la COVID-19 al territori, que la Generalitat de Catalunya ha posat a disposició de la ciutadania, el Baix Camp enregistra 66 defuncions fins a dia d'avui. El mapa dissenyat per comarques, al qual es pot accedir mitjançant aquest enllaç, indica dues dades: En cercles vermells: el nombre de defuncions per la COVID-19 acumulades. Pintat en el territori: la taxa estandarditzada de defuncions per la COVID-19 ajustada per sexe i edat cada 10.


Un moment de l'emissió del programa "Espurnes... de llengua"

28 d'abril de 2020

Torna el programa radiofònic del Servei Comarcal de Català

“Espurnes... de llengua”, el programa radiofònic del Servei Comarcal de Català del Baix Camp i del Servei Local de Català de Cambrils, torna aquest abril tot i el confinament.


Imatge d'arxiu

27 d'abril de 2020

Nous cursos en línia a la TecnoAula del Punt Òmnia

El Punt Òmnia del Baix Camp posa en marxa la TecnoAula, una plataforma de formació virtual que ofereix els propers nous cursos en línia del 4 de maig al 31 de juliol en format setmanal. Cursos disponibles: Processador de textos. Exercicis del processador de textos Writer de LibreOffice. Crear la meva recol•lecció de receptes. Crea el teu propi recull de receptes de cuina.


Casal d'estiu organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp

26 d'abril de 2020

El Consell Esportiu organitza un nou casal d'estiu

Un estiu més torna el Casal d'estiu de l'escola Alberich i Casas de Reus, organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp. Les activitats del Casal d'estiu Ready, Set, Go! 2020 tenen dues finalitats: donar resposta a la necessitat de moltes famílies durant les vacances escolars d'estiu i organitzar activitats esportives, educatives i de lleure per als nens, les nenes i el jovent entre 3 i 14 anys.


Imatge d'arxiu

26 d'abril de 2020

El Consell celebra el Dia Internacional de la Visibilitat Lèsbica

El Consell Comarcal del Baix Camp dona el seu suport al Dia Internacional de la Visibilitat Lèsbica, que se celebra el 26 d'abril, assumint que els drets de les persones lesbianes són drets humans, i reivindica el seu dia per arribar a tenir una societat més justa i enriquida amb la seva diversitat.


Bona diada de Sant Jordi a tota la ciutadania

23 d'abril de 2020

El Consell desitja una bona diada de Sant Jordi a tota la ciutadania

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, desitja una bona Diada de Sant Jordi a les persones treballadores de l'ens i a tota la ciutadania, a la vegada que encoratja a posar en pràctica la resiliència per sortir d'aquests moments que vivim amb més força que mai.

Registres del 191 al 200 de 1213
« Pàgina 20 »  [ 1 | ... | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | ... | 122 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773